X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładne wyniki :) nie masz sie czym martwić napisz mi jeszcze tylko czy robiłaś wyniki przed czy po wzięciu tabletki bo to tez ma znaczenie :)

l22nhdge0qqepa6e.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Wrocilam wlasnie z galerii i musze wam powiedziec ze sie zawiodłam. Bylam w smyku, h&m i innych dzieciecych sklepikach i nic tylko rozowe albo niebieskie, nic neutralnego. nawet jak kremowe bodziaki albo cokolwiek to z rozowym/niebieskim nadrukiem. W H&M na ciazowym zero wyprzedazy ale mierzylam jeansy i wiecie co? jak uroczo w nich brzuszek wygląda:) w normalnych jeansach to po mnie nie widac jeszcze bo brzuch jakos sciskaja a tamte tak uroczo podkreslaja, no ale nie bylo rozmiaru wiec tez lipa:/ kupilam lemoniade, ktorą wylalam bo byla tak niedobra ze nie dalo sie jej wypic...no jakas istna porazka z dzisiejszego dnia:(

Ta wyprzedaż w H&M nie jest typowo na ciążowym dziale...tylko normalnie pośród wyprzedażowych ciuchów są też wciśnięte ciążowe :)

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi od poczatku robie wyniki po lekach i tsh zawsze bylo ponad 1 do 1.91, więc sposob badania ten sam i labo tez to samo

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl89 wrote:
    Ta wyprzedaż w H&M nie jest typowo na ciążowym dziale...tylko normalnie pośród wyprzedażowych ciuchów są też wciśnięte ciążowe :)
    a to tam nie patrzalam, bo kiedys w jakims HM widzialam wyprzedaz wlasnie na ciazowym stricte i myslalam ze moze juz sie skonczyla.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka a wiec widzisz ze nie masz sie czym martwić , powinno robic sie przed wzięciem tabletki , wyobraź sobie ja biorę 100 , tsh na czczo przed wzięciem tabletki miałam 2,56 a po 0,3 wiec to ogromna różnica , moj endo mówi ze najważniejsze to jak czuje sie kobieta ja np czuje sie lepiej jak mam bardzo nisko tsh , wystarczy np ze weźmiesz tabletkę po śniadaniu a nie na czczo i wynik bedzie wyższy ;) wiec wiesz .... Paula ja bym brała lek i słuchała lekarza :)

l22nhdge0qqepa6e.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Szpilka a wiec widzisz ze nie masz sie czym martwić , powinno robic sie przed wzięciem tabletki , wyobraź sobie ja biorę 100 , tsh na czczo przed wzięciem tabletki miałam 2,56 a po 0,3 wiec to ogromna różnica , moj endo mówi ze najważniejsze to jak czuje sie kobieta ja np czuje sie lepiej jak mam bardzo nisko tsh , wystarczy np ze weźmiesz tabletkę po śniadaniu a nie na czczo i wynik bedzie wyższy ;) wiec wiesz .... Paula ja bym brała lek i słuchała lekarza :)
    Biorąc pod uwagę jaką traumą dla mojego żołądka są badania na czczo, ograniczam je tylko do wersji niezbędnej czyli cukier i prl gdy potrzeba, a że endo powiedziała, że tsh robic moge pojedzeniu to tak robię, no a tabletki na czczo, bo one i tak bardzo źle się wchłaniają i posniadaniu może być tak że nic się nie wchłonie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JONKA mega zapasy! :) ja póki co czekam z określeniem płci na 100% ale też już smoczki, pieluszki tetrowe, grzechotki zakupuję :)
    Czekam na zimowe ubrania w lumpku i będę polować na zimowy kombinezon w końcu rodziny w zimę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 19:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą któraś pisała tu że już kupiła wózek z Bebetto, który model?? Mam nadzieję że jeszcze tu zagląda ta osoba ;)

• isabelle Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki, zajadam cukierki w poczekalni do gina :)

Kawa, jonka91, Gwiazdeczka27, Ag..., M4DZI4, Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Trzymajcie kciuki, zajadam cukierki w poczekalni do gina :)
    trzymam mocno

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż ściągnął ubranka ze strychu, ja je poprzebierałam i taki stosik mi wyszedł.. Z jednej strony się cieszę, bo sporo pieniążków zaoszczędzimy, ale z 2 żałuje, że ominą mnie szaleństwa zakupowe.. :P

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mogę Wam kochane styczniówki polecić bluzki i leginsy z allegro.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eff4495cd1e4.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32f3376090bc.jpg

bardzo ładnie podkreślają brzuszek, bardzo wygodne i fajny jakościowo materiał :)

i leginsy z kieszonkami bardzo ale to bardzo wygodne

http://allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-z-kieszeniami-ciazowe-m-38-i4369258296.html

Paula44, kejti91, Ewelina88 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za kciuki. Ja już po wizycie. Wszystko jest w porządku, dzidzia ma tyle i le powinna. Waży 88 gram :) Śmiałam się, że prawie tyle co paczuszka drożdży :). Serduszko bije, żołądek pełny więc pracuje, kręgosłup też taki jaki powinien być. W ogóle to strasznie się kręciło to moje maleństwo. I pani doktor powiedziała, że nie widzi chłopca tylko raczej dziewczynkę ale, że to za wcześnie na postawienie pewniejszej diagnozy.
    Więc mam nadzieję, że już przy dziewczynce zostanie bo oboje tak chcemy z mężem :)

Ag..., szpilka, Paula44, kejti91, Gwiazdeczka27, Kawa, Izabelka88, jonka91, agnb6 lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belldandy ja rodziłam w Żeromskim a teraz na 99% będę rodziła w Rydygierze. W Żeromskim też chodziłam do szkoły rodzenia i było bardzo fajnie no i za darmo :)

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czuje cos dziwnego czego nigdy jeszcze nie czulam, laskocze mnie brzuch tak w polowie miedzy pepkiem a wzgorkiem lonowym 2 cm na prawo od linii pepka ( czyli w granicy macicy:) )od srodka takie jakby musniecia. wiem ze to wczesnie tymbardziej ze to pierwsza ciaza ale niby belly mowi ze moge juz czuc ruchy. hmm zobaczymy jak sie to rozwinie, czulam najpierw ok 15, przed chwilą zobaczymy czy sie powtorzy jeszcze. Narazie oglądam z maluszkiem harego pottera:) mielgo wieczoru:)

Aniafk- super wiadomosci, ciesze sie ze jest OK:)

http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-damska-koszulka-rozne-kolory-xs-i4387307833.html
    co sądzicie o takich koszulkach? jest milion roznych nadruków. fajne czy raczej obciachowe? ja uwazam ze są slodkie ale pewnie rozne są zdania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 20:39

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... to łaskotanie to dzidzia jak nic :)
    Ja już nie mogę się doczekać tego łaskotania. Na razie cisza.

Naleśniki robię tak jak Ania tylko na oko wszystko wrzucam. Podobno dobrze jest wodę mineralną gazowaną dodać.

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:37

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po! Wszystko u nas dobrze, wymiary wszystkie w normie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:47

szpilka, Ag..., Paula44, Gwiazdeczka27, Wiki81, Kawa, Izabelka88, jonka91, MonikaDM, agnb6, Martins lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    hej dziewczyny, ale się dzisiaj w pracy zdenerwowałam. Przechodząc obok "kolezanki" zwróciła mi uwagę "weź się tak nie wypinaj bo na pewno nie masz takiego brzucha i jeszcze nic nie widać". A że byłam świeżo po jedzeniu to faktycznie brzuch był większy, czego normalnie i tak nie widać bo to jeszcze zbyt wcześnie, ale już coś tam jest. Przykro mi się zrobiło, odwróciłam się i sobie po prostu poszłam. Ale jak można być takim wrednym człowiekiem, obawiam się, że pewnego dnia jej coś powiem i jej w pięty pójdzie.Ehh wygadałam się.

Chanela doskonale Cie rozumiem. O dziwo moje 2 najlepsze kolezanki w pracy powiedzialy mi w pon po 2 tyg zwolnieniu" Aga nic nie masz brzucha" ja mowie ze mam ale nie widac przez szeroka koszulke i spodnie. we wtorek ubralam obcisle spodnie +koszulke a one ze tez nie musze tak ubierac bo nic nie widac, przykro mi sie zrobilo bo wiem ze jestem mega chuda i dla mnie widac brzuszek, wiem ze moj ciazowy to normalny brzuch 80% kobiet ale nie poradze nic na to. ja sie ciesze ze go widac, ja go widze i moj maz i jestesmy szczesliwi, on narazie tylko przez skypa mnie komplementuje ale juz od srody bedzie to robil na zywo i cieszyl sie brzuszkiem razem ze mną:)
    Chanela olej ją bo pewno zazdrosci:) a my bedziemy z dnia na dzien wygladac coraz piekniej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 20:56

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    hej dziewczyny, ale się dzisiaj w pracy zdenerwowałam. Przechodząc obok "kolezanki" zwróciła mi uwagę "weź się tak nie wypinaj bo na pewno nie masz takiego brzucha i jeszcze nic nie widać". A że byłam świeżo po jedzeniu to faktycznie brzuch był większy, czego normalnie i tak nie widać bo to jeszcze zbyt wcześnie, ale już coś tam jest. Przykro mi się zrobiło, odwróciłam się i sobie po prostu poszłam. Ale jak można być takim wrednym człowiekiem, obawiam się, że pewnego dnia jej coś powiem i jej w pięty pójdzie.Ehh wygadałam się.
    idiotkami nie ma co sie przejmować

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ