*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Selene wrote:Jak inhalujecie maluszki? Dziś mieliśmy pierwsze podejście, ale para leciała wszędzie tylko nie do jej noska tak sie wiercila mimo ze była w najbardziej lubianym przez nią miejscu... Nie wiem czy 2 minuty wytrzymała... A może spróbować przez sen? Boje sie ze przez sen to jednak niebezpieczne bo dziecko nie jest świadome tego zabiegu
Ja inhalację robię mu jak jest w leżaczku, dziś mu puszczałam fasolki na yt, śpiewałam i delikatnie mówiąc się wydurniałam to jakoś nam to poszło, choć płacz też był.
Jutro spróbuję wziąć go na kolana. Może mu się spodoba
Trzymam kciuki za wszystkie szczepiące jutro dzieciaczki! Bądźcie dzielne, bo Wasze Maluchy na pewno będą! Oby było wszystko ok!
My kolejne szczepienia mamy 28.04 II dawka i rota, a 12.05 pneumo i meningo, o ile można razem. Mam nadzieję, że Filip będzie już w pełni zdrowy, niczego po drodze nie złapie i nie będziemy musieli odwlekać szczepień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:29
-
Ala już śpi, a ja muszę ogarnąć nasze rzeczy po przyjeździe. Martwi mnie, że połowa ubrań, które zostały w domu są na styk lub już za małe. Zostało mi dosłownie kilka dobrych ubrań. Niestety czekają mnie zakupy dla małej. Lubię je robić pod warunkiem, że mam kasę, a w tym miesiącu straszna lipa z tym. Przed nami chrzciny, I komunia chrzesniaczki mojego małża, szczepienia. Same wydatki. Dostała kilka rzeczy teraz, od tzw. zajączka, ale na 74-80cm. Dużo też zgarneła zabawek, w tym króliczka - szumisia, grzechotki i gryzaki, bardzo teraz przydatne, bo Ala teraz wszystko wkłada do buzi i szoruje po dziąsłach. Ewidentnie ją swędzi.
-
ania_29, rastafanka, kasia86, Wiki81, Anutka, MartaKD, slash, Maud11, Agus89, Chanela, Paula44, MonikaJ, Becia81, szpilka, Ewelina88, Bogusiar80, lwuska55592, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny które karmicie piersią i wasze dzieci robią kupę raz na dzień czy kilka dni to jakiego koloru są te kupki. Bo jak już pisałam mój maluci zrobił kupkę w sobotę rano, niedzielę po południu i dzisiaj ale dałam mu ociupinkę czopka i zaraz mu troszkę ciemno zielonej gęstej wyszło. Jak je i puszcza bączki to czasem płacze a taką jak zrobił dziś gęstą to taka była jego smółka tyle że czarna.Jeszcze do piątku robił po ok 5 a teraz nie wiem co się stało czy to takie zatwardzenie czy jak? i dawałam wodę przegotowaną w sobotę 30 ml w niedzielę 60ml a dziś wypił słabej herbatki z kopru włoskiego najpierw 90 ml i jeszcze musiałam mu dać bo się darł i dodatkowo wypił 60ml razem 150 może go ruszy herbatka. Śpi spokojnie z tym nie ma problemów ale się martwię jak nie śluzowate kupy to znowu ich brak.
wyżaliłam się więc spokojnej nocy życzę.
-
nick nieaktualny
-
Misiek z okazji ukonczenia 3 miesiecy postanowil jesc po 140ml co 4h, a nie 120 co 3 i pierwszy raz zachlapal ojca calego podczas kapieli, nagralam krotki filmik, macha rekami i nogami tak szybko ze wyglada jak na wlaczonym przyspieszaczu, ogladalismy kilka razy i poplakalismy sie z malzem ze smiechu
magdalenka, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny