*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I my cały dzień na dworzu, trochę spacerku a troche leżenia na podrówku w wózku. Cały czas śpi albo ma pół otwarte oczy. Wszystko porozpinane na maksa, czapka zdjęta i nadal ciepło.
Paula44 hehe rozwaił mnie tekst z ogórkami między nogami, aż tak obładowana to chyba nie wracałam. Zawsze cała siatka na dole zawalona, aż się dziwię że jeszcze sie trzyma.
Ja dzisiaj w lumpku obkupiłam sie bardzo. Dwie super sukienki jedna na co dzień druga bardziej wyjściowa, dwie bluzeczki i jedne seksi dopasowane z wysokim stanem spodnie(teraz tylko w takich dobrze się czuje). No i dla małego, spodnie ogroczniczki juz na lato większe ze smyka ! bluzeczke na krótki rekaw też większą i koszulę z krótkim rekawem na 2 latka !! ale z rebela i jest cuuudna musiałam ją mięc. Jestem wariatka ! i jeszcze zakupiłam kawał białego materaiłu z jedne strony doszyty 10cm pasek ze ślimakami. Myslalam że to zaslona do okna więc wzięłam z myślą o Jasia pokoju, ale teraz tak się zastanawiam że prześcieradłowy materiał na okno ?? z ikei to jest może któras ma takie coś?? Było za 2zł więc wzięłam.
No a dla męża...dla męża nic hehe bidulek, wszystko teraz dla małego szukam.Wiki81, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ma ktoras karuzele z projektorem Fisher price rain forest ? Fajna jest? głównie mi zależy na tym projektorze a żadnego filmiki z nim w roli głównej nie widzę i ciekawa jestem jak to działa.myślicieli ze jest sens jeszcze kupować?
Mam jakąś ofertę za 60 PLN wiec ok. -
Viv78 wrote:Dziewczyny ma ktoras karuzele z projektorem Fisher price rain forest ? Fajna jest? głównie mi zależy na tym projektorze a żadnego filmiki z nim w roli głównej nie widzę i ciekawa jestem jak to działa.myślicieli ze jest sens jeszcze kupować?
Mam jakąś ofertę za 60 PLN wiec ok.Viv78 lubi tę wiadomość
-
Oj tak, chrzciny jutro to był strzał w dziesiątkę. Będziecie miały piękne uroczystości dziewczyny, a jakie zdjęcia po! My dzisiaj na długim spacerze, czuję, że od tych częstych spacerów wzmocniły mi się łydki i stały się umięśnione. Fajnie, chociaż tyle.
Dzisiaj odebrałam przesyłkę z większymi smoczkami dla Ali (3+). Nie zauważyła różnicy, pije tak samo i się nie krztusi. Kurczę, może powinnam była wziąć jeszcze większe? Kupiłam przy okazji miseczkę do karmienia i łyżeczki zmieniające kolor gdy pokarm jest zbyt ciepły. Ale bajer, właśnie się bawię wkładając do gorącej herbaty
szpilka, Paula44 lubią tę wiadomość
-
a wogole moj nowy tel zaczal sie mega szybko rozladowywac nie wiedzac czemu, wczoraj zrobilam mu fabryczny restart i nie mialam cala noc wtsappa ani nic wgranego- rano po 9 tel od Pauli " co sie dzieje i czemu se nie odzywam" ahaaa kocham styczniowkową integracje:)
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki81 wrote:Jak któras jest zainteresowana to sa juz niekapki od 4+
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da90044a2d3d.jpg
mi się już niedługo przydadzą
Super
A butelka może byc do mleka. Ma taki spłaszczony smoczek i przepływ 3+jonka91 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl