*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
to lipa lekka, ale 15 ide gina a to juz połowa lipca wiec a nuż się uda, szukałam jakiegoś info odnosnie urlopu i nic nie znalazłam, no ale jak sie nie ma porzadnej strony internetowej to tak jest, dzieki za info
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCieszę się z pomyślnych wieści! Gratulacje!
Wzięłam tę dowcipną nystatynę... dzięki za wsparcie.
ja prenatalne mam za tydzień 18...Boże, ale się już denerwuję...
Ale Jan Paweł II czuwa. Musi być z maleństwem wszystko dobrze.Ag..., marrtka, olka25 lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Cieszę się z pomyślnych wieści! Gratulacje!
Wzięłam tę dowcipną nystatynę... dzięki za wsparcie.
ja prenatalne mam za tydzień 18...Boże, ale się już denerwuję...
Ale Jan Paweł II czuwa. Musi być z maleństwem wszystko dobrze. -
U pieknego na razie tylko raz byłam, więc jeszcze całkiem opinii sobiee nie wyrobiłam, ale generalnie było ok, i podobno lubi robic cesarki, co chociaz planuje rodzic normalnie daje jakąs gwarancje, że jesli bedzie taka potrzeba to nie bedzie czekal nie wiadomo na co ryzykując zdrowiem dziecka
-
Chanela wrote:ja też jego wybrałam Uważam że to świetny lekarz. Ja do niego idę 17. Bardzo w porządku facet i do tego mimo że zakręcony poświęca wiele uwagi i wiele pamięta z ostatniej wizyty.
-
Chanela wrote:hej dziewczyny, ale się dzisiaj w pracy zdenerwowałam. Przechodząc obok "kolezanki" zwróciła mi uwagę "weź się tak nie wypinaj bo na pewno nie masz takiego brzucha i jeszcze nic nie widać". A że byłam świeżo po jedzeniu to faktycznie brzuch był większy, czego normalnie i tak nie widać bo to jeszcze zbyt wcześnie, ale już coś tam jest. Przykro mi się zrobiło, odwróciłam się i sobie po prostu poszłam. Ale jak można być takim wrednym człowiekiem, obawiam się, że pewnego dnia jej coś powiem i jej w pięty pójdzie.Ehh wygadałam się.
-
Chanela wrote:Kobusińska jest bardziej na bieżąco i często jeździ na szkolenia. Też uważam że to świetny lekarz. Jak zadzwoniłam do niej 2 miesiące temu załamana bo po teście ciążowym poleciałam i zrobiłam tsh i wyszło 10,5 to od razu mnie uspokoiła, powiedziała jak mam zwiększyć dawki i że mam zadzwonić i się zarejestrować na po urlopie do niej i mam powiedzieć że jestem w ciąży i to pilne i faktycznie mnie rejestratorka wcisnęła.
-
Chanela wrote:zielarko ja się zastanawiam, może ona myślała że jest zabawna jak takie głupoty gada. Nie wiem, mimo wszystko mam nadzieję że powiedziała to nieświadomie, w końcu chyba nie da się być takim kretynem.
szpilka masz rację, to też mi bardzo odpowiada że zawsze oddzwoni jak nie odbierze. Do tego jak potrzebujesz szybkiej wizyty to też gdzieś tam Cię wciśnie. Takie ludzkie zachowanie. -
szpilka wrote:dzięki starałam się wybrać takie w miarę anonimowe, ale podsumowujące wpis
ale i tak skaszaniłam, bo nie mogłam znaleźć tego z miniaturami na forum, żeby nie trzeba było klikać i znalazlam jak dodałam, może spróbuje jeszcze edytowaćwww.styczniowki2015.phorum.pl -
Gwiazdeczko powiedz mi jaki jest material tych leginsow? Czy jak sie rozciagna to bardzo przeswituja?
Chanela nie ma sie co przejmowac takim idiotycznym gadaniem ale rzeczywiscieto moze byc przykre powiem Ci ze u mnie juz odrobinke widac (przynajmniej maz tak mowi ) , jak sie najem to bardziej
Dziewczyny po wizytach- super ze wszystko ok!