*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie myślałam, ze od tego będzie fb ze tam jest grupa zamknięta tylko my widzimy nasze zdjęcia i posty... Nawet jak robił tam sie bałagan to mi to nie przeszkadzało bo tutaj wątek i tak sobie ładnie płynął.
Jak ktoś chce więcej prywatności to zawsze mozna edytować posty, ktore sie napisało. Ja np pomału usuwam zdjecia, ktore tu wrzuciłam. Kto miał to zobaczyć to zobaczył, wiec po kilku tygodniach moge usunąćGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może ktoś jeszcze zagląda albo wy dziewczyny podpowiecie.
W wozku mam taka funkcje delikatnego podnoszenia jak by oparcia w tej gondoli, od kiedy moge z tego korzystac? Czekac do momentu az dziecko bedzie umialo siadac? Przeciez wowczas zmienia sie na spacerowke? -
Gwiazdeczka27 wrote:Może ktoś jeszcze zagląda albo wy dziewczyny podpowiecie.
W wozku mam taka funkcje delikatnego podnoszenia jak by oparcia w tej gondoli, od kiedy moge z tego korzystac? Czekac do momentu az dziecko bedzie umialo siadac? Przeciez wowczas zmienia sie na spacerowke?Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Kurcze, czuję się jakoś winna, że tamto założyłam. Ale tyle pisałyście o tym, że tak weszłam i założyłam.
Co do lajkowania tam to nie takie proste.
Szukałam, pisałam do redakcji phorum.pl i czekam co mogą zrobić. To nie jest forum na moim serwerze, że mogę sobie tak mody wrzucać, kopię bazy robić... Na swojej stronie robię co chcę, a tu nie jest to moje. Tak samo emotki. Jak pójdzie kolejna aktualizacja to może to dodadzą, ale to nie do końca tak, że admin może tam robić co chce.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie .
To moja trzecia próba napisania do Was, jak i tym razem się nie uda, to rezygnuję...
Na koniec wątku (a może i nie?) chciałam się i ja ujawnić...
Na imię mam Monika, jestem ze Szczecina, lat mam dużo, kiedyś myślałam, że kobiety w moim wieku menopauzę przechodzą lub już bawią wnuki, a nie rodzą dzieci.
Do zeszłego roku, byłam mamą dwóch chłopców w wieku 12 i 8 lat i zamarzyła mi się córcia, tym bardziej, że wiedziałam, że to moja ostatnia szansa. Lata lecą i już nigdy nie będę mogła ich cofnąć.
Po 5 m-cach starań, mierzenia temperatury, obserwowania własnego ciała i używania testów owulacyjnych na teście ciążowym ujrzałam dwie kreski .
Marzyłam o córeczce, moja mama miała już czterech wnuków a żadnej wnuczki, myślałam, że tym razem się uda.
Tak myślałam do 12 tc, kiedy okazało się że mojej córci (miała nazywać się Olga), wyrósł pisiorek (:. Lekarz przeprowadzający badanie pocieszył mnie, że jego żona urodziła się jako ósma dziewczynka i że mam się nie martwić, bo najważniejsze że dziecko jest zdrowe.
W styczniu, 9.01. miałam wywoływany poród, urodziłam trzeciego syna. Nazwałam go Natan. Ma on wszystkie objawy, jakie przejawia dziecko HNB, ale nie przejmuję się tym, wychowałam dwóch synów, którzy także wymagali większej opieki, dam i radę z trzecim. Dlatego się nie ujawniałam wcześniej, dziecię pochłania cały mój czas. Zresztą nie tylko on, mały śpi, to poświęcam się pozostałym dzieciom, mojemu M. i psu.
Natka, karmię piersią . Po urodzeniu drugiego syna, myślałam, że więcej dzieci już nie będę miała i poddałam się operacji powiększenia piersi. Jestem dumna, że go karmię .
I przyznam się, że dalej myślę o córce. Mój M. jeszcze o tym nie wie .
Pozdrawiam Was serdecznie. Nawet jak przeniosłyście się na nowe forum, myślę, że podobnie jak i ja są tu zapracowane mamuśki, które jeszcze się odezwą.kasiakra, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Olgam,hej:) Powiem szczerze,ze nie sądziłam,ze po powiększeniu piersi można karmić no że ten silikon nie przeszkadza:)
Tak to jest w życiu...ja bym sobie za to zmniejszyła cycki jak juz nie będę karmić nie,no nie zrobię tego,ale zdecydowanie urosły po porodzie
A ktoś kto ma 2 córki chciałby syna:)
Mojemu mężowi marzył sie syn,mi bylo obojętne ale jak w 17tc zobaczyłam jak mąż płacze na usg jak gin powiedział,ze córka id tego momentu nie wyobrażamy sobie żeby Klara byla chłopcemRybka1 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny;) to i ja napisze;)
Pierwszy raz zajrzałam do Was na porodówce;) w sylwestra mając nadzieję, ze uda mi się urodzić w styczniu;)
Mam na imię Beata, mam 28 lat, jestem ze Starachowic;)
01.01 urodziłam córeczkę
Postanowiłam sie odezwać bo mam teraz troszkę więcej czasu kończę pisac pracę magisterską i powoli wracam do pracy, ale ze względu na to ze Mała złapała infekcje pęcherza mam cały tydzień tylko dla niej,
Pozdrawiam Was dziewczyny, może jeszcze się ktoś odezwie;)kasiakra lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71096.png -
Wiki81 wrote:Kurcze, czuję się jakoś winna, że tamto założyłam. Ale tyle pisałyście o tym, że tak weszłam i założyłam.
Co do lajkowania tam to nie takie proste.
Szukałam, pisałam do redakcji phorum.pl i czekam co mogą zrobić. To nie jest forum na moim serwerze, że mogę sobie tak mody wrzucać, kopię bazy robić... Na swojej stronie robię co chcę, a tu nie jest to moje. Tak samo emotki. Jak pójdzie kolejna aktualizacja to może to dodadzą, ale to nie do końca tak, że admin może tam robić co chce.
Wiki nie czuj się winna, tak naprawdę z forum jest tak jak z fb, chciałyśmy to mamy A kobieta zmienną jest, więc ja już sama nie wiem gdzie mam pisać
To co mnie przyciągało do belly, że posty powstawały w trybie ekspresowym i często jak było pytanie to od razu była odpowiedź. Na forum jest tyle działów, że na jedną odpowiedź czekałam pół dnia, bo jest tyle działów, że zanim któraś się zorientowała, że gdzieś tam jest pytanie to trochę trwało
Ze zdjęciami na bbf można robić tak, że wrzucamy a np. po tygodniu edytujemy ten post i zdjęcia usuwamy -
No dwa fora ciężko będzie ogarnąć Wpadłam tu, bo mam chwilę, a tam cisza...
Mi się akurat podoba, że jest w różnych działach wszystko, mogę wejść na Styczniowe dzieci i mam dział o rehabilitacji, bądź rozszerzaniu diety. Tutaj bym pół dnia szukała informacji które potrzebuje...
Brakuje lajków i emoty jakieś takie "kwadratowe"... No i tam się mogę pożalić bardziej...renia83 lubi tę wiadomość