*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Isabelle o tym samym mysle wlasnie- ubiore chyba bodzial dl rekaw + rajty i pajacyk mis , do tego kocyk
Wczoraj założyłam Ali body na długi rękaw i półśpiochy i dałam ją do misiowego kombinezonu (ale mamy taki raczej cieplejszy) i się cała zgrzała. Leżała bez kocyka. To może faktycznie dzisiaj lżej ale w kocyku? -
isabelle wrote:Takie temperatury a ja nie wiem jak ubierać małą na spacery. Jak wy teraz ubieracie dzieci? Bluza i spodnie, bodziak na długi rękaw, skarpety wystarczą? Całość w kocyk? Boję się, że na słońcu będzie jej ciepło, ale w cieniu jak wiatr zawieje to się przeziębi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:46
-
nick nieaktualnyU mnie jest body, pajac, i mam taki spiworek wiosenny bez kocyka .... A i tak mała cieplutka jak ja rozbieram w domku, dodam ze u mnie najchłodniejszym na wschodzie PL....wiec jak u Was 20C to nie przesadzajcie z ubiorem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:48
-
nick nieaktualny
-
Rybka1 wrote:ja nie żeby jej słońce nie świeciło
haha- Rybka, przypomnial mi sie tekst znajomego ze po tym mozna poznac zy to 1 czy 2 dziecko.
pierwszemu rodzice zaslaniaja zeby nie swiecilo
z drugim odslaniaja zeby swiecilo bo wtedy spi,...no i lapie wit D;)Rybka1, Malenq, renia83, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:haha- Rybka, przypomnial mi sie tekst znajomego ze po tym mozna poznac zy to 1 czy 2 dziecko.
pierwszemu rodzice zaslaniaja zeby nie swiecilo
z drugim odslaniaja zeby swiecilo bo wtedy spi,...no i lapie wit D;)
to ewidentnie widać że pierwsze hyhyhyAg... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie malutka nie lubi słońca i złości się jak jej po buźce świeci.... Ale czasem uda się przemycić trochę promieni na buźkę.....
http://www.novamed.pl/okulary-przeciwsloneczne-dla-dzieci-i-niemowlat-z-maksymalna-ochrona-uv-kategoria-4-visioptica-paris-reverseWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:59
-
isabelle wrote:Ja zasłaniam i jeszcze czasem wieszam pieluszkę, bo denerwuje ją słońce. Muszę kupić krem z filtrem to zacznę ją odsłaniać. Tylko na oczy co, okulary przeciwsłoneczne dla niemowlaka? Są takie?
-
Wlasnie mlody je i idziemy. Ubieram go w body dl. Rekaw, jeansy, kurtka wiosenna, cienki kocyk. Dawac przykrywke od wozka?
Kawa wszystkiego o czym marzysz :* no i zeby mezu sie poprawilWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:03