*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaKD wrote:no no racja.nie da rady ogarnąć czasem.no i mi jest przykro,że nie wszystkie maja fb i że np.wiki coś omija.
Ja leże teraz w łóżku, zrobiłam dziś 2 obiady kaszę pęczak z mięskiem i tartę z cukinii i sera żółtego na kruchym cieście. Hania zasnęła więc 4h pośpi a ja biorę się za filmy. Najpierw ostatni odcinek Przyjaciółek. Fajną maja paczkę!! Na dobre i na złe zawsze razemwww.styczniowki2015.phorum.pl -
MartaKD wrote:Padło hasło na fb,żeby zrobić gdzieś forum z hasłem,żeby nikt nas nie czytał obcy,bo już mamy sygnały,że mnóstwo osob czyta,a się nie udziela.Ktoś potrafi to zrobić?
MonikaDM lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Torebka nic specjalnego, taka zwykla
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a6a03e6ead.jpg
dzis wieczorem nauki przed chrztem, spowiedz a mlody do mamy mojej. nie wiem jak to bedzie bo arudny okropnie, wogole nie spi.
Marta sliczne zdjecie.
Co do forum- to ja moge sie zajac tym ale po chrzcinach- w okolicach wtorku bo pon mam zajety.
moja ciazowa kolezanka urodzila- nie poinformowala mnie osobiscie bo jak juz mowilam wykreslila mnie z listy znajomych ( za domniemany romans z jej mezem) ale miala cc bo zanikalo tętno. 2650 mała ma.
ide prasowac, malz robi lososia w sosie serowym z brokulami;)
Wiki81, jonka91, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
Hehe torebka niezła !!! Musisz ładnie podziękować mężowi, bo kosztowała ponad 1000 zł na pewno. Chyba, że tam ceny inne niż w Polsce.
Marta ja zajmuję się programowaniem, bazami danych.
A tartę zrobiłam taką:
http://gotuj.skutecznie.tv/2011/06/tarta-z-cukinia-cebula-i-oliwkami/
Ale bez oliwek, bo nie miałam i paprykę dałam w proszku ostrą
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Hehe torebka niezła !!! Musisz ładnie podziękować mężowi, bo kosztowała ponad 1000 zł na pewno. Chyba, że tam ceny inne niż w Polsce.
Marta ja zajmuję się programowaniem, bazami danych.
A tartę zrobiłam taką:
http://gotuj.skutecznie.tv/2011/06/tarta-z-cukinia-cebula-i-oliwkami/
Ale bez oliwek, bo nie miałam i paprykę dałam w proszku ostrą
wiki mam kilka torebek z guess bo w USA kosztują grosze, wogole jak tam jedzie to zawsze robi mi zakupy w tym sklepie. najdrozsza byla za 70 $ bodajze w promocji ze druga ddatkowo za 50% ceny.
ceny w PL to jakas porazka, nie wiem skąd oni je biorą ale w zyciu bym nie dala tyle za torebke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 14:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Torebka nic specjalnego, taka zwykla
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a6a03e6ead.jpg
dzis wieczorem nauki przed chrztem, spowiedz a mlody do mamy mojej. nie wiem jak to bedzie bo arudny okropnie, wogole nie spi.
Marta sliczne zdjecie.
Co do forum- to ja moge sie zajac tym ale po chrzcinach- w okolicach wtorku bo pon mam zajety.
moja ciazowa kolezanka urodzila- nie poinformowala mnie osobiscie bo jak juz mowilam wykreslila mnie z listy znajomych ( za domniemany romans z jej mezem) ale miala cc bo zanikalo tętno. 2650 mała ma.
ide prasowac, malz robi lososia w sosie serowym z brokulami;) -
z bon prix statnio kurtke ciazowa, dalej ja nosze wyaje sie byc ok, sweter z golfem kupiony jakies 7 lat temu nie wyglada na tyle lat, problem jest z rozmiarówka, jak mialam rowne 36 bo tam sa rozmiary łamane na wiekszosc rzeczy 36/38 40/42 i jest to taki rozmiar pomiedzy, rzadko zamawiałam, ale nie byłam niezadowolona
jonka91 lubi tę wiadomość
-
za to dzis mnie hm wqrwil
dostałam bon 25 % na zakupy online, wiec stwierdziłam a zamowie sobie te dwie szmatki, ktore obczajałam i przy podliczaniu wszystko pieknie rabat na jeden z artykułów jak bylo napisane, potem karta mi sie nie udalo zapłacic, ale nie wiem czy mam opcje platnosci przez internet bo to platnicza, kiedys byly z opcja ale ta nie jestem pewna, wiec zmienilam na platnosc przy odbiorze potwierdzilam a tam w podsumowaniu kwota do zapłaty kurierowi bez rabatu wrr
napisałam do nich na formularzu kontaktowym i czekam na odzew, bo tel 0800 wiec nie na komorki