*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko wiem ze jesteście na tym drugim forum ale nie orientuje się jak się na niego dostać wiec pisze tu może jeszcze ktoś tu zagląda ; ) mam pytanie do mam kp jak wygląda wprowadzanie u was posiłków? Ja chcę karmić do roku Zoski napewno i boję się trochę ze jak zacznę zastępować posiłki to zaniknie mi pokarm... pozdrawiam!
-
Witajcie stycznióweczki. Wybaczcie ze się nie odzywałam. U ns wszystko dobrze. No poza bioderkiem, prawe bioderko ma niedorozwój i nosimy szelki, w poniedziałęk kontrola której sie boje czy jest jakas poprawa. Trzymajcie kciuki zeby była i zebys w koncu te szeleczki zdjąc. Choc nie zauwazłam zeby je one jakas utrudniały zycie to raczej mi utrudniuja troszke przy ubieraniu albo przewijaniu ale nie jest tak zle. Daję radę a szelki nie sa takie tragiczne jakby się wydawało. Gabrysia to złote dziecko. Dalej Spi całe noce np od 22 do 6 albo 7 rano potem cyc i spi do 9tej. W dzien spi duzo mniej robi krotkie drzemki.
Poza tym od 2 tyg gaworzy sobie na maksa. Jak czytam jej bajki to probuje czytac ze mna tak gada po swojemu
Zdjęcie - wrzuciłabym ale mąz woli zeby nie - więc szanuje jego wolę. Wybaczcie. tudzien temu wazyła 6 kg - wiec jest co trzymac na rączkach.
Piszecie juz na forum zamknietym wiec nie mogę Was podczytac w wolnej chwili. le pozdrawiam Was wszystkie i pewnie jak mi sie pojawi jakies pytanie to nie omieszkam was podpytac.
Buziaki ode mnie i Gabrysi.
Macierzyństwo jest piękne, pomimo ciezkiego porodu jaki miałam i jaką ona drogę przeszła jest cudownym dzieckiem. -
nick nieaktualnyMoja mała jeszcze nie siedzi....
A co do pokarmu, jak jesteś KP to cycusie same dostosują ilość potrzebnego mleka, ale z tego co wiem to mimo rozszerzania diety mleka nie ubywa...pamiętaj że rozszerzany dietę po 6m a jedzonko w tym czasie to taką zabawa, bo to mleczko jest podstawą żywienia....slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonikaDM wrote:A mnie właśnie wzięło na nostalgię i postanowiłam tu zajrzeć ;)Fajnie tu jest
U nas noce czasem super a czasem (jak dziś) 5 pobudek. Coś czuje kolejne zębisko
Moja mała nadal nieodkładalna jest.. Tylko mama i mama i mama i czasem zabawka hehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Ja też często wspominam jak to było rok temu....i na Belly i ovu jestem więc i tu czasem zaglądam.
Moja mała nadal nieodkładalna jest.. Tylko mama i mama i mama i czasem zabawka hehehe
Ja też udzielam się tu na forum z dziewczynami w DE. Czesto zaglądałam też tu a teraz taka nostalgia mnie ogarnęła...rok temu...byłyśmy juz z widocznymi brzuszkami, nawet niektóre sporych rozmiarów i zamawiałysmy wózki -
Pisałam do malenq na priv. Ale chyba nie ma juz konta.
Bo pisałą mi ze zgodziłyscie się przyjac mnie do grupy.
Jak mam się teraz z Wami skontaktowac zebyscie mnie przygarneły. Konto na FB mam fikcyjne bo nie chce miec włąsnego a potrzebne mi do porozumiewania się z mezem.