*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś z rana awantura, ale widziałam że pare z nas miało to samo niedawno...
Ale mnie wkurzył, a ja nic nie zrobiłam, do babci jechaliśmy na dwa auta, bo mała zapakowana do mojego, a ten wyszedł z samochodu i polazł do swojego. Następnym razem wrócę do domu, nie będę się z nim użerać...
-
Ewelina88 wrote:my niestety nie spacerujemy. Co wyjdzie slonce to za chwile deszcz ze sniegiem. zla jesten bo straszna mam ochote na spacer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:30
-
ania_29 wrote:Ag torebka super.
Wróciłyśmy z obiadu. Mama oddzielnie przygotowała dla mnie ciastka Kochana mamusia
Mój mąż wróci dzisiaj późno, więc muszę sobie sama radzić ze sprzątaniem. Tak więc lecę do ścier
ja dzisiaj sobie odpuściłam spacer. Mąż był z Młodą .Zaraz wpadają znajomi. -
MartaKD wrote:Padło hasło na fb,żeby zrobić gdzieś forum z hasłem,żeby nikt nas nie czytał obcy,bo już mamy sygnały,że mnóstwo osob czyta,a się nie udziela.Ktoś potrafi to zrobić?
Dobre by było forum zamkniete, gdzie by dodatkowo mozna bybylo robic takie katalogi robić. Oraz zeby byla wyszukiwarka - to takie i moje marzenie.Ewelina88 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Pinia108 wrote:Dla mnie forum jest lepsze ni fb. Porobilo sie tyle tam postow i juz nie wiem co czytalam, a co nie. Na fb jest lepiej ze zdjeciami bo o w katalogach.
Dobre by było forum zamkniete, gdzie by dodatkowo mozna bybylo robic takie katalogi robić. Oraz zeby byla wyszukiwarka - to takie i moje marzenie.
Zgadzam się z Tobą
Co za pogoda. Przed chwilą sypało śniegiem a teraz świeci słońce -
Pinia108 wrote:Dobre by było forum zamkniete, gdzie by dodatkowo mozna bybylo robic takie katalogi robić. Oraz zeby byla wyszukiwarka - to takie i moje marzenie.
http://styczniowki2015.phorum.pl
Trzeba to jeszcze przetestować, ustawień tam jest dużo, mogę się pobawić, zobaczcie czy Wam pasuje.
To tylko przykład jak to może wyglądać.
Hasło podam tylko na maila. Albo się zalogujcie to zobaczę jak poznam to dam znać, albo na [email protected] piszcie
Ale tam tez sa wątki, co może być niewskazane, nie dodawałam jeszcze zdjęć więc nie wiem jak się wyświetlająWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:52
jonka91, Docia, Chanela, Anutka lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
W końcu i Milusia podnosi głowę ładnie.:)Trochę złe oświetlenie.
Rybka1, MonikaDM, Wiki81, magdalenka, isabelle, jonka91, marrtka, ania_29, Maud11, slash, MonikaJ, Malenq, lwuska55592, Becia81, MonisiaK, szpilka, rastafanka, Kawa, Agus89, Docia, renia83, Chanela, polaola, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milunia jest cudowna - śliczności.
Witajcie - melduję się jeszcze w dwupaku, ale coś mnie zaczyna pędzic ostatnio do kibelka i małą strasznie szaleje w srodku nie wiem czy to coś oznacza. Skurczy jeszcze nie mam.
Ja znó z pytaniem - jak u Was sprawdziły się przewijaki? Bo ja nie mam a zastanawiam się czy może kupić?Ewelina88, polaola lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Milunia jest cudowna - śliczności.
Witajcie - melduję się jeszcze w dwupaku, ale coś mnie zaczyna pędzic ostatnio do kibelka i małą strasznie szaleje w srodku nie wiem czy to coś oznacza. Skurczy jeszcze nie mam.
Ja znó z pytaniem - jak u Was sprawdziły się przewijaki? Bo ja nie mam a zastanawiam się czy może kupić?
U mnie przewijak spradził się do 2,5 miesiąca bo obecnie już za duży i boję się, że spadnie. Ale wiem że niektóre dziewczyny chyba MartaKD ma szeroki przewijak którego używa do dzisiaj.slash lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Milunia jest cudowna - śliczności.
Ja znó z pytaniem - jak u Was sprawdziły się przewijaki? Bo ja nie mam a zastanawiam się czy może kupić?
Slash
Przewijak na łóżeczku to ratunek dla kręgosłupa przy przewijaniu i ubieraniu. Jak dla mnie!
A jeśli chodzi o czyszczenie to normalka organizm jest mądry i szykuje się do porodu jeżeli mała ewidentnie mocniej się rusza to ja bym to sprawdziła robiąc ktg w szpitalu. Może to nie być nic złego, ale ja dla świętego spokoju podjechałabym i to sprawdziła.
Niektóre dzieciaczki są bardziej aktywne inne mniej przed porodem. Różnie to bywa.
U mnie młody mocno się ruszał w okolicy sylwestra, pojechałam na IP wyszły mocne skurcze ale nieregularne, ja ich nie czułam, następnego dnia już poczułam skurcze. Pojechałam do szpitala i zostałam na obserwacji. Na szczęście wszystko było w porządku.. Tzn lekarz, który wykonywał mi usg tak powiedział, a podczas porodu okazało się, że młody jest owinięty dwukrotnie pępowiną wokół szyjki. Prawdopodobnie dlatego tak wierzgał.
Oczywiście nie chcę Cię straszyć!!! Alee wiesz.. strzeżonego Pan Bóg strzeże!
Buziaki i trzymajcie się ciepło dalej w dwupaku przynajmniej jeszcze z tydzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 18:57
slash lubi tę wiadomość