*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus89 wrote:cześć.
Ja się trochę pożalę. Od paru dni mam problem z kp. Karmie przez kapturki i Młoda strasznie szybko się niecierpliwi. Je co godzinę. Pokarmu mam przez to bardzo mało. Nie wiem co mam zrobić.
Kp nie sprawia mi już przyjemności, bo kojarzy mi się teraz tylko z płaczem Ali. Lekko mnie to załamało. Nocy też już całych nie przesypia jak przedtem, bo jest co chwilę głodna. Może nie wystarcza jej móje mleko. Nie mam pojęcia.
Co radzicie?
Dodam tylko że praktycznie nie dokarmiam mm (zdarzyło się w kościele 2 razy i raz z desperacji w domu i od razu spała lepiej w nocy), ale się nad tym zastanawiam czy nie lepiej przed snem byłoby dać butle.
Poradźcie coś, bo nie wiem co robić. -
MartaKD wrote:jestem tego samego zdania.wybierzmy jeden sposób.
tylko,że np.zielarka czy bell,czy silatan nie odzywają się na forum,tylko na fb:(
trzeba podjąć decyzję.
No i która chce hasło na admina? Podzielę się, Admin może banowac, usuwać wpisy...www.styczniowki2015.phorum.pl -
Mam nadzieję że dla wszystkich oczywiste jest, że pozostajemy przy nickach z belly Inaczej trudno będzie się połapać kto jest kim
Wzięło nas dzisiaj na rodzinne oglądanie starych przeźroczy rodziców. Zdjęcia począwszy od ich ślubu, poprzez narodziny najstarszej córki aż do zdjęć gdy jak byłam kilkumiesięcznym bobasem. Nigdy się te klisze nie doczekały wywołania i w zasadzie oglądałam je po raz pierwszy. Z resztą nie tylko ja, bo siostra również I tak nas naszło, że trzeba będzie kiedyś wypożyczyć rzutnik i poprzeglądać klisze na dużym formacie
Największą furorę wywołały niektóre ubrania mojej mamy. Wielka szkoda, że ich nie zachowała dla swoich potomnych Byłyby cacuszka!
I w końcu zobaczyłam siebie jako bobasa, bo dotąd widziałam tylko zdjęcia z okresu jak już dobrze chodziłam. Chyba córunia trochę się we mnie wdała
Niesamowity klimat mają takie zdjęcia Tak się zastanawiam czy niektórych nie wywołać w dużym formacie żeby powiesić w salonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 17:31
Chanela, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Tam jest tez ogólny dział bez hasła, wiec jak któras sie odezwie to tam może napisac i damy jej hasło. Tu zostawimy na koniec link do forum.
No i która chce hasło na admina? Podzielę się, Admin może banowac, usuwać wpisy...
Wiki, ja mogę wziąć. Lubię takie zabawki. -
ania_29 wrote:Mam nadzieję że dla wszystkich oczywiste jest, że pozostajemy przy nickach z belly Inaczej trudno będzie się połapać kto jest kim
Wzięło nas dzisiaj na rodzinne oglądanie starych przeźroczy rodziców. Zdjęcia począwszy od ich ślubu, poprzez narodziny najstarszej córki aż do zdjęć gdy jak byłam kilkumiesięcznym bobasem. Nigdy się te klisze nie doczekały wywołania i w zasadzie oglądałam je po raz pierwszy. Z resztą nie tylko ja, bo siostra również I tak nas naszło, że trzeba będzie kiedyś wypożyczyć rzutnik i poprzeglądać klisze na dużym formacie
Największą furorę wywołały niektóre ubrania mojej mamy. Wielka szkoda, że ich nie zachowała dla swoich potomnych Byłyby cacuszka!
I w końcu zobaczyłam siebie jako bobasa, bo dotąd widziałam tylko zdjęcia z okresu jak już dobrze chodziłam. Chyba córunia trochę się we mnie wdała
Niesamowity klimat mają takie zdjęcia Tak się zastanawiam czy niektórych nie wywołać w dużym formacie żeby powiesić w salonie.
Ania, super pomysł. Ja już wywołałam w ten sposób nasze ślubne zdjęcia, teraz jeszcze Ali i będę miała porządną galerię zdjęć nad kanapą.
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Zrobiłam tak na szybko coś takiego
http://styczniowki2015.phorum.pl
Trzeba to jeszcze przetestować, ustawień tam jest dużo, mogę się pobawić, zobaczcie czy Wam pasuje.
To tylko przykład jak to może wyglądać.
Hasło podam tylko na maila. Albo się zalogujcie to zobaczę jak poznam to dam znać, albo na [email protected] piszcie
Ale tam tez sa wątki, co może być niewskazane, nie dodawałam jeszcze zdjęć więc nie wiem jak się wyświetlają