*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Passiflora współczuje
o Nix też myślę co jakiś czas, część dziewczyn u nas się nie udziela, ale czasem się odzywają na innych forach więc wiadomo, że z nimi ok, a nix ostatnio zaprosiłam do przyjaciółek, moze jak wejdzie na ovu to zaakceptuje i do niej napiszę, bo sie trochę martwię
Fucina i Zielarka może na fb beda miały wiecej szans na udzielanie się tylko trezba by je dołaczyć -
Moja miała skok w 12 tygodniu dokładnie jak na obrazku burza na maksa, marudzenie i problemy z jedzeniem.
Jutro skończy 15 tydzień, wiec w tym tygodniu powinien byc kolejny skok. Oprócz tego, że wczoraj nie chciała jeść ( ale była pogodna i dziś wszystko wróciło do normy) to tamten tydzien i ten mam aniołka w domu. Nie płacze, cały czas się śmieje i nabywa nowe umiejętności. Jestem ciekawa czy przez ten skok nie przejdzie czy sie zwyczajnie przesunął w czasie i dopiero przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:21
-
ja tylko się trochę martwię tym że po drugim szczepieniu mała wali takie kupy, że pampersy tego nie ogarniają za każdym razem ubrania i ona cała brudna jest i wszystko wylatuje przodem, rozwolnienie to nie jest jednakże kupa ma konsystencje rzadszą iż przed szczepieniem.Ogólnie z mała nie mam żadnych innych problemów.
-
Gooosiaczek nie wiem czy u Was to akurat kwestia poszczepienna, ale u nas czasem tez sie takie kupy zdarzają, zółte i rzadkie. Ostatnio Jaś miał ją na brzuchu nie wiem jakim cudem. Może akurat zmiana trawienia zgrała się z czasem szczepienia. Skoro nie gorączkuje, brzuszek nie boli i nic się z miejscem wkłucia nie dzieje to wydaje mi się że jest ok.
-
nick nieaktualny
-
Ha mamy nową umiejętność! Młody teraz bawi się na macie i bierze do rączki od dołu zabawkę chwilę trzyma, potrząsa i wypuszcza! Nie wali już tak na oślep.
Hah ale robi tak tylko z jedną, tą ulubioną, bo drugą naparza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:47
Goosiaczek2 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale czemu się oburzacie, że ta grupa na fb to fanatyczki. Jest w regulaminie napisane, żeby nie polecać mm i butli. Ja rozumiem, że niektóre z Was nie widzą w tym nic złego, ja też nie, mimo, że sama nie daje mm i butli, ale jak laski sobie założyły grupę i chcą tam mieć tylko osoby o podobnych poglądach i wzajemnie się wspierać to po co im jechać, że są fanatyczne? Niech sobie każdy robi jak chce, a o porady nt butli na pewno można się gdzieś zwrócić. Tak jak mówię, ja nie jestem przeciwna butli i mm i nie oceniam czy to dobrze czy źle, ale może nie ma co też oceniać tamtych dziewczyn.
-
nick nieaktualny
-
Gabrysia84 wrote:Dziewczyny ale czemu się oburzacie, że ta grupa na fb to fanatyczki. Jest w regulaminie napisane, żeby nie polecać mm i butli. Ja rozumiem, że niektóre z Was nie widzą w tym nic złego, ja też nie, mimo, że sama nie daje mm i butli, ale jak laski sobie założyły grupę i chcą tam mieć tylko osoby o podobnych poglądach i wzajemnie się wspierać to po co im jechać, że są fanatyczne? Niech sobie każdy robi jak chce, a o porady nt butli na pewno można się gdzieś zwrócić. Tak jak mówię, ja nie jestem przeciwna butli i mm i nie oceniam czy to dobrze czy źle, ale może nie ma co też oceniać tamtych dziewczyn.
musialabys poczytac;) -
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Ja jednak uważam za fanatyzm napisanie że dziecko trzeba przystawiadomoć do piersi na chama... Bo tu już kompletnie nie liczą się potrzeby dziecka i jego emocje... Ale rzeczywiście tu dyskusja nie ma sensu.
juz raz byla tutaj dyskusja. mimo, ze tutaj za wyrazanie pogladow nie wyrzucaja to moze faktycznie nie ma sensu ponownie zaczynac tematu