*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Aaaa... Zanim Was nadrobię to muszę się pochwalić. Napisałam na grupie KP co o nich myślę, zaproponowałam dziewczynie zmianę smoka w butli. Ojjj... Pewnie mnie usuną.
jestem z ciebie dumna;)Ewelina88, Malenq, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Aaaa... Zanim Was nadrobię to muszę się pochwalić. Napisałam na grupie KP co o nich myślę, zaproponowałam dziewczynie zmianę smoka w butli. Ojjj... Pewnie mnie usuną.
A to ktoras w ogole uzywa tego wynalazku szatana?jonka91, Ewelina88, MartaKD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedyś tam kiedyś zalogowałam się do Kubu Maluszka HIPP i wczoraj przyszła paczka od nich z poradnikiem żywienia malucha i słoiczkiem z daniem Marchewka-ziemniak i kuponami zniżkowymi na słoiczki i kolejny słoiczek za 1gr do odbioru w rossmanie
Selene, Maud11, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg i Ewelina, pojechałyście po bandzie, nie ma co, hehehe... Zuch dziewczyny! Podpisuję się pod tym rękami i nogami.
Dziewczyny mam do sprzedania 2 całe opakowania Femaltikera (np. po 12 zł za opakowanie) i jeszcze 7 saszetek. Termin ważności 06.2017. Któraś chce? Jak nie to myślicie że mogę na grupie kpi na fb wystawić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 09:54
Ag..., Ewelina88 lubią tę wiadomość