X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka u mnie też sok rozwojowy mała z dniem gdy skończyła 3 miesiące to słychać ją w całym domu trzeba do niej cały czas mówić bo jak nie to jest taki ryk że uszy więdną

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 tydzień to skok???????buuuuuuuuuuuuu to za tydzień i szczepienie i skok??????/ nie przeżyję tego..................

• szpilka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane

Passiflora współczuje

o Nix też myślę co jakiś czas, część dziewczyn u nas się nie udziela, ale czasem się odzywają na innych forach więc wiadomo, że z nimi ok, a nix ostatnio zaprosiłam do przyjaciółek, moze jak wejdzie na ovu to zaakceptuje i do niej napiszę, bo sie trochę martwię

Fucina i Zielarka może na fb beda miały wiecej szans na udzielanie się tylko trezba by je dołaczyć

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mblmqm9tu99m_t.jpg

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• szpilka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i moj choc zmeczony tez nie chcial wczoraj zasnąć mąż od 1,5 tyg ma plany wzgledem mnie, ale dziecko nam na nic nie pozwala :(

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kostek skonczyl 16 tyg- jeszcze troche:) dam rade

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja miała skok w 12 tygodniu dokładnie jak na obrazku burza na maksa, marudzenie i problemy z jedzeniem.

Jutro skończy 15 tydzień, wiec w tym tygodniu powinien byc kolejny skok. Oprócz tego, że wczoraj nie chciała jeść ( ale była pogodna i dziś wszystko wróciło do normy) to tamten tydzien i ten mam aniołka w domu. Nie płacze, cały czas się śmieje i nabywa nowe umiejętności. Jestem ciekawa czy przez ten skok nie przejdzie czy sie zwyczajnie przesunął w czasie i dopiero przyjdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:21

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko się trochę martwię tym że po drugim szczepieniu mała wali takie kupy, że pampersy tego nie ogarniają za każdym razem ubrania i ona cała brudna jest i wszystko wylatuje przodem, rozwolnienie to nie jest jednakże kupa ma konsystencje rzadszą iż przed szczepieniem.Ogólnie z mała nie mam żadnych innych problemów.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gooosiaczek nie wiem czy u Was to akurat kwestia poszczepienna, ale u nas czasem tez sie takie kupy zdarzają, zółte i rzadkie. Ostatnio Jaś miał ją na brzuchu nie wiem jakim cudem. Może akurat zmiana trawienia zgrała się z czasem szczepienia. Skoro nie gorączkuje, brzuszek nie boli i nic się z miejscem wkłucia nie dzieje to wydaje mi się że jest ok.

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to przez szczepienie, czy nie.. ale u nas była już tylko jedna kupka dziennie bardziej zwarta, a teraz od 3 dni jest po 3/4 na dzień takie bardziej wodniste, które też sieją spustoszenie wśród ubranek.. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tych skokach to jest napisane że powinno się liczyć tygodnie dziecka nie wg urodzenia ale wg planowanego terminu porodu czyli 40 tydzień.

Ale wiadomo że każde dziecko inne i schematom nie będzie się podporządkowywać.

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha mamy nową umiejętność! Młody teraz bawi się na macie i bierze do rączki od dołu zabawkę chwilę trzyma, potrząsa i wypuszcza! :) Nie wali już tak na oślep.

Hah ale robi tak tylko z jedną, tą ulubioną, bo drugą naparza.. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 11:47

Goosiaczek2 lubi tę wiadomość

• Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale czemu się oburzacie, że ta grupa na fb to fanatyczki. Jest w regulaminie napisane, żeby nie polecać mm i butli. Ja rozumiem, że niektóre z Was nie widzą w tym nic złego, ja też nie, mimo, że sama nie daje mm i butli, ale jak laski sobie założyły grupę i chcą tam mieć tylko osoby o podobnych poglądach i wzajemnie się wspierać to po co im jechać, że są fanatyczne? Niech sobie każdy robi jak chce, a o porady nt butli na pewno można się gdzieś zwrócić. Tak jak mówię, ja nie jestem przeciwna butli i mm i nie oceniam czy to dobrze czy źle, ale może nie ma co też oceniać tamtych dziewczyn.

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie u nas tez kupa była tak raz na 2, 3 dni a teraz to codziennie już się kurcze zaczęłam zastanawiać czy oby na pewno umiem dobrze pampersy zakładać... :P

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest dokładnie to samo z kupami, była 1 na dzień lub dwa, a teraz nawet 3 dziennie. A szczepienia nie było. Myślę że to kwestia rozwoju układu pokarmowego bo jakoś po 3 miesiącu miało się unormować.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia84 wrote:
    Dziewczyny ale czemu się oburzacie, że ta grupa na fb to fanatyczki. Jest w regulaminie napisane, żeby nie polecać mm i butli. Ja rozumiem, że niektóre z Was nie widzą w tym nic złego, ja też nie, mimo, że sama nie daje mm i butli, ale jak laski sobie założyły grupę i chcą tam mieć tylko osoby o podobnych poglądach i wzajemnie się wspierać to po co im jechać, że są fanatyczne? Niech sobie każdy robi jak chce, a o porady nt butli na pewno można się gdzieś zwrócić. Tak jak mówię, ja nie jestem przeciwna butli i mm i nie oceniam czy to dobrze czy źle, ale może nie ma co też oceniać tamtych dziewczyn.

musialabys poczytac;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas byly juz 3-4 kupy dziennie roznej konsystencji a teraz 7-8 zelowo wodnistych i to od kilkunastu dni

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie dołaczyłam :) ale ja i tak uważam, że niech każdy zyje jak lubi :) ze mnie też się śmieją, że karmię ponad 2 letnie dziecko i że będę karmić do 18. ale nam tak dobrze, więc mam gdzieś innych opinie :)

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak uważam za fanatyzm napisanie że dziecko trzeba przystawiadomoć do piersi na chama... Bo tu już kompletnie nie liczą się potrzeby dziecka i jego emocje... Ale rzeczywiście tu dyskusja nie ma sensu.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Ja jednak uważam za fanatyzm napisanie że dziecko trzeba przystawiadomoć do piersi na chama... Bo tu już kompletnie nie liczą się potrzeby dziecka i jego emocje... Ale rzeczywiście tu dyskusja nie ma sensu.

juz raz byla tutaj dyskusja. mimo, ze tutaj za wyrazanie pogladow nie wyrzucaja to moze faktycznie nie ma sensu ponownie zaczynac tematu

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 2482 2483 2484 2485 2486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ