*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki81 wrote:Kawa Wszystkiego najlepszego!!!! Sto latek!!!
Czytam Was i co chwilę parsknę śmiechem, aż moja rodzinka w szoku.
A czytając te historie magdalenki i szpilki to ja byłam w szoku.
Co do siadania przez tak male dziecko to ja widzę ogromną różnice. Synek w ogóle nie siadał sam. Nawet zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy. A Hania jest inna.
Byłam dziś na bilansie 10 latka i dalam dr wyniki Hani i przepisała jej żelazo w syropku. Jak tu podać z miarki 2,5 ml? -
Ag Oli wali rekoma w zabawki na oslep, czasami cos zlapie
Magdalenka wspolczuje, wiem co przezylas bo dzwonilam po karetke dla wisielca
Bylismy na spacerze 3 h, mlody mial body, jeansy, kurtke wiosenna i pokrywe
A teraz z serii matka wariatka- moje dziecko je za duzo! je 150 z zageszczaczem i po 3h jest ryk o jedzenie, woda, herbatka probuje go oszukac wypija 120 i starcza mu na pol godzinki. Urodzil sie z waga 2800 a teraz na domowej wadze wychodzi 6600! Idzie na mase a ja sie boje ze je i przybiera za duzo -
ale Kostek wogole nie wali rękami w zabawki, dopiero jak mu wloze do reki to jest ok, a tak to jakby ich nei zauwazal- stąd moje pytanie.
wodzi wzrokiem idealnie, reaguje na glos ale rak mu sie nie chce podniesc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:39
-
Taka piękna pogoda a mimo tego aż tyle postów? Sio na spacer
Dałam sobie dzisiaj wycisk Po równym można chodzić i chodzić bez końca, ale powrót pod górę w pełnym słońcu wycisnął ze mnie siódme poty
Mimo zmęczenia czuję się super. Chyba tego mi trzeba było po wczorajszym dniu.
Wracam do naleśników... -
Natalka próbuje chwytać Dzisiaj parokrotnie założyła sobie grzechotkę lali jak bransoletkę
Za to jest do tyłu z podnoszeniem główki. Na moich kolanach pięknie dźwiga, ale na materacu kiepsko... No i się nie przekręca na boczek. Nogi podnosi, ale reszty zrobić nie potrafiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:55
-
ZDROWY!!!
Na dwór możemy wychodzić! Ależ się cieszę!
Aga Filip od wczoraj zaczął świadomie uderzać i brać do rączki grzechotki, choć te próby są trochę jeszcze nieporadne. Za to ani razu nie przekręcił się z brzuszka na plecki i do siadania też się nie garnie. Ale głowę trzyma już bardzo ładnie w pionie, czy na rękach, czy na brzuszku. Także różnie się te nasze pociechy rozwijają.
aaaaaaaaa mam zdrowe dziecko!blador, Ag..., Malenq, ania_29, Wiki81, wania, Rybka1, lwuska55592, OliOla, Viv78, Bogusiar80, Agus89, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:a co Kostek lapie najlepiej? swoje jajucha, jak sciagam pieluche to sie zawsze lapie za jajcory...facet jeden noo:)
Ag..., Becia81, Ewelina88, MartaKD, Paula44 lubią tę wiadomość
-
w przyszlym tyg mam taką konsultacje jak Maud wrzucala- w celu pokazania stymujujacych cwiczen, jak nosic dobrze dziecko itp- zobaczymy jak sie rozwija ruchowo.
Jonka Kostek miesiac starszy wiec dlatego pytam bo widze ze juz dzieciaki lapią a on tych lap w gore nie chce podniesc za cholere.
ale od wczoraj mega duzo gada, ale to jak gadal duzo do tej pory to od wczoraj geba mu sie wogole nie zamyka, i krzyczy jak sie nudzi. smieje sie glosnym smiechem wiec pewnie i na zabawki niebawem przyjdzie pora.Viv78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblador to niezłą masz teściową.....i jezioro i basen:)
u mnie mała łapie zabawki sama, do wszystkiego z zaciekawieniem rączki wyciąga....ale nie przekręca się z plecków na brzuszek itp.
gada bardzo dużo...a ostatnio PISZCZY i krzyczy "heeeeeeeeeejjjjjjjj" jak nikt do niej nie zagaduje.......
ja opalać się nie lubię, mam poza tym problematyczną skórę, która na słońce reaguje wypryskami.... -
malenq ja sie wogole nie opalam- dla mnie to od razu poparzenie sloneczne, mam jasna skore, problematyczne pieprzyki i dupa blada, nie moge sie opalac( hehe doslownie)
bynajmniej bede miala dlugo młodą skore;)
blador jezioro:D, basen:D i tesciowa ( tak by to u mnie wygladalo, ale nie ma ani basenu ani jeziora jest tylko tesciowa:P)