*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach Świeta Święta..
Jak nie urok to sraczka.. dosłownie.. i po co mi były 2 miski strogonowa..?
Dodatkowo Młody zasikał ubranko i śpiworek nad ranem, to chyba w ramach Lanego Poniedziałku.. A jak go ubrałam w czyste ubranko to była mega kupa, która jakimś cudem ubrudziła jedynie spodnie, body i moją pidżamę..
Sama radość o poranku!
My mamy 2,5ml soli fizjologicznej i 6 kropelek berodualu do inhalacji.
Filip też ma jedno imię. Jedno i krótkie, za to nazwisko ma długie:)
Reniu zdróweczka dla Was! Och, żeby się to nie skończyło w szpitalu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:22
-
MartaKD wrote:No Aguś,Wasze nazwisko to koszmar obcokrajowca:)
Haha.. a wiesz jaki mamy z tego ubaw jak obcokrajowiec próbuje wymawiać nasze nazwisko.
Cóż zrobić. Jest charakterystyczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:36
MartaKD lubi tę wiadomość
-
U nas narazie spokój, ja się czuję strasznie ale młody normalnie jakoś, temp nie ma, gili też nie ma czasem coś odkaszlnie ale jakby ślinę, nie wiem,czekamy co będzie po południu, jak nie będzie temperatury i kaszlu to nie będę go ciągnąć do szpitala do pediatry, gada z nami śmieje się bryka,zobaczymy co to z tego będzie
-
nick nieaktualnyCześć a u nas jak zawsze było 5-6 kup to teraz w sobotę z raniutka 1 zielona nieduża w niedzielę dopiero popołudniu zielonkawa też nie duża i obie nadal ze śluzem mimo zażywania probiotyku no i do dziś cicho.Już dałam mu wczoraj ze 30 ml wody no i dzisiaj wypił aż 60ml ( musiałam troszką posłodzić o ja zła i niedobra hi hi) no ale póki co nie zadziałała może poprostu już mu się to normuje i tak będzie robił nie wiem w każdym bądź razie brzuszek miękki choć on sam jest troszkę marudny jak próbuje coś zdziałać czy jak puszcza bączki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Maud jak chcesz usunąć swoją wiadomość to jak zrobisz Edytuj pojawia Ci się opcja usuń.
W poprzedniej widzę, że masz tylko znak .
Pisałam wiadomość na telefonie, opisałam się, coś kliknęłam i skasowało mi się wszystko, zamiast anuluj dałam wyślij, wkurzyłam się, poszłam do laptopa, próbuję włączyć belly a tu nie ma Internetu, nosz, dziś nie tykam się niczego...Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Renia zdrowiejcie!!!
Jonka, Maud fajnie, że już lepiej.
Chanela, Ag super że imiona po dziadkach. nawet jak nie było to celowe.
Marta, a może suchy katar od suchego, czy ciepłego powietrza?Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta wkładka to chyba jak kto chce. Jest ona dla noworodka, jak uznasz, że dziecko się już nie mieści to spokojnie można wyjąć. Ja przy pierwszym dziecku wyjęłam jak miał ok 7 kg. Tyle że miałam fotelik bebecar, a one są bardzo wąskie.
Becia81 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl