*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobilismy z mlodym 7,5 km i spotkalam dwie madre znajome. Jedna zamiast gratulowac mi wspolczuje dziecka, ona sie cieszy ze jej jest juz samodzielne-7lat. A druga byla oburzona ze przyzwyczailam olka ze spi na spacerze!
Ag..., Ewelina88, jonka91, szpilka, Maud11, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Wiki- zmienilas juz Hani smoki na wieksze?
wczoraj dalam mu lovi 3-6 i ciagnie normalnie, nie wiem czy juz sie przestawic na ten rozmiar.www.styczniowki2015.phorum.pl -
CZeść mamusie, nie było mnie chwilę, bo chorowaliśmy, tzn. ja i mąż. W piątek mąż miał 39 stopni, chodziliśmy w maseczkach chirurgicznych, żeby nie zarazić dziecka. Chory chłop i opieka nad niemowlęciem to armagedon. W dodatku nic nie miałam przygotowane na święta, bo mieliśmy spędzić je u rodziców. SZkoda gadać
Na szczęście dziecko zdrowe, wczoraj szczepiliśmy na meningokoki, w planach były też rota, ale odpuściliśmy. Ja teraz żałuję, ale mąż nie chciał.
Póki co Iga znosi szczepienia dobrze i nic się nie dzieje. Rozważam tylko zakup szumisia, bo wieczorne usypianie mnie wykańcza i zamiast mieć czas dla siebie, to padam ja i moja komórka, z której "szumię".
Czy któraś z Was pracuje w ZUSie lub ogarnia wnioski/zaświadczenia? -
Selene wrote:Dziewczyny meczy mnie to... Czy któraś wie co słychać u założycielki naszego forum? Wiola25? Nie widziałam jej nawet na liście końcowej wiec jestem ciekawa kiedy urodziła. Kto, coś wie?
Ja widziałam gdzieś jej suwaczek, ma córkę Martę, która ma 3 miesiące 1 tydzień i 4 dniSelene lubi tę wiadomość
-
Chanela wrote:isabelle nie strasz, moja nie zaczęła jeszcze przesypiać chociaż 4 godzin, a Ty już piszesz że w pewnym momencie przestają przesypiać. Ja czekam kiedy będę mogła trochę dłużej pospać.
bylismy 1,5 h na spacerze, cudnie jest dzis, choc jutro przeczuwam zakwasy bo wepchałam wozek pod dosc duza gorke i obstawiam bol łydek od schodzenia, za to widok na Karkonosze i Izery wspaniały, szkoda,ze widoczność słaba -
Filip mnie dziś zadziwia.. Teraz śpi już ponad 2h. To chyba jakaś nagroda dla mnie za wczorajsze i dziś z rana przeboje.
Trochę się niedawno kręcił, wzięłam go na ręce, zaczął mlaskać ustkami to szybko do cyca trochę podjadł i śpi dalej..
Co mam robić z wolnym czasem???Paula44 lubi tę wiadomość