X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag...dawaj lepiej zdjęcia obiecałaś !
    Mój padł godzinę temu, ale nie wiem czy to już tak na noc czy drzemka.

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza tez padła,muszę ją obudzić na kąpiel.juz większość rzeczy poszykowana na chrzciny.Wiem,ze dostanie mate z Kubusiem Puchatkiem.no nie lubię go,ale darowanemu... :)
    Ma być jutro pare stopni chłodniej :( oby nie padało,bo mi sie włosy spuszą :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Prosimy zdać relacje

Odpoczywaliśmy z mężem poza miastem chwilę i było super. Mąż cały czas nosił małą, ja mogłam poczytać, spotkać się ze znajomymi, którzy mieszkali niedaleko. W sumie nie ma za dużo pisać, oboje sobie poleniuchowaliśmy ale tego nam właśnie trzeba było. Malutka zachowywała się wzorowo, jak wczoraj zasnęła o 21:00 to na jedzeniu obudziła się o 6 rano!

No ale dziś wróciliśmy i coś czuję, że wróci schemat pobudki nocnej ;)

Wiki81, szpilka, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bylismy na spacerze nad jeziorem od 13 do 18, bylo cudnie :)

To nosidlo polecane przez instytut matek styczniowek i ich dzieci to womar eco?

Kawa, Paula44, renia83 lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka,a Cie nie ma na fejsie?
    Wiki,dobry pomysł z tym odpięciem suwaka z tyłu sukienki i karmienie:)

Wiki81 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu dzisiaj na nic czasu nie miałam eh egzamin zaliczony na 4 więc super mała mi padła o 19.30 zdążyłam się wyszykowac i jesteśmy już w drodze na kręgielnie mam nadzieję że nie będę wisieć na telefonie i dzwonić do teściowej ☺ miłego wieczoru

magdalenka, ania_29, jonka91, Wiki81, Paula44, szpilka, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD nie mam fejsa...a przyjmiecie mnie na fejsie męza?? ja czesciej z niego korzystam bo mamy wspólnych znajomch?? ładnie proszę.

• Selene Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poratujcie.

Mam jutro gości wieczorem, teraz się zapowiedzieli bo przylatują z Australii na jakąś konferencję w Polsce i chcą wstąpić tylko na szybką kolację bo czas ich goni.

Zrobię sałatkę grecką + grzanki z serem. Chciałabym zrobić coś na ciepło, coś może z mięsem ale jestem jutro cały dzień w kościele i potrzebuję jakiś pomysł, który zrobię, przygotuję wcześniej dosłownie w 15 minut tak tylko, żeby może podgrzać jak przyjdą...

Poradźcie coś ;(

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene może szaszłyki?? z kawałkami kurczaka i warzywami??

Selene lubi tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze jakas zapiekanka? Albo cos z ciasta francuskiego np. kieszonki z kurczakiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 20:39

Selene lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador właśnie piekarnik będzie zajęty przez grzanki (choć też pomyślałam o zapiekance) uwielbiam patrzeć na te kieszonki ale niestety moje ciało nie toleruje ciasta francuskiego więc nawet nie mogłabym spróbować :(

Ale właśnie szaszłyki to super pomysł! Macie na to jakiś sposób? Kupuję normalną przyprawę do szaszłyków? Podajecie na ciepło? A kurczaka jak przyrządzić? opiec go wcześniej?

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene ja bym raczej postawiła na "zupę", np. chili con carne ;)

Selene lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene http://kuchnialidla.pl/product/wieprzowe-szaszlyki-z-pomidorami-i-dipem-twarozkowym

Selene lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Dziewczyny poratujcie.

Mam jutro gości wieczorem, teraz się zapowiedzieli bo przylatują z Australii na jakąś konferencję w Polsce i chcą wstąpić tylko na szybką kolację bo czas ich goni.

Zrobię sałatkę grecką + grzanki z serem. Chciałabym zrobić coś na ciepło, coś może z mięsem ale jestem jutro cały dzień w kościele i potrzebuję jakiś pomysł, który zrobię, przygotuję wcześniej dosłownie w 15 minut tak tylko, żeby może podgrzać jak przyjdą...

Poradźcie coś ;(

Na szybko to nie wiem, ale ja robie tak, bo to łatwo podgrzać.
    Ryba na szpinaku zapiekana w piekarniku.

Rybę np. Mirunę usmażyć w samej mące. Na patelni na łyżce masła (ja nie myje po rybie) szpinak w liściach zamrożony + czosnek + sól.
    Ten szpinak układam w szklanym naczyniu do zapiekania, na to usmażoną rybę i zalewam sosem (szklanka śmietany 30% + 2 jaja + np. Vegeta albo inne przyprawy).
    Ja to zalewam nawet kilka h wczesniej wtedy wszystko nasiąknie śmietaną i przed gośćmi zapiekam 20 -30 min. Tylko śmietana musi sie zapiec. Wygląda jak ser żółty.

magdalenka, Selene lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canoli z cukinii z kuchni lidla. Pycha!

Selene lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:19

201501064565.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... przez Ciebie przeglądam przepisy lidla i się ślinie na widok tych pyszności :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 21:29

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    MartaKD nie mam fejsa...a przyjmiecie mnie na fejsie męza?? ja czesciej z niego korzystam bo mamy wspólnych znajomch?? ładnie proszę.
    A moze zaloz konto skór mąż ma? Nie wiem co na to dziewczyny.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wszytskie życzenia :)

Adelka była dziś na spacerze od 14-15.30 a potem została na dworze tak do 19 bo grillowaliśmy :D pogoda cudna! Tylko miałam dziś z nią mega problem- plucie butelką i cycem :/ od rana zjadła tylko 3butelki i raz cycek.. od wczoraj strasznie marudzi, no jak nie ona!

Wiki obecnie nie trzeba kupować tych butelek z niekapkami bo wprowadzili smoczki niekapki (takie z krzyżykiem u góry) i można je wsadzić do butli zamiast zwykłego. ;)

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene a moze krem z pomidorów z kuleczkami mozzareli grzanki będą jak znalazł zarówno do sałatki jak i zupki.

Selene lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
‹‹ 2505 2506 2507 2508 2509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ