*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello! My już po chrzcinach.Powiem Wam,że dzien zleciał tak szybko,że jestem w szoku!
Wstałyśmy o 7.Na 9 był fryzier,poźniej już przyszła fotograf, cudowna babka, mam nawet fotki jak karmię No i 11.30 wyjechaliśmy do kościoła.Pół mszy Klara przespała, drugie pół patrzyła się grzeczniutko.Na sali też troche spała w wózeczku,trochę ją goście bawili.Tylko ona nie lubi być noszona,więc kazdy podchodził do wózka i tam ją zabawiał Nawet nie pisnęła, usmiechała się cały czas albo spała.Do karmienia i przewijania dostałam pokój hotelowy,takze byłam bardzo zadowolona.Dostaliśmy troszkę prezentów- matę z Kubusiem Puchatkiem, mega maskotkę biedornkę, jakieś ciuszki, projektor z lampka, lampkę osobną też, sporo kwiatów, różne pamiątki chrztu.Z restauracji,obsługi i w ogóle też jesteśmy bardzo zadowoleni.Pogoda dopisała, chociaż lokal poza miastem,więc trochę otwarta przestrzeń i wiało.
Zdjęcia będe miała za tydziń,dwa.na razie się pochwalę tym co sama zrobiłam.
Ag..., ania_29, Bogusiar80, jonka91, Rybka1, Ewelina88, Wiki81, MonikaJ, Chanela, szpilka, Anutka, Agus89, Becia81, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Klara na swoim prezencie.fajne,bo te pałąki się ruszają.Młoda nie wiedziała gdzie patrzec:)
od męża chrzestnej dostała taki piekny bukiecik.my tez mielismy swój.zostawiłam go w kościele przy tabernakulum.
tutaj zmęczona wraca do domku
tutaj w drodze na obiadek
tutaj ja i selfie z profila co by zobaczyc co mi fryzier upiął na boku:)
i z przodujonka91, Ag..., Rybka1, Ewelina88, Wiki81, MonikaJ, Chanela, szpilka, renia83, Anutka, Agus89, Bogusiar80, Becia81, Maud11, magdalenka, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Czesc my od piatku do dzisiaj w Wisle bylo cudownie mala zapadla tam w spiaczke w nocy jedno karmienie o 6 drugie na sniadanie musialam tatusia z corusia budzic.
Ja karmilal w knapie na dworze na glownym deptaku w Wisle miala kurtke i szal, bylo ok.takze trzy dni ciagle na dworze.
Walcze z ciemieniucha i tak ziajka nie zdala egzaminu, po oliwce gorzej, emolium w miare, ale po jednej nocy z alantanem skora b. Sie poprawila nie jest czerwona jak po oliwce i nie ma lusek tyle, zobaczymy jak jutro brdzie.
Zamowilam malej karuzele vtech obecna b. lubi spiewa do niej ale co chwile musze ja nakrecac, teraz bedzie technika
Pozdrawiam Was serdecznie wszystkiejonka91, renia83 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:wiem:) mówia,że sama sobie córkę zrobiłam:) oczy ma po tacie i rzesy,bo ja to musze sobie dobrą maskarę kupować
ty nie mow- Kostek coraz bardziej sie zmienia we mnie. jakbym wam wrzucila swoje fotki to nie zgadniecie czy to ja czy Kostek... tesciowa juz patrzy podejrzliwym wzrokiem.
a wczoraj byli na pogrzebie jakiejs ciotki ( jej maz to konstanty byl- brat od meza dziadka) i wszystkim sie bardzo imie podobalo, a ze maz rozmawial z nia na glosniku nie omieszkalam powiedziec " noo chociaz komus w tej rodzinie sie podoba:p" -
nick nieaktualny