X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też jesteśmy przed pierwszym szczepieniem. :)

201501145565.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na szczepieniach. Dzieci spia i ja sie tez zmywam. Meczacy ten dzien byl haha

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam mowy odcinek Porodów,laska miała taki problem jak ja,immunologiczny,organizm odrzucał zarodki i taka sama terapię przeszła.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała po godzinnym marudzeniu zasnęła i ja tez juz mykam do łóżeczka...
    Spokojnej nocki....

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa Marta już jest nowy odcinek ?? dzisiaj oglądałam na ipli ten z 16-latką.

na ipli jeszcze nie ma nowego odcinka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:18

• Ag... Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene engerix na WZW.ja sie nie boję o płacz ale o powiklania.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde moje dziecko zjadło o 18.30. O 20.00 miała kąpiel i od razu po niej usnela. Próbowałam na spiocha nakarmić i cyckiem i butelka i nic.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Jak inhalujecie maluszki? Dziś mieliśmy pierwsze podejście, ale para leciała wszędzie tylko nie do jej noska tak sie wiercila mimo ze była w najbardziej lubianym przez nią miejscu... Nie wiem czy 2 minuty wytrzymała... A może spróbować przez sen? Boje sie ze przez sen to jednak niebezpieczne bo dziecko nie jest świadome tego zabiegu :/

Ja inhalację robię mu jak jest w leżaczku, dziś mu puszczałam fasolki na yt, śpiewałam i delikatnie mówiąc się wydurniałam to jakoś nam to poszło, choć płacz też był.
    Jutro spróbuję wziąć go na kolana. Może mu się spodoba :)

Trzymam kciuki za wszystkie szczepiące jutro dzieciaczki! Bądźcie dzielne, bo Wasze Maluchy na pewno będą! Oby było wszystko ok!
    My kolejne szczepienia mamy 28.04 II dawka i rota, a 12.05 pneumo i meningo, o ile można razem. Mam nadzieję, że Filip będzie już w pełni zdrowy, niczego po drodze nie złapie i nie będziemy musieli odwlekać szczepień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:29

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Melula Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala już śpi, a ja muszę ogarnąć nasze rzeczy po przyjeździe. Martwi mnie, że połowa ubrań, które zostały w domu są na styk lub już za małe. Zostało mi dosłownie kilka dobrych ubrań. Niestety czekają mnie zakupy dla małej. Lubię je robić pod warunkiem, że mam kasę, a w tym miesiącu straszna lipa z tym. Przed nami chrzciny, I komunia chrzesniaczki mojego małża, szczepienia. Same wydatki. Dostała kilka rzeczy teraz, od tzw. zajączka, ale na 74-80cm. Dużo też zgarneła zabawek, w tym króliczka - szumisia, grzechotki i gryzaki, bardzo teraz przydatne, bo Ala teraz wszystko wkłada do buzi i szoruje po dziąsłach. Ewidentnie ją swędzi.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musi być dobrze z maluchami po szczepieniach. Nie ma innej opcji.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jutro też mamy szczepienie...
    Mąż jedzie ze mną. Sama nie dałabym rady.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie e-ciocie ostatnio składanie rączek to moja ulubiona zabawa...
    7d1e0b77fccbac41med.jpg

ania_29, rastafanka, kasia86, Wiki81, Anutka, MartaKD, slash, Maud11, Agus89, Chanela, Paula44, MonikaJ, Becia81, szpilka, Ewelina88, Bogusiar80, lwuska55592, MonisiaK lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam. Niewygodnie pisze się w tablecie. Dwa razy już mi skasowaly sie dlugie wpisy. Dobrej nocy. Ala też łapie swoje rączki a nawet inne zabawki. Szybko się rozwija.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:35

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Witajcie e-ciocie ostatnio składanie rączek to moja ulubiona zabawa...
    7d1e0b77fccbac41med.jpg

BOZIE NA TYM ZDJĘCIU WYGLĄDA JAK MÓJ ANTOŚ

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:
    BOZIE NA TYM ZDJĘCIU WYGLĄDA JAK MÓJ ANTOŚ
    Pokaż Antosia

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które karmicie piersią i wasze dzieci robią kupę raz na dzień czy kilka dni to jakiego koloru są te kupki. Bo jak już pisałam mój maluci zrobił kupkę w sobotę rano, niedzielę po południu i dzisiaj ale dałam mu ociupinkę czopka i zaraz mu troszkę ciemno zielonej gęstej wyszło. Jak je i puszcza bączki to czasem płacze a taką jak zrobił dziś gęstą to taka była jego smółka tyle że czarna.Jeszcze do piątku robił po ok 5 a teraz nie wiem co się stało czy to takie zatwardzenie czy jak? i dawałam wodę przegotowaną w sobotę 30 ml w niedzielę 60ml a dziś wypił słabej herbatki z kopru włoskiego najpierw 90 ml i jeszcze musiałam mu dać bo się darł i dodatkowo wypił 60ml razem 150 może go ruszy herbatka. Śpi spokojnie z tym nie ma problemów ale się martwię jak nie śluzowate kupy to znowu ich brak.
    wyżaliłam się więc spokojnej nocy życzę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się wkleja zdjęcia tutaj?

• blador Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek z okazji ukonczenia 3 miesiecy postanowil jesc po 140ml co 4h, a nie 120 co 3 i pierwszy raz zachlapal ojca calego podczas kapieli, nagralam krotki filmik, macha rekami i nogami tak szybko ze wyglada jak na wlaczonym przyspieszaczu, ogladalismy kilka razy i poplakalismy sie z malzem ze smiechu ;)

magdalenka, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:
    A jak się wkleja zdjęcia tutaj?
    Ja dodaje przez fotosik.pl a później wklejam 3 z kolei link.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2b125b7a683a0d.html

szpilka, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

‹‹ 2466 2467 2468 2469 2470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ