X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    cześć.
    Ja się trochę pożalę. Od paru dni mam problem z kp. Karmie przez kapturki i Młoda strasznie szybko się niecierpliwi. Je co godzinę. Pokarmu mam przez to bardzo mało. Nie wiem co mam zrobić.
    Kp nie sprawia mi już przyjemności, bo kojarzy mi się teraz tylko z płaczem Ali. Lekko mnie to załamało. :( Nocy też już całych nie przesypia jak przedtem, bo jest co chwilę głodna. Może nie wystarcza jej móje mleko. Nie mam pojęcia.
    Co radzicie?
    Dodam tylko że praktycznie nie dokarmiam mm (zdarzyło się w kościele 2 razy i raz z desperacji w domu i od razu spała lepiej w nocy), ale się nad tym zastanawiam czy nie lepiej przed snem byłoby dać butle.
    Poradźcie coś, bo nie wiem co robić.
    a czemu przez kapturki? nie łapie mała? a karmisz z obywdu piersi?bo u nas sie czasami zdarza co 1,5 godziny jedzenie,ale raz z jednej,raz z drugiej,wiec zdarzą się napełnić.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś skończyliśmy 4 miesiące :) nie wiem kto nakręcił czas, ze tak szybko leci

jonka91, Rybka1, Wiki81, Becia81, Bogusiar80, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już za jakiś tydzień pojawią się styczniówki 2016.. Czas im zrobić miejsce i uciekać na prywatne forum :P

Rybka1, Maud11, Ewelina88 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    A my dziś skończyliśmy 4 miesiące :) nie wiem kto nakręcił czas, ze tak szybko leci
    oj tak szybko to mało powiedziane. Jeszcze pamiętam jak dopiero co testowałam. Zaraz wybije rok od tej chwili.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    jestem tego samego zdania.wybierzmy jeden sposób.
    tylko,że np.zielarka czy bell,czy silatan nie odzywają się na forum,tylko na fb:(
    trzeba podjąć decyzję.
    Tam jest tez ogólny dział bez hasła, wiec jak któras sie odezwie to tam może napisac i damy jej hasło. Tu zostawimy na koniec link do forum.

No i która chce hasło na admina? Podzielę się, Admin może banowac, usuwać wpisy...

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że dla wszystkich oczywiste jest, że pozostajemy przy nickach z belly :) Inaczej trudno będzie się połapać kto jest kim ;)

Wzięło nas dzisiaj na rodzinne oglądanie starych przeźroczy rodziców. Zdjęcia począwszy od ich ślubu, poprzez narodziny najstarszej córki aż do zdjęć gdy jak byłam kilkumiesięcznym bobasem. Nigdy się te klisze nie doczekały wywołania i w zasadzie oglądałam je po raz pierwszy. Z resztą nie tylko ja, bo siostra również :D I tak nas naszło, że trzeba będzie kiedyś wypożyczyć rzutnik i poprzeglądać klisze na dużym formacie :)
    Największą furorę wywołały niektóre ubrania mojej mamy. Wielka szkoda, że ich nie zachowała dla swoich potomnych :D Byłyby cacuszka! :D
    I w końcu zobaczyłam siebie jako bobasa, bo dotąd widziałam tylko zdjęcia z okresu jak już dobrze chodziłam. Chyba córunia trochę się we mnie wdała :D
    Niesamowity klimat mają takie zdjęcia :) Tak się zastanawiam czy niektórych nie wywołać w dużym formacie żeby powiesić w salonie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 17:31

Chanela, Rybka1 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Tam jest tez ogólny dział bez hasła, wiec jak któras sie odezwie to tam może napisac i damy jej hasło. Tu zostawimy na koniec link do forum.

No i która chce hasło na admina? Podzielę się, Admin może banowac, usuwać wpisy...

Wiki, ja mogę wziąć. Lubię takie zabawki.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:51

Bogusiar80, Selene, OliOla lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Mam nadzieję że dla wszystkich oczywiste jest, że pozostajemy przy nickach z belly :) Inaczej trudno będzie się połapać kto jest kim ;)

Wzięło nas dzisiaj na rodzinne oglądanie starych przeźroczy rodziców. Zdjęcia począwszy od ich ślubu, poprzez narodziny najstarszej córki aż do zdjęć gdy jak byłam kilkumiesięcznym bobasem. Nigdy się te klisze nie doczekały wywołania i w zasadzie oglądałam je po raz pierwszy. Z resztą nie tylko ja, bo siostra również :D I tak nas naszło, że trzeba będzie kiedyś wypożyczyć rzutnik i poprzeglądać klisze na dużym formacie :)
    Największą furorę wywołały niektóre ubrania mojej mamy. Wielka szkoda, że ich nie zachowała dla swoich potomnych :D Byłyby cacuszka! :D
    I w końcu zobaczyłam siebie jako bobasa, bo dotąd widziałam tylko zdjęcia z okresu jak już dobrze chodziłam. Chyba córunia trochę się we mnie wdała :D
    Niesamowity klimat mają takie zdjęcia :) Tak się zastanawiam czy niektórych nie wywołać w dużym formacie żeby powiesić w salonie. :)

Ania, super pomysł. Ja już wywołałam w ten sposób nasze ślubne zdjęcia, teraz jeszcze Ali i będę miała porządną galerię zdjęć nad kanapą.

MartaKD lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Selene, moja Ala skończyła dzisiaj 5 miesięcy. A ja ciągle mam wrażenie, że dopiero co przywieźliśmy ją ze szpitala..
    Ojej to Klarcia jutro 3 miechy dopiero.no ale wszystkie tu miały być styczniowkami:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Wiki, ja mogę wziąć. Lubię takie zabawki.
    Już Ci dałam, jak możesz to pobaw sie z avatarami

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD Klara jest cudna!!!

MartaKD lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam na trochę.

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Zmykam na trochę.
    My byliśmy znów na spacerku.wieczorem mąż do kolegi jedzie to spokojnie sobie tv obejrzę :)
    Dzis puszczaliśmy małej z tableta bebe lilly i jak wyłączaliśmy to płakała.a my jak te glupki specjalnie robiliśmy pauze:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Już Ci dałam, jak możesz to pobaw sie z avatarami

Ok, mam, dzięki!

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Ania, super pomysł. Ja już wywołałam w ten sposób nasze ślubne zdjęcia, teraz jeszcze Ali i będę miała porządną galerię zdjęć nad kanapą.
    Ślubne w dużym formacie też miałam, ale tamte zdjęcia z PRLu mają jakąś magię :)

201501145565.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Zrobiłam tak na szybko coś takiego

http://styczniowki2015.phorum.pl

Trzeba to jeszcze przetestować, ustawień tam jest dużo, mogę się pobawić, zobaczcie czy Wam pasuje.
    To tylko przykład jak to może wyglądać.

Hasło podam tylko na maila. Albo się zalogujcie to zobaczę jak poznam to dam znać, albo na [email protected] piszcie
    Ale tam tez sa wątki, co może być niewskazane, nie dodawałam jeszcze zdjęć więc nie wiem jak się wyświetlają
    Dolaczylam :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    http://styczniowki2015.phorum.pl/memberlist.php to te prywatne forum co zrobiła Wiki logujcie się :)
    Mi cos nie dziala, do logowania na watku wola hasla a jak wpisuje to mowi ze nieprawidlowe

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Mi cos nie dziala, do logowania na watku wola hasla a jak wpisuje to mowi ze nieprawidlowe

Wpisujesz z wielkich liter?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka pewnie wpisujesz swoje hasło, a nie to nadane przez Wiki do logowania do wątku.

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

‹‹ 2559 2560 2561 2562 2563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ