*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Willa to to nie jest, raczej domek z boazeria do remontu, basen wielki tez nie jest, ale jest. A ja uwielbiam sie opalac, tesciowa tez. Czesto jezdzilysmy we dwie na caly dzien same nad jezioro lezec plackiem
Ag..., Malenq, M... lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Dzieciaki różnie się rozwijają. Jedne umiejętności nabywają z wyprzedzeniem, z innymi są trochę do tyłu. Lepiej traktować z przymrużeniem oka wszelkie kalendarze z cyklu "co twoje dziecko powinno umieć"
jeden z pierwszych moich postow na belly to w odpowiedzi byla opierdziel Ani za panikarstwo:) jak dobrze ze ty tu jestes;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:04
Malenq, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheheheeh
no u mnie też ani jeziora, ani basenu ino teściowa........
tak, tak w różnym tempie się rozwijają, ale jakże chciałoby się powiedzieć "A MOJE DZIECKO robi to i to i to i jeszcze tamto.....hehehehe"
dzisiaj spała w ogrodzie 3h, teraz już godzinkę znowu śpi.....
a ja właśnie "zeszłam" z laktatora (medela mini electric) i czekam na poniedziałek/wtorek kiedy to kurier dostarczy podwójną Amedę...jeszcze tylko stanik do ściągania mleka i można jechać z "koksem" eheheheh....Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:heheheeh
no u mnie też ani jeziora, ani basenu ino teściowa........
tak, tak w różnym tempie się rozwijają, ale jakże chciałoby się powiedzieć "A MOJE DZIECKO robi to i to i to i jeszcze tamto.....hehehehe"
dzisiaj spała w ogrodzie 3h, teraz już godzinkę znowu śpi.....
a ja właśnie "zeszłam" z laktatora (medela mini electric) i czekam na poniedziałek/wtorek kiedy to kurier dostarczy podwójną Amedę...jeszcze tylko stanik do ściągania mleka i można jechać z "koksem" eheheheh....
Podwójny laktator to mega wygoda, a jaka oszczędność czasu. Ja mam medela maxi swing, ale muszę jeszcze stanik sobie kupić to już w ogóle będzie duża wygoda. -
Chyba tych porównań nie unikniemy Olek nie chwyta, za to z brzucha na plecy pierwszy raz przekręcił się jak miał z 1,5 miesiąca i duuuuużo gada, ale nie śmieje się w głos, próbuje dopiero
Kurcze wszystko ładnie pięknie, ale ja jeszcze przed ciążą krępowałam się przed nią rozebrać, bo ja z tych L a ona XS, a teraz po ciąży zostało mi 8 kg i jakoś dziady nie chcą zlecieć -
Ja mam na szczęście teściów daleko, bo ja mieszkam Gdańsku a oni w Zielonej Górze, także często się nie widujemy. Tylko mąż sobie wymyślił, ze w lipcu weźmie cały miesiąc wolnego i cały miesiąc mamy być w Zielonej u teściów
-
Ag... wrote:stanik do sciagania mleka? a co to?
Ag to raczej taki gorset z otworami w których montuje sie lejek laktatora i dzięki temu ma się wolne ręce - taki bajer, ale jak ktoś ciągle odciąga to mega wygoda jak ma się laktator na dwa cyckiAg..., Malenq, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na teściową nie narzekam twierdzi że jestem święta że wytrzymuje z jej synem, poza tym żyje miłością bo jest po rozwodzie i ma nowego faceta
Czy Wam po tych spacerach też tak chce się spać?
o matko nawet nie wiedziałam, że coś takiego jestWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:36
-
O kurczę dziewczy tak piszecie że zdążyć za wami nie mogę. Dzisiaj rywalami sie ze szkoły bo taka lada pogoda ze szkoda było ja zmarnować i poszłyśmy z młodą na Spacer teraz jesteśmy na podwórku mała śpi a ja korzystam ze słońca i kota pilnuje haha
-
nick nieaktualnyMy też po spacerze, zahaczyliśmy o galerię, byliśmy w Smyku. Jak byliśmy przy kasie to poczułam ten charakterystyczny zapach bąka/kupy.... O masakra! I nie chciał się ulotnić tylko chyba osiadł na wszystkich zabawkach! I na żelkach bo przy kasie same żelki. Wychodziliśmy stamtąd w tempie błyskawicy!
Później sprawdzam - a to faktycznie tylko bąk! Ale to był naprawdę cichacz zabójca.....
I też byliśmy rano na kontroli u pediatry i Tomek w dokładnie miesiąc przybrał 740 g i dr powiedziała że okAg..., Malenq, jonka91, Ewelina88, MartaKD, Paula44, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDocia ja wiszę na laktatorze co 3h przez 30-40min więc ten podwójny będzie mi jak zbawienie..................
dziewczyny pytanie:
czym czyścicie uszka maluszka....ja swojej wacikiem, ale widzę że coraz więcej "miodku" się zbiera....................................................Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 18:01
-
nick nieaktualnyAg gdzie jedziecie na tą konsultację rehabilitacyjną?
My też mamy w przyszłym tygodniu, mieliśmy we wtorek ale musiałam przełożyć na piątek bo nam okulista wypadł. Niestety Tomkowi ropieje oko dalej pomimo masażu i kropelek z antybiotykiem.
OliOla, pytałaś o Femaltiker - Kawa się zdecydowała więc już nie mam
Ja też się nie mogę opalać, zresztą mnie słońce w ogóle nie chwyta, jeżeli już to na czerwono, zawsze jestem taka biała w lecie że nie lubię chodzić z odsłoniętymi nogami Chociaż w tamtym sezonie odkryłam "rajstopy w sprayu" i nawet od kolan w dół czasem odsłaniałam -
nick nieaktualnyMalenq wrote:dziewczyny pytanie:
czym czyścicie uszka maluszka....ja swojej wacikiem, ale widzę że coraz więcej "miodku" się zbiera....................................................
Malenq ja używam patyczka z ogranicznikiem, czasem też zwykłego jak widzę ten miodek że już jest tuż tuż -
Malenq wrote:Docia ja wiszę na laktatorze co 3h przez 30-40min więc ten podwójny będzie mi jak zbawienie..................
dziewczyny pytanie:
czym czyścicie uszka maluszka....ja swojej wacikiem, ale widzę że coraz więcej "miodku" się zbiera....................................................
Ojej Malenq to podziwiam Cię, że ściągasz co 3h, ja tak wytrzymałam tylko 2 miesiące. Ja ściągam tylko 4 razy na dobę, chcialabym częściej ale nie umiem tak zorganizować sobie czasu, żeby wszystko ogarnąć.
I ile masz mleczka jak ściągasz co 3h?