*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:a pyt techniczne- czy jak ksiadz polewa głowke to trzeba miec cos do wytarcia? jak to wyglada?
i potrzebny jest mirt ( ta roslinka) mama mi cos mowila ze tak.
ksiądz 3 razy polewa w Imię Ojca i Syna i Ducha Swiętego.Chrzestna Klarze szatką wytarła:) ja nawet nie pomyslałam:) -
Chanela wiem ze ktoras jest zarypista podobno, bo jest polozna srodowiskowa w sobieszowie i bardzo pomogla mojej kuzynce w ramach bycia srodowiskowa tylko nie wiem ktora, one te poradnie maja w przychodni zabobrze, ale nie jest to na nfz, a w szpitalu tyle ich obskoczylam przez tydzien ze hoho, a ze Pawel sie nie mogl dossac to tez chyba kazda mi pomagala przystawiac i kazda miala swoja teorie a pojecia nie mam jak sie nazywaly, te plakietki z nazwiskami, to chyba tylko oiom nosi tak jak trzeba
Polaola my od niedawna tez walczymy z ciemieniucha, kupilam oliwke skarb matki (ona mi nie smierdzi tak jak wiekszosc) i mylismy glowke ziajka na ciemieniuszke widze poprawe, ale czy to na stale to sie okaze dopiero -
isabelle wrote:Wy narzekacie na brak apetytu u dzieci, a u nas istne szaleństwo. Dzisiaj Alicja pobiła rekord i zjadła za jednym podejściem 170 ml mleka. Chyba pora na rozszerzanie diety
isabelle lubi tę wiadomość
-
Agula92 wrote:I mój synek mniej ostatnio je... kręci się, rozgląda, jest wszystkim zainteresowany tylko nie jedzeniem, a jak mu wyciągnę butelkę z buzi to płacz.
No i ostatnio mam z nim problem, bo przestały mu się podobać spacery. Nie wiem, może więcej bodźców do niego dochodzi i się czegoś boi. Jak tylko wychodzimy z klatki to płacz,a jeszcze tydzień temu wystarczyło go wsadzić do wózka, wyjechać na korytarz i już spał. Mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Wczoraj mnie bardzo zestresował, bo aż zaczął się zanosić na spacerze, 20 minut histerii, nie dało się go uspokoić, a 3km do domu.
W końcu się poddałam, zadzwoniłam po mamę która odwiozła nas autem do domu i co? I znowu dziecko zamieniło się w aniołka. Nie wiem co mu jest.