X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    no no racja.nie da rady ogarnąć czasem.no i mi jest przykro,że nie wszystkie maja fb i że np.wiki coś omija.
    OOO kochana jesteś!!! A często o mnie myślisz :):)

Ja leże teraz w łóżku, zrobiłam dziś 2 obiady kaszę pęczak z mięskiem i tartę z cukinii i sera żółtego na kruchym cieście. Hania zasnęła więc 4h pośpi a ja biorę się za filmy. Najpierw ostatni odcinek Przyjaciółek. Fajną maja paczkę!! Na dobre i na złe zawsze razem

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Padło hasło na fb,żeby zrobić gdzieś forum z hasłem,żeby nikt nas nie czytał obcy,bo już mamy sygnały,że mnóstwo osob czyta,a się nie udziela.Ktoś potrafi to zrobić?
    Jak to zrobicie, to się zaloguję i ja na fb.

MonikaDM lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gone girl - również polecam zaskakujący film.

Ag chwal się torebką.

Anutka lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki dawaj przepis na tarte.

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki jak chcesz to nasza grupa na fb jest zamknięta.nikt nie widzi co piszemy oprócz nas.ale Ag obiecała zatrudnić męża do założenia gdzies forum na hasło.A Ty Wiki w czym się specjalizujesz z tej informatyki?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis idziemy na ślub córki szefa mojego męża.kupiliśmy w Home and you pościel,ramkę,wazon i kubki do kawy.wszystko przecenione 50-70% :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądałam z mama serial na TVN Nie rob scen.śmiechowy :) Przyjaciółki też oglądam.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torebka nic specjalnego, taka zwykla
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a6a03e6ead.jpg

dzis wieczorem nauki przed chrztem, spowiedz a mlody do mamy mojej. nie wiem jak to bedzie bo arudny okropnie, wogole nie spi.

Marta sliczne zdjecie.
    Co do forum- to ja moge sie zajac tym ale po chrzcinach- w okolicach wtorku bo pon mam zajety.

moja ciazowa kolezanka urodzila- nie poinformowala mnie osobiscie bo jak juz mowilam wykreslila mnie z listy znajomych ( za domniemany romans z jej mezem) ale miala cc bo zanikalo tętno. 2650 mała ma.
    ide prasowac, malz robi lososia w sosie serowym z brokulami;)

Wiki81, jonka91, Rybka1 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe torebka niezła !!! Musisz ładnie podziękować mężowi, bo kosztowała ponad 1000 zł na pewno. Chyba, że tam ceny inne niż w Polsce.

Marta ja zajmuję się programowaniem, bazami danych.

A tartę zrobiłam taką:
    http://gotuj.skutecznie.tv/2011/06/tarta-z-cukinia-cebula-i-oliwkami/

Ale bez oliwek, bo nie miałam i paprykę dałam w proszku ostrą

• Ag... Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Hehe torebka niezła !!! Musisz ładnie podziękować mężowi, bo kosztowała ponad 1000 zł na pewno. Chyba, że tam ceny inne niż w Polsce.

Marta ja zajmuję się programowaniem, bazami danych.

A tartę zrobiłam taką:
    http://gotuj.skutecznie.tv/2011/06/tarta-z-cukinia-cebula-i-oliwkami/

Ale bez oliwek, bo nie miałam i paprykę dałam w proszku ostrą

wiki mam kilka torebek z guess bo w USA kosztują grosze, wogole jak tam jedzie to zawsze robi mi zakupy w tym sklepie. najdrozsza byla za 70 $ bodajze w promocji ze druga ddatkowo za 50% ceny.
    ceny w PL to jakas porazka, nie wiem skąd oni je biorą ale w zyciu bym nie dala tyle za torebke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 14:27

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jest filmik- robie w tyg tarte:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski kupowałyście kiedyś coś na bon prixie? Tak się zastanawiam, czy warto..

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka Zamawiałam futro ;)

jonka91 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamawialam kiedys pizame: szarą, satynową xs- dstalam flanelowa błękitną w chmurki w rozmiarze 40:D
    pozniej juz nic nie zamawialam.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Aga nieźle :D

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Laski kupowałyście kiedyś coś na bon prixie? Tak się zastanawiam, czy warto..
    Jakościowo podobno lipa.u nas kiedys byl sklep w galerii to szmaty powiem szczerze.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Torebka nic specjalnego, taka zwykla
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a6a03e6ead.jpg

dzis wieczorem nauki przed chrztem, spowiedz a mlody do mamy mojej. nie wiem jak to bedzie bo arudny okropnie, wogole nie spi.

Marta sliczne zdjecie.
    Co do forum- to ja moge sie zajac tym ale po chrzcinach- w okolicach wtorku bo pon mam zajety.

moja ciazowa kolezanka urodzila- nie poinformowala mnie osobiscie bo jak juz mowilam wykreslila mnie z listy znajomych ( za domniemany romans z jej mezem) ale miala cc bo zanikalo tętno. 2650 mała ma.
    ide prasowac, malz robi lososia w sosie serowym z brokulami;)
    Jadę do Ciebie na obiad.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z bon prix statnio kurtke ciazowa, dalej ja nosze wyaje sie byc ok, sweter z golfem kupiony jakies 7 lat temu nie wyglada na tyle lat, problem jest z rozmiarówka, jak mialam rowne 36 bo tam sa rozmiary łamane na wiekszosc rzeczy 36/38 40/42 i jest to taki rozmiar pomiedzy, rzadko zamawiałam, ale nie byłam niezadowolona

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta zapraszamy:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za to dzis mnie hm wqrwil
    dostałam bon 25 % na zakupy online, wiec stwierdziłam a zamowie sobie te dwie szmatki, ktore obczajałam i przy podliczaniu wszystko pieknie rabat na jeden z artykułów jak bylo napisane, potem karta mi sie nie udalo zapłacic, ale nie wiem czy mam opcje platnosci przez internet bo to platnicza, kiedys byly z opcja ale ta nie jestem pewna, wiec zmienilam na platnosc przy odbiorze potwierdzilam a tam w podsumowaniu kwota do zapłaty kurierowi bez rabatu wrr

napisałam do nich na formularzu kontaktowym i czekam na odzew, bo tel 0800 wiec nie na komorki

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 2553 2554 2555 2556 2557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ