*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem dziewczynki wiem po prostu mnie to boli i mam nadzieję że faktycznie się zmieni.
Wiki - [email protected] -
Jutro was nadrobie. My juz po, było idealnie. Kostek grzeczny w kościele i restauracji, rozdawał uśmiechy na prawo i lewo:) wracały właśnie do domku.
jonka91, ania_29, Wiki81, MartaKD, Rybka1, Becia81, Ewelina88, szpilka, Chanela, renia83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, rejestrujcie się na nowym forum swoimi loginami z belly. Nowe forum jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników, ale już nie jest wymagane dodatkowe hasło od Wiki. Każda rejestracja wymaga akceptacji admina, więc może się zdarzyć, że trzeba będzie chwilkę poczekać na zatwierdzenie konta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 20:43
-
Ja nie mam ślubu dopiero jestem przed. Tez nie mam kasy na wesele a bym chciała, więc będzie skromnie, planować na zaś też ciężko bo M ma taką pracę.
Modlę się chodzę do kościoła i mimo że to się ,, kłóci,, z nauką kościoła chce ochrzcić dziecko mimo że my żyjemy bez sakramentalnego TAK. Bardzo się kochamy, wspieramy i dziękujemy za ten dar jaki dał nam Bóg i to dla nas najważniejsze.
Nie jedna para po ślubie mogła by się od nas uczyć.
Dziecko ma prawo być ochrzczone, mimo że akurat my nie mamy ślubu w tym momencie...Ewelina88, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Iwuska ale ślub planujecie, tak? Niektórzy żyją na przysłowiową kocią łapę bo im tak dobrze. Chrzczenia dzieci przez takie pary nie rozumiem - po co, skoro sami nie czują potrzeby życia w sakramentalnym związku (a mogą)? To jest jakieś dziwne zostawienie sobie otwartej furtki gdyby się związek nie udał
-
Ag... wrote:Jutro, padam z nóg i juz nie mam siły kompa wlaczyc. Może mi którąś we wiadomości wysłać hasło bo ide spać. Jutro na 8 muszę być w Katowicach:/
hasło niepotrzebne, zarejestruj się tylko swoim loginem z belly i ustaw swoje hasloWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 21:46
Ag... lubi tę wiadomość