*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Chanela wrote:Wiki, Becia bardzo mnie to cieszy co napisalyscie. Licze na to, ze u nas bedzie podobnie. Jesli oczywiscie zdecydujemy sie na jeszcze jedno dziecko. No ale trzydziestka na karku wiec w gre wchodza najblizsze lata.
-
Rybka1 wrote:Uwielbiam szarlotkę i sernik
takie klasyki gatunku. Dużo fajnych przepisów jest na blogu kwestia smaku. Polecam Ci Aniu, bo mam wrażenie, że tak jak ja lubisz piec ciasta
A najczęściej jednak robię muffinki - różne, różniaste
Teraz nie ma czasu na pieczenie, ale latem jakieś drożdżówki z wiśniami będą obowiązkowo
Póki co muszę się zadowolić przepisami wegańskimi, ale muszę przyznać, że zapachy z kuchni dochodzą obłędneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 11:15
-
Ag... wrote:Lozeczko polecam babyono tukan, jest rewelacyjne,ma super przewijak i 2 poz materaca.
Dzięki Ag, ale nie potrzebujemy aż takiego wypasuPrzewijak pewnie i tak już długo nie posłuży, a samo łóżeczko z tym całym wyposażeniem jest sporo droższe od chicco - obecnie za chicco w Smyku jest cena 165 zł. To chicco bardzo mi się podoba, jest właśnie minimalistyczne, ale muszę mieć pewność, że mogę ustawić wyżej materac.
-
Rybka1 wrote:Mnie też irytuje ten program i bezczelność tych dzieci. Sama bym się wstydziła za swoje dziecko gdyby tak się zachowywało. Nie ogladam tego programu bo aż żal.
Ja kiedyś widziałam u rodziców jeden odcinek i jestem przerażona. Jak można dzieci wystawiać na pośmiewisko - bo nie oszukujmy się, to nie jest program dla dzieci, ale dla dorosłych, który nabijają się z dzieci. Do tego jeszcze żenujące teksty jurorów - jak można się tak zwracać do dzieci? Boję się jak ten program może wpłynąć na rozwój psychiczny występujących w nim dzieci i zastanawiam się, co mają w głowach rodzice, że posyłają dzieci do takich programów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:no no racja.nie da rady ogarnąć czasem.no i mi jest przykro,że nie wszystkie maja fb i że np.wiki coś omija.
jaaaa usunął mi się post wrrrrrrr
Pisałyście o małych gigantach, więc ja jestem takiego samego zdania jak isabelle. Takie dzieci które przebywają wyłącznie wśród dorosłych czesciowo przejmują ich nawyki, sposób bycia, teksty. W ten sposób chca się "wkupić" w ich towarzystwo chcą być w centrum uwagi. Niestety robi to z nich małych-dorosłych którzy niestety czesto nie są lubiani przez rówieśników.
Dzisiaj skusiałm się na paletkę cieni w rossmanie. Nigdy nie malowałam oczu, zawsze tylko tusz, podkład czasem róż na policzki przy szczególnych okazacj. Ale ostatnio znajoma mnie namówiła na spróbowanie smokey eyes, i dzisiaj kupiłam jedną z tych tańszych palatek na próę żeby poćwiczyć. Ciekawe co mąż powie jak wróci ze spaceru hehe
Chwalę się butami które wczoraj zakupiłam. W końcu mam wygodne buty na spacery w sumie mąż mnie namówił, sama bym pewnie nie zdecydowała sie na te czerwone paski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:46
jonka91, Rybka1, Ewelina88, Agus89, ania_29, Bogusiar80, Chanela, Maud11, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Magdalenka, no przychodzi taki czas w życiu kobiety kiedy się te oczy troche maluje:) i kupuje buty z czerwonymi paskami:)
oczywiście to bardzo dobry czas moim zdaniem dla kobiety:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 12:47
magdalenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:Magdalenka, no przychodzi taki czas w życiu kobiety kiedy się te oczy troche maluje:) i kupuje buty z czerwonymi paskami:)
oczywiście to bardzo dobry czas moim zdaniem dla kobiety:)