*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg... wrote:ja mam w zapasie 3 opakowania z gemini jeszcze takze narazie dziekuje;)
Ja mleka w ogóle nie piję więc tak nie da rady, z wodą masakra, z jogurtem mi się znudziło, zresztą miałam ograniczyć nabiał ze względu na wysypkę Tomka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie noc standardowa pobudka o 2,5 i 7.
Pogoda wydaje się byc piekna, nie wiem jak z wiatrem ale słoneczko ładnie świeci, wyjdziemy na spacer dzisiaj bankowo. Nawet wczoraj miałam iść choć do ostatniej chwili myslalam że przesiedzimy w domu. Ale cały dzień siedzenia jest bardzo męczący i wolę wyjść na godzinkę nawet jak wieje, żeby nie zwariować.
Ja o drugim dziecku nie myślę, póki co. Pomimo, że Jaś nie jest jakoś bardzo kłopotliwy i zajmujący to wolę odpocząć od ciąży i porodu przede wszystkim. Z resztą teraz mamy na głowie wykańczanie domu, mąż ma jeszcze szkołe. No i chciałabym trochę popracowac między ciążami, żeby załapać się na l4 i macierzyński kolejny, bo w tej chwili niestety nie mam gdzie wrócić do pracy po urlopie. -
nick nieaktualny
-
A u mnie bunt na pokładzie ciąg dalszy.. Spał teraz 38 minut.. Dobrze, że chociaż udało mi się zupę nastawić i kanapkę w biegu na schodach zjeść, herbatę pewnie zimną już wypije, jak znów będzie spał , bo już był płacz..
On teraz potrzebuje ciągłego kontaktu i rozmowy.. Już nawet czytam mu to co piszę, bo inaczej płacz..
Młody kończy właśnie 12 tydzień, w sobotę zacznie 13, a to czas kolejnego skoku, więc chyba w ten sposób u niego się to objawia, że wszystko najzwyczajniej jest na NIE!
Młody zadrapał się w nocy w kąciku oczka.. nie wygląda to za pięknie..
A i dziś rok od ostatniego okresu!! A jutro Filip kończy 3msc!
Aga i Ewelina nieźle pojechałyście! Teraz doczytałamEwelina88 lubi tę wiadomość
-
jonka jest ta wypowiedz tam nadal? nie usunięta?
Selene w sumie to nic takiego nie napisałyśmy.;P Ag coś wspomniała o fanatyzmie a ja o terrorze laktacyjnym. Zaczęło się od tego, ze dziewczyna musi raz na jakiś czas zostawić dziecko a ono przestało tolerować butelkę.