*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzymi w nocy prawie nie spal. Ciągle się kręcił. Zero płaczu. .nie wiem, co mu jest. Skok?
O 2 zasnal mocniej - ja też. Ale obudziłam się o 4 i patrze a on leży w poprzek kołyski a nogi ma do góry oparte o krawędź. Zdebiałam. Do tego był zalany. Wszystko mokre i się nie obudził. Wzięłam go do przebrania. Na spiocha. Jak juz go Ubrałam to tenoczy jakby środek dnia i " aaaabbuuull" i mega uśmiech. Jak Denis Rozrabiaka. Mleko i do łóżka. Eh. Te dzieci ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 05:16
renia83 lubi tę wiadomość
-
Passiflora, wspolczuje. Nie odpuszczaj, ja w pierwszej ciazy odpuscilam pomylone wyniki toxo i traz zaluje, a to pzeciez nieporownywalna skala.
Zazdroszcze dziewczyna planujacym kolejne dziecko. mnie serce mowi, ze juz bym chciala trzecie ale rozum i maz mowia nie. Niestety niema tez warunkow finansowych i lokalowych, wiec na dwojce raczej sie skonczy.
Ag ja mialam taki sam plan - z macierzynskiego na l4, ale wtedy byly jeszcze pol roczne. W ciaze nie zaszlam, bo kp blokowalo owu. Dopiero jak maly mial rok dostalam okres, jak mial rok i 4 miesiace zaszlam w ciaze zakonczona poronieniem a 4 miesiace pozniej w ta szczesliwa. Po macietzynskim poszlam na wychowawczy i z wychowawczego przeszlam na l4
Ja nie mam nawet o czym pisac, bo albo przy 2 dziecku czlowiek sie nie przejmuje, albo mam egzemplarz bezproblemowy. W dzien malo spi, ale nie marudzi a wieczorem spi o 7, kolo 23 jedzenie, potem kolo 4 i budzi sie kolo 7 czasem troche pozniej. Moj brak czasu na cokolwiek jeat spowodowany starszym, no i tym, ze przy nim nie moge olac obiadu czy innych obowiazkow, ktore jak bylo jedno dziecko olewalam. Ale starszy od wrzesnia idzie do przedszkola to bedzie wiecej czasu. Jak czasem zostaje z samym Mareczkiem to mam wrazenie, ze nie mam dziecka w domu, taki bezproblemowy. -
OliOla wrote:A tak w ogóle witamy się w 4 miesiącu
Dzisiaj byłyśmy na badaniach (morfologia, tsh, żelazo)
Hemoglobina wyszła nam 13!!!!
Pozostałe parametry w normie. Jedynie lekko podwyższone płytki.
Dodatkowo dzisiaj byłyśmy na mszy w intencji Oli Moja córcia dzielnie całą msze przeleżała w wózku
Do tego pod noskiem co chwilkę coś mówiła. Najfajniej wychodziło jak była cisza w kościele a ta "a guuuu"
Cieszę się, że u Was już w normie. Ja też od urodzenia między innymi podaje żelazo, a morfologia dalej taka sobie. Hemoglobina 10,6 ostatnio była -
nick nieaktualnyFaktycznie może dlatego myślę już o drugim dziecku, mam w domu aniołka i jakby go nie było. Pewnie inaczej bym myślała gdyby bylo kolkowe albo domagało się cały czas noszenia
cath udziela się na lutowych i z tego co pisała w pamiętniku poród to trauma, bo skończyła się cc. -
nick nieaktualny