*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Agus a może spróbuj rozkręcić laktacje laktatorem? A to co ściągniesz to małej w butli przed snem lub mrozić i będziesz mieć na kaszki?
Tak bym zrobiła gdyby moje piersi nie były tak uparte. Laktator na nie niestety nie działa. Mogę pompować pół godziny i ani kropelka nie poleci.. nawet przy nawale nic nie leciało... -
Dziewczyny, dostałam od znajomej do przeczytania taki artykuł:
http://rodzicielstworadosci.com/uncategorized/zanim-pozwolisz-pobrac-krew-pepowinowa/
Straszne rzeczy tam piszą, czy wam coś o tym wiadomo? Wydaje mi się, że ten artykuł to straszna manipulacja ale może wy będziecie wiedzieć jak go obalić.. -
Czesc dziewczyny. na bierząco staram się Was czytać. Ostatnio wpadły mi w oko posty że istnieje jakaś grupa styczniowek na fb. Czy mogę do niej dołączyć?
Już któryś raz zvrzędu obiecuję sobie że postaram się uaktywnić na forum ale mam problem z synkiem... od miesiąca choruje na zapalenie płuc dwa razy byliśmy w szpitalu... raz srodmiazszowe zapalenie pluc... wrocilismy do domu po dwoch dniach stan bardzo sie pogorszyl... doszly dusznosci i baardzo duzo wydzieliny w plucach... okazalo sie ze dziecko nie doleczone wypisane do domu bylo,,, o od nowa zapalenie pluc plus zapalenie oskrzeli..niby osłuchowo było juz oki a teraz znów charczy coś... nie wiem czy kolejna choroba czy jakas sapka... jak odciagam katarek niby nie ma duzo wydzieliny... jak lezy na plasko charczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 13:00
-
Selene nie bede sie odnosic bo nie znam sie na tyle by polemizowaz z autorką,nie mam tez takiej wiedzy czy ta krew pepowinowa w razie W pomoze czy nie, ale zastanawia mnie w ilu szpitalach czeka sie az pepowina przestanie tętnic, wydaje mi sie ze to sporadzyczna praktyka. byc moze cos jest w tym co mowi ale charakter art jest tak negatywny i nagonkowy ze mam wrazenie ze wylewa ona/on swoje frustracje w nim.
ja krew pobralam, jestem zadowolona ze swojej decyzji i nie mam zamiaru rozwazac czy krew z pepowiny trafilaby na podloge czy spowrotem do Kostka- teraz jest w banku.Selene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta159753 wrote:Czesc dziewczyny. na bierząco staram się Was czytać. Ostatnio wpadły mi w oko posty że istnieje jakaś grupa styczniowek na fb. Czy mogę do niej dołączyć?
Już któryś raz zvrzędu obiecuję sobie że postaram się uaktywnić na forum ale mam problem z synkiem... od miesiąca choruje na zapalenie płuc dwa razy byliśmy w szpitalu... raz srodmiazszowe zapalenie pluc... wrocilismy do domu po dwoch dniach stan bardzo sie pogorszyl... doszly dusznosci i baardzo duzo wydzieliny w plucach... okazalo sie ze dziecko nie doleczone wypisane do domu bylo,,, o od nowa zapalenie pluc plus zapalenie oskrzeli..niby osłuchowo było juz oki a teraz znów charczy coś... nie wiem czy kolejna choroba czy jakas sapka... jak odciagam katarek niby nie ma duzo wydzieliny... jak lezy na plasko charczy... -
Ok to ja też na priv poproszę hasło z linkiem do forum, ale od razu napiszę, że nie mogę być wszędzie więc będę pisać tylko tam i jeżeli ma to mieć sens, to wszystkie musimy się przenieść, a nie, że część tu i część tam
Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość
-
Rybka1 wrote:ja też uważam,że trzeba wybrać jeden kanał,bo za dużo tego i w końcu wszystko nam się znudzi i nie będzie miało już tego uroku.
Moim zdaniem jeśli forum z hasłem to tam wszystko to co jest na belly plus to co jest na fb,czyli fotki itd.
tylko,że np.zielarka czy bell,czy silatan nie odzywają się na forum,tylko na fb:(
trzeba podjąć decyzję.