X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty stęskniona to kto ?

Ewelina88 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my to na nowym zamkniętym forum jesteśmy.

Ewelina88 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ;) wiem ze jesteście na tym drugim forum ale nie orientuje się jak się na niego dostać wiec pisze tu może jeszcze ktoś tu zagląda ; ) mam pytanie do mam kp jak wygląda wprowadzanie u was posiłków? Ja chcę karmić do roku Zoski napewno i boję się trochę ze jak zacznę zastępować posiłki to zaniknie mi pokarm... pozdrawiam!

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie stycznióweczki. Wybaczcie ze się nie odzywałam. U ns wszystko dobrze. No poza bioderkiem, prawe bioderko ma niedorozwój i nosimy szelki, w poniedziałęk kontrola której sie boje czy jest jakas poprawa. Trzymajcie kciuki zeby była i zebys w koncu te szeleczki zdjąc. Choc nie zauwazłam zeby je one jakas utrudniały zycie to raczej mi utrudniuja troszke przy ubieraniu albo przewijaniu ale nie jest tak zle. Daję radę a szelki nie sa takie tragiczne jakby się wydawało. Gabrysia to złote dziecko. Dalej Spi całe noce np od 22 do 6 albo 7 rano potem cyc i spi do 9tej. W dzien spi duzo mniej robi krotkie drzemki.
    Poza tym od 2 tyg gaworzy sobie na maksa. Jak czytam jej bajki to probuje czytac ze mna tak gada po swojemu :)

Zdjęcie - wrzuciłabym ale mąz woli zeby nie - więc szanuje jego wolę. Wybaczcie. tudzien temu wazyła 6 kg - wiec jest co trzymac na rączkach.
    Piszecie juz na forum zamknietym wiec nie mogę Was podczytac w wolnej chwili. le pozdrawiam Was wszystkie i pewnie jak mi sie pojawi jakies pytanie to nie omieszkam was podpytac.
    Buziaki ode mnie i Gabrysi.
    Macierzyństwo jest piękne, pomimo ciezkiego porodu jaki miałam i jaką ona drogę przeszła jest cudownym dzieckiem.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to ja tez podpisuję się pod pytaniem Sarny - bo wkrótce to u mnie tez nastąpi. Aha mleka mam pod dostatkiem - cycusie się rozkręciły. A mała na widok cycusia szaleje - jak przychodzi pora karmienia ;)

Malenq, jonka91 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze dzieci to juz pewnie same siedzą?

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała jeszcze nie siedzi....
    A co do pokarmu, jak jesteś KP to cycusie same dostosują ilość potrzebnego mleka, ale z tego co wiem to mimo rozszerzania diety mleka nie ubywa...pamiętaj że rozszerzany dietę po 6m a jedzonko w tym czasie to taką zabawa, bo to mleczko jest podstawą żywienia....

slash lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash hej tam, odezwij się, co tam u Was???

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow widzę że tutaj jeszcze coś się dzieje czasem :)

Co tam słychać Malenq???

Malenq lubi tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ano staram się żeby wątek nie umarł hehehe
    Moje dziecko i idące zęby małej dają mi w kość....a u Was???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 09:43

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo podobnie :P

W dzień Aniołek a w nocy budzi się Diabełek.

Ktoś się jeszcze udziela czasem> Wiem że jest inne forum ale ja nie mam czasu na 100 postów na godzinę wiec zaglądam tylko z tel na facebooku i o tym sobie przypomniałam hihi

relgh371rphwpz6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, chyba tylko ja zaglądam.....

skąd ja to znam.......ostatnia noc to tragedia......ech trzeba to przetrwać...

• slash Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy byłąby możliwość zebym dołaczyła do waszej grupy stycznióweczek na FB? Jesli nie to ok zrozumiem.

Malenq lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    A czy byłąby możliwość zebym dołaczyła do waszej grupy stycznióweczek na FB? Jesli nie to ok zrozumiem.
    Daj na priv swoje imię i nazwisko żeby było wiadomo kogo zaakceptować

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie właśnie wzięło na nostalgię i postanowiłam tu zajrzeć ;)Fajnie tu jest :)
    U nas noce czasem super a czasem (jak dziś) 5 pobudek. Coś czuje kolejne zębisko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:30

Malenq lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika,jest problem z forum.póki co jesteśmy na grupie na fejsie.Forum ma działać po weekendzie.

MonikaDM, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    A mnie właśnie wzięło na nostalgię i postanowiłam tu zajrzeć ;)Fajnie tu jest :)
    U nas noce czasem super a czasem (jak dziś) 5 pobudek. Coś czuje kolejne zębisko :)
    Ja też często wspominam jak to było rok temu....i na Belly i ovu jestem więc i tu czasem zaglądam.

Moja mała nadal nieodkładalna jest.. Tylko mama i mama i mama i czasem zabawka hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Monika,jest problem z forum.póki co jesteśmy na grupie na fejsie.Forum ma działać po weekendzie.

Marta dzięki. Nie mam fejsa ;) I w którymś momencie pomyśłałam ze któraś forum skasowała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ja też często wspominam jak to było rok temu....i na Belly i ovu jestem więc i tu czasem zaglądam.

Moja mała nadal nieodkładalna jest.. Tylko mama i mama i mama i czasem zabawka hehehe

Ja też udzielam się tu na forum z dziewczynami w DE. Czesto zaglądałam też tu a teraz taka nostalgia mnie ogarnęła...rok temu...byłyśmy juz z widocznymi brzuszkami, nawet niektóre sporych rozmiarów i zamawiałysmy wózki ;)

• slash Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam do malenq na priv. Ale chyba nie ma juz konta.
    Bo pisałą mi ze zgodziłyscie się przyjac mnie do grupy.

Jak mam się teraz z Wami skontaktowac zebyscie mnie przygarneły. Konto na FB mam fikcyjne bo nie chce miec włąsnego a potrzebne mi do porozumiewania się z mezem.

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 2583 2584 2585 2586 2587
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ