X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawusiu nasza Wszystkiego NAJ NAJ NAJ :) Pociechy z córuni i spełnienia marzeń :) i czego tam sobie jeszcze życzysz :)

My się ubieramy w body kr rękaw, bluzę bawełnianą z długim,dresy,trampole i bluzę od dresu + czapeczka i chustka czyli zasadzie tyle samo warstw co ja i młody ugrzany

Kawa lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska moja w bujaczku juz nie śpi...

Na huśtawce w ogrodzie z kawa i tabletem. Młoda śpi w wózku...wiosno trwają....ptaszki spiewaja ech cudnie...
    Dwa prania rozwieszone. Jeszcze tylko obiad.....

Jajniki mnie gola...drugi @ się zbliża.....

Jeszcze chwila a siatkę na wózek będę musiała zakładać tyle tego cholerstwa juz lata...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:54

szpilka lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas bujaczek się sprawdza, Alicja chętnie w nim się bawi i zasypia w dzień. My mamy ten większy Tiny Love, więc moim zdaniem jeszcze długo posłuży, bo jak jeszcze podrośnie to będę ją sadzać w nim (składa się do pozycji siedzącej) i zamierzam go używać do pierwszych karmień łyżeczką gdy mała jeszcze nie będzie siedziała stabilnie.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zabrałam się za wystawienie kurtek ze skajki czy czegoś do skóry podobnego rozmiar S i L i koszulki nocnej rozm L ( raz ją założyłam i za mała w biuście ) na sprzedaż na olx. I straciłam wenę,nie wystawiam. Muszę się ogarnąć :/ Nie mam dziś humoru. Mam też oryginalne perfumy, ale tych dużych nie mam przy sobie. A małe jak wystawiłam to zostały usunięte.
    Mężowi obcięli 150 zł z wypłaty. Wieczorem mi powie dlaczego. Przypuszczam, że za wyżerki które chłopaki robią :/ I jak tu być uczciwym w firmie? Przychodzą szczeniaki i robią co chcą. I wszyscy nawet niewinni po dupie dostają :/
    Czekam, aż starszy wróci ze szkoły. Mały odbędzie drzemkę i idziemy do sąsiadki na kawę. Ciekawe ile do niej jest kilometrów?

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle jak też mam Tony, ale mojamtam tylko leży już nie zasypia.....

• szpilka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka na rynku widzialam

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w necie też widziałam, ale wszystko jak na małe chinki szyte :P

te mi się podobają.. tyle, że wieki już w mohito nic nie kupowałam..
    http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/dresses-5/li823-11x/dress-with-valance jest też taka biała
    albo ta:
    http://www.mohito.com/pl/pl/collection/all/dresses-5/lz053-00x/embellished-neckline-dress

ale w tych nie miałabym jak karmić.. trzeba byłoby ściągać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:28

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i bez problemu pobyt w kawiarni z szefowa,nie musiałam karmić bo Klara ciągle spala.
    Jej synek ma 8 miesięcy i jest duuuuzy.ma niestety spłaszczona glowie bo ma cos z kościami czaszki i będzie miał kask za 6tysiakow:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:34

ug37df9hvpghw3yg.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy ze spaceru, wypije kawe coś zjem i wyjdziemy drugi raz.

Dxiewczyny wiecie co mnie dzisiaj spotkało na spacerze, masakra !!

Ide sobie, patrze jakis facet w oknie. Patrze co on robi a on siada na parapet, i się wiesza !! normalnie jeden koniec sznura zaczepił o hak wystajacy ze sciany a drugi na szyję założył. No i siada na parapet, i jak na złość nie byłło innej drogi i musiałam orzejść obok tego gościa. W pewnym momencie nie wytrzymałam i dre się CO PAN ROBI ! a on do mnie "wytrzyma lina czy nie wytrzyma??" a ja mówie "nie wytrzyma" (pomyslalam że jak powiem że nie wytrzyma to gościu nie bedzie miał po co skakać) a on jak w jakiejś matrze cały czas to samo pyytanie "wytrzyma czy nie wytrzyma" i tak w kółko. Serce miałam w gardle, jeszcze żadnego człowieka w pobliżu, bo to już na obrzeżach miasta. Za rogiem zaczepiłam faceta na rowerze i mówie "panie pomóż bo tam człowiek się wiesza" no i ten facet podjechał pod tamto okno. Ja poszłam dalej, najgorsze jakbym zobaczyła sam skok. Później w parku bałam się na góre spojrzec bo wydawało mi się, że wszedzie wisielce. Masakra ! Mąz mowil ze powinna na policje zadzwonić. Pewnie ma racje, ale w tamtym momencie chciałam tylko jak najdalej odejść. A jak juz mi rozsądek wrócił to było dobre pół godziny. Mam nadzieje że nic się nie stało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:36

• OliOla Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:05

MonikaJ, magdalenka, Maud11, Malenq, Bogusiar80, jonka91, M..., MartaKD, szpilka, Wiki81, wania, Rybka1, slash, lwuska55592, Anutka, Ewelina88, Paula44, rastafanka lubią tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka rzeczywiście masakra, ale się musiałaś zestresować bidulo..... :* Nie mam pojęcia co bym zrobiła na Twoim miejscu... Niech mąż Cię porządnie przytuli i będzie ok.

• MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:17

Kawa lubi tę wiadomość

201501064565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka omg to żeś miała spacer...

• OliOla Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:05

Rybka1 lubi tę wiadomość

l22nzbmh1lqdktpj.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    No i bez problemu pobyt w kawiarni z szefowa,nie musiałam karmić bo Klara ciągle spala.
    Jej synek ma 8 miesięcy i jest duuuuzy.ma niestety spłaszczona glowie bo ma cos z kościami czaszki i będzie miał kask za 6tysiakow:(

7800 ponoc to kosztuje:/ masakra i to nie jest refundowane. tylko fundacje lub pracodawcy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:01

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra magdalenka- ale emocje.
    ja wrocilam z 1 spaceru, poczytalam gazete w parku. byl art o misjach ginekologow w czadzie i innych krajach 3 swiata, o porodach i opiece nad noworodkami i dziecmi.
    mialam ciarki, lzy wszystko. Tam nie nadaje sie imion do 5 roku zycia bo i tak co 4 umrze, kobieta bezplodna to taka ktora ma np 2 dzieci tylko. ojca przy dzieciach nickt nie widzial a i to najmniejsze problemy z jakimi sie tam borykaja. dziekuje ze jestem europejką:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja przyjaciolka ktora rodzi w maju ma hemoroidy, bolesne. ktoras z was miala/ co na to pomaga?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OliOla wrote:
    Jak ktoś byłby zainteresowany podam namiary. Nawet z kw się opłaca. Jedno ciasteczko wyszło 1,50zł.
    Normalnie chodzą od 4 zł do 8 zł :)

Magdalenka.... miazga

daj namiary, ale na przyszly tydzien nie za pozno?
    po jednym dla goscia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:06

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ten kto twierdzi ze ból na @ po porodzie jest mniejszy to się myli...
    Mnie boli tak samo.....jajku i paracetamol pójdzie w ruch...
    AG na hemoroidy to procto-glyvenol i czopki i maść...ja stosowałam w ciąży za radą gina....

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka... co za historia..

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

‹‹ 2495 2496 2497 2498 2499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ