X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:45

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • A.loth Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora, współczuję. Ja bym chyba walczyła o odszkodowanie w takiej sytuacji.
    Za Anutkę trzymam kciuki, żeby było po jej myśli :)

Wczoraj wzięłam Adasia do dużej wanny razem ze sobą. Posiedzieliśmy tak z 10 minut, to znaczy ja posiedziałam, a on popływał podtrzymywany przeze mnie. Podobało mu się :)
    A dzisiaj byliśmy na sesji foto i w końcu mam ładne zdjęcia na pamiątkę, chociaż synuś za bardzo współpracować nie chciał. Ma już swoje zdanie i nie będzie leżeć, kiedy matka chce!

Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość

o14815nmahj2bgg1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie też nie inaczej niż u was. Młody usnął ale coś mu dolega w tym brzuszku. Wierci się przy cycku łapie, puszcza,płacze na noc już mu dałam butlę to może zrobi jakąś kupę.Nie wiem brzuszek miękki, bączki puszcza ale strasznie śmierdzące

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zrobiła test jutro dla świętego spokoju

• Ag... Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam fokus tv. Laska donosiła ciążę pozamaciczna, na zew macicy sie zagniezdzilo. Masakra!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny meczy mnie to... Czy któraś wie co słychać u założycielki naszego forum? Wiola25? Nie widziałam jej nawet na liście końcowej wiec jestem ciekawa kiedy urodziła. Kto, coś wie?

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy widziałyście gdzieś w jakimś sklepie internetowym/stacjonarnym ostatnio jakąś promocję na produkty motherhood?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora z mojego doświadczenia to są specjalni prawnicy którzy zajmują się takimi sprawami najczęściej ich kancelarie znajdują się przy szpitalach. To wygląda tak, że dostarczasz im cała dokumentacje medyczną którą dostałaś naświetlasz całą sprawę a oni się już wszystkim zajmują w żadnym wypadku nie idź ani nie godz się aby Twoją sprawę przejął prawnik szpitalny bo on tak to zakręci, że możesz nic nie dostać. A to jest ewidentny błąd lekarski. Jeżeli mogę Ci doradzić to spokojnie zaczekaj,aż wypiszą Cię ze szpitala nikogo na razie nie informuj o swoich działaniach bo będą za wszelką cenę chcieli by sprawa nie ujrzała światła dziennego i czasami w "papierach" dokonuje się zmian, znam to z autopsji.... Wiec życzę Ci abyś odnalazła się w tym wszystkim i wracaj szybo do zdrowia i do rodziny.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się zastanawiałam.chociaz dolaczylam jak już sie chyba nie udzielała:( kiedys tez o to tu spytalam,a wniosek byl taki ze różnie to się w ciąży dzieje...
    Ide jutro na 10.00 do fryzjera.odświeżyć kolor na chrzciny.
    3 dni z rzędu byla kupka po jabłkach i śliwkach suszonych,a teraz znów 3 dni kupki brak.ech... Moze tez będzie robic w niedzielę i czwartek:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Marta ano widzisz moja upodobała sobie robienie kupek w czwartki i niedziele hehehe.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Dziewczyny meczy mnie to... Czy któraś wie co słychać u założycielki naszego forum? Wiola25? Nie widziałam jej nawet na liście końcowej wiec jestem ciekawa kiedy urodziła. Kto, coś wie?
    Pod koniec grudnia.... Którąś później pisała ze Wiola w połowie m ciąży pożegnała się z forum....coś mi się tak kojarzy....

Dobra padam...spokojnej nocki...

M4DZI4 mam nadzieje ze u Was wszystko ok:-D

• A.loth Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie najbardziej martwi zniknięcie Nix i już kiedyś o tym pisałam. Zresztą nie tylko ja. Pamiętam, że jej córeczka miała rozszczep wargi i mam nadzieję, że tylko to i wszystko jest u nich w porządku.

o14815nmahj2bgg1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle razy było też pytanie o Nix... Jej córeczka miała chyba rozszczep wargi...? Ostatnio odzywała się w styczniu jak była już po terminie...
    Mam nadzieję że u nich wszystko OK.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth, co za synchronizacja :)

A.loth lubi tę wiadomość

• OliOla Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:04

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Selene Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mówią juz o tym ile razy nawolywalysmy Fucine do odezwu :)

Może przeoczyłam ale dawno nie widziałam wiadomości od agattee, cookie, cath...

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wielu dziewczyn nie było, ale przynajmniej dały znać że urodziły :)

• A.loth Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te porządne się dziećmi zajmują, a wyrodne matki przesiadują na forum i fb ;)

Maud, nawet w tej samej minucie pisałyśmy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 23:27

Maud11, renia83, Selene, Paula44, jonka91, Malenq, Becia81, isabelle, Ewelina88, Bogusiar80, szpilka, Agus89, MonisiaK lubią tę wiadomość

o14815nmahj2bgg1.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się jeszcze nawinela na myśl Polaola :( też bardzo rzadko u nas jest :( no i Fucina :( i Nix :( nawet Zielarka prawie się nie udziela :(

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D przepraszam za nieobecność, święta pracowite były, zaprosiłam do nas rodzinę, sprzątanie, gotowanie i pieczenie pochłonęło mnie całkowicie.
    Starszaczka moja wróciła do p-kola, smutno bez niej, przyzwyczaiłam się do ciągłego harmideru :D Zojcia w miarę już regularnie śpi, ok 21 jest kimono do 8 rano :D jaka ulga w porównaniu z początkami.
    Mała kończy dzis trzy miechy :D
    Muszę wam powiedzieć, że dzięki Wam odkryłam aplikację endomondo......wspaniała sprawa :D codziennie robię coraz dłuższe przebieżki, wczoraj 15 km, dziś 12.
    Co ja tu czytam jaka grupa na fejsie? Gdzie? co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 23:43

Paula44, renia83, Ewelina88, MartaKD lubią tę wiadomość

FITop1.png
‹‹ 2478 2479 2480 2481 2482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ