*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak się zalogujecie to przychodź mail podejrzewam,ze automatycznie od wiki.a później jak Wiki usiądzie do kompa wysyła na maila hasło.
Wiadomo,ze sie wszystkie przyzwyczaiłyśmy do forum tutaj,ale prawda jest taka,ze każdy je czyta.co jakiś czas będzie sie tu wrzucali linka do nowego forum i w końcu wszystkie tam przejdą. -
szpilka wrote:Dołaczyłam, mam nadzieję, ze moj tel ogarnie to nowe forum, bo jak nie to bedzie lipa
Ja nie lubię za bardzo nowości i też mi trudno sie przestawić.ale np.na fb widac,ze należę do grupy styczniowki belly 2015.co prawda nie widać co piszemy ale nazwę tak.no i moze sobie znaleźć to forum np.moja dyrektorka. -
Nawiązując do tematu ślubne czy nie i dlaczego bez ślubu kościelnego, to dziewczyny są jeszcze takie pary jak my z moim m. gdzie obydwoje jesteśmy po rozwodach bo niestety mój wybranek okazał się nie zainteresowanym wychowywaniem dziecka panem lubiącym bardzo tłok w związku a ślubna mojego męża alkoholiczką mająca w czterech literach dziecko i męża, i dla nas niestety drzwi do spowiedzi i komuni św zostały zatrzasniete przed nosem dlatego że wybraliśmy dla swoich dzieci i dla siebie życie bez współmałżonka ale w świętym spokoju więc bardzo przepraszam ale nie każdy bez ślubu kościelnego jest bez niego nie dlatego że nie chce. Dodam że jesteśmy wierzący i praktykujacy i bardzo boli nas takie traktowanie. Wrrr sorry ale się we mnie zagotowało wiem że pewnie żadna nie chciała nikogo urazić ale jest to rana która się nie zagoi.
Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:a czemu przez kapturki? nie łapie mała? a karmisz z obywdu piersi?bo u nas sie czasami zdarza co 1,5 godziny jedzenie,ale raz z jednej,raz z drugiej,wiec zdarzą się napełnić.
Mała nie potrafi inaczej chwycić dlatego karmię przez kapturki. Karmię co godzinę raz z jednej a raz z drugiej piersi. Czasami nie zdążą sie napełnić i jest dupa że tak powiem. -
Kawa wrote:gdzie tam ustawia się avatar?? bo w panelu użytkownika pisze->Avatar ale nie ma tam nic do wrzucenia zdjęcia ;/www.styczniowki2015.phorum.pl
-
renia83 wrote:Nawiązując do tematu ślubne czy nie i dlaczego bez ślubu kościelnego, to dziewczyny są jeszcze takie pary jak my z moim m. gdzie obydwoje jesteśmy po rozwodach bo niestety mój wybranek okazał się nie zainteresowanym wychowywaniem dziecka panem lubiącym bardzo tłok w związku a ślubna mojego męża alkoholiczką mająca w czterech literach dziecko i męża, i dla nas niestety drzwi do spowiedzi i komuni św zostały zatrzasniete przed nosem dlatego że wybraliśmy dla swoich dzieci i dla siebie życie bez współmałżonka ale w świętym spokoju więc bardzo przepraszam ale nie każdy bez ślubu kościelnego jest bez niego nie dlatego że nie chce. Dodam że jesteśmy wierzący i praktykujacy i bardzo boli nas takie traktowanie. Wrrr sorry ale się we mnie zagotowało wiem że pewnie żadna nie chciała nikogo urazić ale jest to rana która się nie zagoi.
A z rozwodnikami sprawa ma się zmienić słyszałam.