*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Ja też długo myślałam, a raz nie wyszło. Ale Becia nie uważasz że teraz jest fajnie. I dziecko bardzie wyrozumiałe i bez konfliktów i zazdrości to przechodzi. Mi zdecydowanie odpowiada.
Ja jestem bardzo zadowolona, syn przepada na małą i właśnie nie jest zazdrosny, pomaga z wózkiem, przypilnuje, zabawi. Super.
Także te dziewczyny, które nie mogą się zdecydować teraz na 2 dziecko- głowa do góry, może za 10 lat będzie szansa:))))))
Rybka1, Chanela lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry U nas dziś 3 pobudki w nocy, ale szybko zjadła i dalej zasnęła bez marudzenia. O 6.00 coś ją męczyło i jak sobie ulała to zasnęła i spałyśmy do 8.00. Wstałam,zrobiłam mężowi kawę i oddałam małą, poszłam do łazienki a do niego zadzwonili z pracy że awaria jakaś... I tyle z rodzinnego poranka ehh...
Miłego dnia -
MartaKD wrote:A Ty selene też ze śląska? coś tam się dzieje nie? jakieś skały się osuwały w kopalni czy coś.
Tak, w Rudzie Śląskiej w kopalni tąpnęło i podobno cały śląsk odczuł. My na pewno (a mieszkam w Chorzowie) bo aż poleciałam do małej czy coś na nią nie spadło.. -
ania_29 wrote:Hello!
Właśnie wstawiałam szarlotkę do piekarnika, kiedy coś mnie tknęło i jeszcze raz spojrzałam w przepis - "wstawić do nienagrzanego piekarnika". To teraz czekamy z Natalką aż ostygnie