*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Passiflora, współczuję. Ja bym chyba walczyła o odszkodowanie w takiej sytuacji.
Za Anutkę trzymam kciuki, żeby było po jej myśli
Wczoraj wzięłam Adasia do dużej wanny razem ze sobą. Posiedzieliśmy tak z 10 minut, to znaczy ja posiedziałam, a on popływał podtrzymywany przeze mnie. Podobało mu się
A dzisiaj byliśmy na sesji foto i w końcu mam ładne zdjęcia na pamiątkę, chociaż synuś za bardzo współpracować nie chciał. Ma już swoje zdanie i nie będzie leżeć, kiedy matka chce!Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Passiflora z mojego doświadczenia to są specjalni prawnicy którzy zajmują się takimi sprawami najczęściej ich kancelarie znajdują się przy szpitalach. To wygląda tak, że dostarczasz im cała dokumentacje medyczną którą dostałaś naświetlasz całą sprawę a oni się już wszystkim zajmują w żadnym wypadku nie idź ani nie godz się aby Twoją sprawę przejął prawnik szpitalny bo on tak to zakręci, że możesz nic nie dostać. A to jest ewidentny błąd lekarski. Jeżeli mogę Ci doradzić to spokojnie zaczekaj,aż wypiszą Cię ze szpitala nikogo na razie nie informuj o swoich działaniach bo będą za wszelką cenę chcieli by sprawa nie ujrzała światła dziennego i czasami w "papierach" dokonuje się zmian, znam to z autopsji.... Wiec życzę Ci abyś odnalazła się w tym wszystkim i wracaj szybo do zdrowia i do rodziny.
-
Tez się zastanawiałam.chociaz dolaczylam jak już sie chyba nie udzielała:( kiedys tez o to tu spytalam,a wniosek byl taki ze różnie to się w ciąży dzieje...
Ide jutro na 10.00 do fryzjera.odświeżyć kolor na chrzciny.
3 dni z rzędu byla kupka po jabłkach i śliwkach suszonych,a teraz znów 3 dni kupki brak.ech... Moze tez będzie robic w niedzielę i czwartek:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelene wrote:Dziewczyny meczy mnie to... Czy któraś wie co słychać u założycielki naszego forum? Wiola25? Nie widziałam jej nawet na liście końcowej wiec jestem ciekawa kiedy urodziła. Kto, coś wie?
Dobra padam...spokojnej nocki...
M4DZI4 mam nadzieje ze u Was wszystko ok:-D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Te porządne się dziećmi zajmują, a wyrodne matki przesiadują na forum i fb
Maud, nawet w tej samej minucie pisałyśmy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 23:27
Maud11, renia83, Selene, Paula44, jonka91, Malenq, Becia81, isabelle, Ewelina88, Bogusiar80, szpilka, Agus89, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Hej przepraszam za nieobecność, święta pracowite były, zaprosiłam do nas rodzinę, sprzątanie, gotowanie i pieczenie pochłonęło mnie całkowicie.
Starszaczka moja wróciła do p-kola, smutno bez niej, przyzwyczaiłam się do ciągłego harmideru Zojcia w miarę już regularnie śpi, ok 21 jest kimono do 8 rano jaka ulga w porównaniu z początkami.
Mała kończy dzis trzy miechy
Muszę wam powiedzieć, że dzięki Wam odkryłam aplikację endomondo......wspaniała sprawa codziennie robię coraz dłuższe przebieżki, wczoraj 15 km, dziś 12.
Co ja tu czytam jaka grupa na fejsie? Gdzie? co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 23:43
Paula44, renia83, Ewelina88, MartaKD lubią tę wiadomość