X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty stęskniona to kto ?

Ewelina88 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my to na nowym zamkniętym forum jesteśmy.

Ewelina88 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ;) wiem ze jesteście na tym drugim forum ale nie orientuje się jak się na niego dostać wiec pisze tu może jeszcze ktoś tu zagląda ; ) mam pytanie do mam kp jak wygląda wprowadzanie u was posiłków? Ja chcę karmić do roku Zoski napewno i boję się trochę ze jak zacznę zastępować posiłki to zaniknie mi pokarm... pozdrawiam!

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie stycznióweczki. Wybaczcie ze się nie odzywałam. U ns wszystko dobrze. No poza bioderkiem, prawe bioderko ma niedorozwój i nosimy szelki, w poniedziałęk kontrola której sie boje czy jest jakas poprawa. Trzymajcie kciuki zeby była i zebys w koncu te szeleczki zdjąc. Choc nie zauwazłam zeby je one jakas utrudniały zycie to raczej mi utrudniuja troszke przy ubieraniu albo przewijaniu ale nie jest tak zle. Daję radę a szelki nie sa takie tragiczne jakby się wydawało. Gabrysia to złote dziecko. Dalej Spi całe noce np od 22 do 6 albo 7 rano potem cyc i spi do 9tej. W dzien spi duzo mniej robi krotkie drzemki.
    Poza tym od 2 tyg gaworzy sobie na maksa. Jak czytam jej bajki to probuje czytac ze mna tak gada po swojemu :)

Zdjęcie - wrzuciłabym ale mąz woli zeby nie - więc szanuje jego wolę. Wybaczcie. tudzien temu wazyła 6 kg - wiec jest co trzymac na rączkach.
    Piszecie juz na forum zamknietym wiec nie mogę Was podczytac w wolnej chwili. le pozdrawiam Was wszystkie i pewnie jak mi sie pojawi jakies pytanie to nie omieszkam was podpytac.
    Buziaki ode mnie i Gabrysi.
    Macierzyństwo jest piękne, pomimo ciezkiego porodu jaki miałam i jaką ona drogę przeszła jest cudownym dzieckiem.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to ja tez podpisuję się pod pytaniem Sarny - bo wkrótce to u mnie tez nastąpi. Aha mleka mam pod dostatkiem - cycusie się rozkręciły. A mała na widok cycusia szaleje - jak przychodzi pora karmienia ;)

Malenq, jonka91 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze dzieci to juz pewnie same siedzą?

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała jeszcze nie siedzi....
    A co do pokarmu, jak jesteś KP to cycusie same dostosują ilość potrzebnego mleka, ale z tego co wiem to mimo rozszerzania diety mleka nie ubywa...pamiętaj że rozszerzany dietę po 6m a jedzonko w tym czasie to taką zabawa, bo to mleczko jest podstawą żywienia....

slash lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash hej tam, odezwij się, co tam u Was???

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow widzę że tutaj jeszcze coś się dzieje czasem :)

Co tam słychać Malenq???

Malenq lubi tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ano staram się żeby wątek nie umarł hehehe
    Moje dziecko i idące zęby małej dają mi w kość....a u Was???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 09:43

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo podobnie :P

W dzień Aniołek a w nocy budzi się Diabełek.

Ktoś się jeszcze udziela czasem> Wiem że jest inne forum ale ja nie mam czasu na 100 postów na godzinę wiec zaglądam tylko z tel na facebooku i o tym sobie przypomniałam hihi

relgh371rphwpz6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, chyba tylko ja zaglądam.....

skąd ja to znam.......ostatnia noc to tragedia......ech trzeba to przetrwać...

• slash Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy byłąby możliwość zebym dołaczyła do waszej grupy stycznióweczek na FB? Jesli nie to ok zrozumiem.

Malenq lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    A czy byłąby możliwość zebym dołaczyła do waszej grupy stycznióweczek na FB? Jesli nie to ok zrozumiem.
    Daj na priv swoje imię i nazwisko żeby było wiadomo kogo zaakceptować

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie właśnie wzięło na nostalgię i postanowiłam tu zajrzeć ;)Fajnie tu jest :)
    U nas noce czasem super a czasem (jak dziś) 5 pobudek. Coś czuje kolejne zębisko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:30

Malenq lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika,jest problem z forum.póki co jesteśmy na grupie na fejsie.Forum ma działać po weekendzie.

MonikaDM, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    A mnie właśnie wzięło na nostalgię i postanowiłam tu zajrzeć ;)Fajnie tu jest :)
    U nas noce czasem super a czasem (jak dziś) 5 pobudek. Coś czuje kolejne zębisko :)
    Ja też często wspominam jak to było rok temu....i na Belly i ovu jestem więc i tu czasem zaglądam.

Moja mała nadal nieodkładalna jest.. Tylko mama i mama i mama i czasem zabawka hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Monika,jest problem z forum.póki co jesteśmy na grupie na fejsie.Forum ma działać po weekendzie.

Marta dzięki. Nie mam fejsa ;) I w którymś momencie pomyśłałam ze któraś forum skasowała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ja też często wspominam jak to było rok temu....i na Belly i ovu jestem więc i tu czasem zaglądam.

Moja mała nadal nieodkładalna jest.. Tylko mama i mama i mama i czasem zabawka hehehe

Ja też udzielam się tu na forum z dziewczynami w DE. Czesto zaglądałam też tu a teraz taka nostalgia mnie ogarnęła...rok temu...byłyśmy juz z widocznymi brzuszkami, nawet niektóre sporych rozmiarów i zamawiałysmy wózki ;)

• slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam do malenq na priv. Ale chyba nie ma juz konta.
    Bo pisałą mi ze zgodziłyscie się przyjac mnie do grupy.

Jak mam się teraz z Wami skontaktowac zebyscie mnie przygarneły. Konto na FB mam fikcyjne bo nie chce miec włąsnego a potrzebne mi do porozumiewania się z mezem.

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 2583 2584 2585 2586 2587
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ