X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś też myślałam o Nix....

Gosiaczek zmień fotę!!!!!!!!! :)

Idę spać. zapewne na 1,5 h. Szymi non stop sie kręci. Niania się uruchamia co chwilę.

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula hahaha Oki Oki zmienię ale jutro jak kompa odpale bo teraz telefon przeważnie okupuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 23:57

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 04:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z nad dojary ;)

Paula44, MartaKD lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymi w nocy prawie nie spal. Ciągle się kręcił. Zero płaczu. .nie wiem, co mu jest. Skok?
    O 2 zasnal mocniej - ja też. Ale obudziłam się o 4 i patrze a on leży w poprzek kołyski a nogi ma do góry oparte o krawędź. Zdebiałam. Do tego był zalany. Wszystko mokre i się nie obudził. Wzięłam go do przebrania. Na spiocha. Jak juz go Ubrałam to tenoczy jakby środek dnia i " aaaabbuuull" i mega uśmiech. Jak Denis Rozrabiaka. Mleko i do łóżka. Eh. Te dzieci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 05:16

renia83 lubi tę wiadomość

• Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora, wspolczuje. Nie odpuszczaj, ja w pierwszej ciazy odpuscilam pomylone wyniki toxo i traz zaluje, a to pzeciez nieporownywalna skala.

Zazdroszcze dziewczyna planujacym kolejne dziecko. mnie serce mowi, ze juz bym chciala trzecie ale rozum i maz mowia nie. Niestety niema tez warunkow finansowych i lokalowych, wiec na dwojce raczej sie skonczy.

Ag ja mialam taki sam plan - z macierzynskiego na l4, ale wtedy byly jeszcze pol roczne. W ciaze nie zaszlam, bo kp blokowalo owu. Dopiero jak maly mial rok dostalam okres, jak mial rok i 4 miesiace zaszlam w ciaze zakonczona poronieniem a 4 miesiace pozniej w ta szczesliwa. Po macietzynskim poszlam na wychowawczy i z wychowawczego przeszlam na l4

Ja nie mam nawet o czym pisac, bo albo przy 2 dziecku czlowiek sie nie przejmuje, albo mam egzemplarz bezproblemowy. W dzien malo spi, ale nie marudzi a wieczorem spi o 7, kolo 23 jedzenie, potem kolo 4 i budzi sie kolo 7 czasem troche pozniej. Moj brak czasu na cokolwiek jeat spowodowany starszym, no i tym, ze przy nim nie moge olac obiadu czy innych obowiazkow, ktore jak bylo jedno dziecko olewalam. Ale starszy od wrzesnia idzie do przedszkola to bedzie wiecej czasu. Jak czasem zostaje z samym Mareczkiem to mam wrazenie, ze nie mam dziecka w domu, taki bezproblemowy.

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziecko zmienilo tryb dnia- nie wstaje o 9.30 ale o 8.
    cieszyc sie ze dluzszy dzien mam czy plakac ze krocej spie;) ??

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • M... Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OliOla wrote:
    A tak w ogóle witamy się w 4 miesiącu :)

Dzisiaj byłyśmy na badaniach (morfologia, tsh, żelazo)

Hemoglobina wyszła nam 13!!!!
    Pozostałe parametry w normie. Jedynie lekko podwyższone płytki.

Dodatkowo dzisiaj byłyśmy na mszy w intencji Oli :) Moja córcia dzielnie całą msze przeleżała w wózku :)
    Do tego pod noskiem co chwilkę coś mówiła. Najfajniej wychodziło jak była cisza w kościele a ta "a guuuu" :P

Cieszę się, że u Was już w normie. Ja też od urodzenia między innymi podaje żelazo, a morfologia dalej taka sobie. Hemoglobina 10,6 ostatnio była :(

201412271856.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie może dlatego myślę już o drugim dziecku, mam w domu aniołka i jakby go nie było. Pewnie inaczej bym myślała gdyby bylo kolkowe albo domagało się cały czas noszenia :P

cath udziela się na lutowych i z tego co pisała w pamiętniku poród to trauma, bo skończyła się cc.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile mialyscie "kwarantanny poszczepiennej"? zastanawiam sie czy nie odpuscic dzis spaceru, zeby odczekac przynajmniej 48h.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:45

Ag..., Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle no to w sumie podobnie mi mowila- i zeby do tyg czasu uwazac na galerie i duze zbiorowiska ludzi gdzie ktos moze na niego nakaszlac( no ale to w sumie zawsze)

a w ten weekend targi dizajnu dla dzieci:(( chyba odpuszcze

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki- zmienilas juz Hani smoki na wieksze?
    wczoraj dalam mu lovi 3-6 i ciagnie normalnie, nie wiem czy juz sie przestawic na ten rozmiar.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:45

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panikara jestem;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Kostek po szczepieniu?

relgh3718o9n8rtv.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :-) ja w sumie też odrazu na spacer poszlam po szczepionce. Nam lekarka powiedziała to samo co Isabelle. Obserwowac miejsce po wkluciu, mierzyć temp

Ewelina88 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim no w końcu ładna pogoda u mnie.Będzie spacerek oj będzie

• M... Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też spacerowaliśmy po szczepieniu, a na ewentualny obrzęk pielęgniarka poleciła przyłożyć gazik namoczony w wodzie z sodą

201412271856.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    A jak Kostek po szczepieniu?

Zdrowy? Je? :D

Ag..., Malenq, Ewelina88, szpilka, Chanela, MartaKD, MonikaDM lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zauwazylam zadnych zmian w zachowaniu. Mam nadzieje ze skoro minelo juz 24h to tak juz zostanie- wiec zdrowy, je:)- teraz drzemka a mamusia sniadanie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 09:24

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 2479 2480 2481 2482 2483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ