*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny widzę, że rozmawiacie o zagęszczaniu pokarmu, powiedzci mi, bo mamy problem z ulewaniem, czy jak zaczmę zagęszczać np. nutritonem i to pomoże, to będę musiała zagęszczać cały czas czy do tylko czasu aż dolegliwosć ustąpi i potem już nie trzeba?
-
MartaKD wrote:Olgam,hej:) Powiem szczerze,ze nie sądziłam,ze po powiększeniu piersi można karmić no że ten silikon nie przeszkadza:)
można karmić pod warunkiem, że implant włożony jest pod mięsień, wówczas tkanka tłuszczowo-gruczołowa jest nad implantem,
Tak to jest w życiu...ja bym sobie za to zmniejszyła cycki jak juz nie będę karmić nie,no nie zrobię tego,ale zdecydowanie urosły po porodzie
poczekaj, aż przestaniesz karmić, wrócą do rozmiaru sprzed ciąży
-
Hej,
to i ja dołączę, bo już od jakiegoś czasu zaglądam do Was Dobrze byłoby żeby forum nie umarło, bo miło się zagląda co u mamuś i maluszków na tym samym etapie. Już przyzwyczaiłam się nocami doczytywać
W styczniu (22.01) urodziłam mojego drugiego synka. Mąż obiecał córeczkę dla mnie, ale synek chciał bardzo brata Urodziłam przez CC. Na początku było ciężko, bo młody miał problemy z trawieniem, były nieustanne krzyki i prężenia się. Starszy syn ma nietolerancje laktozy, więc strzelałam, że będzie to samo, ale okazało się, że młodszy ma alergie na białko. Karmimy się piersią, ale ja jestem na diecie bezmlecznej, bez wołowiny i jajek, jak na razie jest ok. CHoć diety mam już dość szczerze mówiąc. Dwójka dzieci i fakt, że trochę staram się pracować zdalnie sprawia, że zostaje mi mało czasu na pisanie.
Jestem też obecnie w temacie przeziębienia a właściwie mega bólu gardła - lekarz kazał stosować tantum verde na zmianę z płukaniem gardła płynem Hasco sept.MamaUli, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
MonikaJ wrote:A można wiedzieć gdzie rodziłaś? Ja w Policach, ostatnio o tym szpitalu jest bardzo głośno ze względu na pomyłkę przy zabiegu in vitro. Ale w moim przypadku (porodu) było ok, bardzo sobie chwalę, rewelacyjni lekarze
Rodziłam w Stargardzie, bo tam pracuje lekarz, który prowadził mi ciążę, nie ma tam takiego obciążenia na porodówce jak w szpitalach w Szczecinie.
-
Gwiazdeczka27 wrote:a refluks objawia się tylko ulewaniem czy też np. wzdęciami ? Czy np. niespokojne jedzenie posiłku przez maluszka i nagły krzyk podczas jedzenia też może świadczyć o refluksie?
U nas tak właśnie było-karmienie, a karmię piersią, to był koszmar. Pomogło karmienie pod górkę, wtedy mała lepiej chwyta brodawkę. A ulewanie jest u nas minimalne, pokarm cofa się do przełyku, nosa a potem jest przełykany. A że to kwasy żołądkowe, to podrażniaja śluzówkę, uszy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny