X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, ja bym w toalecie nie karmila, jadlabys w kibelku? raz karmilam w galerii w tym pokoju dla matki z dzieckiem, ktory jest przy toaletach i zapach byl delikatnie mowiac odpychajacy.

Moze idz w kącik z Klarą- nie muisz karmic od razu przy stoliku jak nie chcesz.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i rozszerzamy diete.... Moja :) boje sie to napisac, zeby sie nie pogorszylo, ale mlody zaczal ulewac jak normalne dziecko a nie po kilka razy po kazdym posilku, od mniej wiecej miesiaca nie dajemy ani gastrotuss (i tak dawalismy tylko jak juz naprawde szalal), ani acidolacu, ani espumisanu, pierdki sa ale rzadko przy nich kweka
    od swiat jem sobie po kawalku sernika, przedwczoraj zjadlam 1/4 pizzy z pieczarkami, papryka, pomidorem i kukurydza a dzis dzem gruszkowy

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja po kilku tyg przerwy zaczęła ulewać dzisiaj.....

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    My tez idziemy na spacer i na kawke do cukierni z moja szefowa ktora ma 8miesiecznego synka.pozniej korepetycje,3godziny zajęć w językowej i zladuje w domu o 20.00.
    No i ide do tej kawiarni i nie wiem co zrobić jak mała zgłodnieje.wyciągnąć cycka,iść do łazienki czy jak? Dodam,ze moja szefowa nie kp i nie lubi kp publicznie i co mam zrobić?

jestem zdania jak Ag, w kibelku to nie fajnie będzie zarówno dla Ciebie i Klary. Usiądź sobie w kąciku albo zapytaj Kelnerki gdzie możesz sobie na spokojnie przycupnąć z Małą.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    A moja po kilku tyg przerwy zaczęła ulewać dzisiaj.....
    moja ulewa codziennie i się ślini jak mops :D

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszlam wczoraj po totka, dobrze ze nie wpadlo 30 baniek bo bym yla 10 w plecy, jutro znowu kumulacja;)- kupilam tez wysokie obcasy- gazete:) poczytam w parku;)
    otatnia gazete czytalam w szpitalu chyba:/ w listopadzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:21

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:33

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    Dziewczyny myslalyscie juz o kremie z filtrem dla Malucha?
    kupiłam z babydream :)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka- siedzialam caly tydzien jak Kostek byk chory, rozumiem co czujesz

jonka91 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • OliOla Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:05

l22nzbmh1lqdktpj.png

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka rozwialiłaś mnie tekstem o obsikanym łóżku hehe

A z tym rozbudzaniem dziecka w łóżeczku to prawda ! Wczoraj poszłam się kąpać jak Jaś usnął, wracam i śpi dalej. A mój tata się pyta czy śpi, mówię no tak śpi ładnie. A on mówi że jak się kąpałam to zajrzał do niego i miał oczy jak 5zł...a gdybym była w pokoju to znając życie wzięłabym na ręce. W nocy tez nie wstaję od razu dopiero jak zaczyna mocniej kwękać.

Pogoda u nas piękna !! ale co z tego skoro nie mam kurtki wiosennej. Wszystkoe jakies stare i brzydkie się zrobiło, mam ochotę na coś nowego, tymczasem nie mam jak pooglądać ciuchów bo w sklepei Jaś się budzi, muszę czekać aż mąż będzie miał wolny weekend.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam do końca :)

Ja jeszcze sie nie orientowałam co do rozszerzania diety, ale zacznę od przyszłego tygodnia..

Adela dziś od rana straszna maruda, no nie poznaje jej! Czytam forum i słyszę długi purt, patrze a tu uśmiech na buzi i plama na brzuchu! Zrobiła taką kupe aż poszła w górę! Ku mojemu zaskoczeniu, łapie kostkę sensoryczną i obgryza/obślinia te wystające szeleszczące kwadraciki. :)

Jadę dziś zaszaleć w galerii i na kubełek do KFC tak z okazji urodzin, więc możecie mi zaśpiewać sto lat :P

renia83, MonikaJ, Wiki81, MartaKD, Agus89, Viv78 lubią tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    My tez idziemy na spacer i na kawke do cukierni z moja szefowa ktora ma 8miesiecznego synka.pozniej korepetycje,3godziny zajęć w językowej i zladuje w domu o 20.00.
    No i ide do tej kawiarni i nie wiem co zrobić jak mała zgłodnieje.wyciągnąć cycka,iść do łazienki czy jak? Dodam,ze moja szefowa nie kp i nie lubi kp publicznie i co mam zrobić?

Do łazienki? Oszalałaś? Weź większą pieluchę albo jakiś cienki kocyk i zasłoń siebie i małą.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa STO LAT !! życze Ci aby wszystkie Twoje marzenia się spełniły, te małe i duże. Aby układało się z mężem tak jak sobie tego życzysz, i aby Delicja sprawiała wiele radości.

Kawa lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:47

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa- wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej 18:) spelnienia marzen, zeby Delcia rosla zdrowo a z mężem bylo juz tylko idealnie.Buziaki :*

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Do łazienki? Oszalałaś? Weź większą pieluchę albo jakiś cienki kocyk i zasłoń siebie i małą.
    Dokładnie, szefowa nie uznaje karmienia w miejscach publicznych ok, ale dlaczego to Ty masz rezygnować z kp ?? moim zdaniem pozycja pracodawca -pracownik nie ma tu znaczenia, żebys musiała się podporzadkować.
    Przecież nie musi Ci na pierś patrzeć. Poza tym pomyśl komu zrobiłabys większą przykrość ? Szefowej że przy niej karmisz, czy swojej córeczce że się wstydzisz ją karmic i chowasz się z nią po toaletach?
    Któraś tu kiedyś mądrze napisała, jak nie my to kto obroni nasze dzieci??

renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa sto lat i jeszcze więcej :-D

moja tez pcha wszystko do buzi i się zastanawiam gryzak kupić??? Bo juz nie mogę patrzeć jak ssie swoje kciuki, smoczek został obalony tylko do spania akceptuje.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:43

• isabelle Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie temperatury a ja nie wiem jak ubierać małą na spacery. Jak wy teraz ubieracie dzieci? Bluza i spodnie, bodziak na długi rękaw, skarpety wystarczą? Całość w kocyk? Boję się, że na słońcu będzie jej ciepło, ale w cieniu jak wiatr zawieje to się przeziębi.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa duża rośnij :) samych radości, pociechy z Delicji żeby zdrowo się chowała i spełnienia wszystkich marzeń :*

Kawa lubi tę wiadomość

‹‹ 2492 2493 2494 2495 2496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ