*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Wrocilam wlasnie z galerii i musze wam powiedziec ze sie zawiodłam. Bylam w smyku, h&m i innych dzieciecych sklepikach i nic tylko rozowe albo niebieskie, nic neutralnego. nawet jak kremowe bodziaki albo cokolwiek to z rozowym/niebieskim nadrukiem. W H&M na ciazowym zero wyprzedazy ale mierzylam jeansy i wiecie co? jak uroczo w nich brzuszek wygląda:) w normalnych jeansach to po mnie nie widac jeszcze bo brzuch jakos sciskaja a tamte tak uroczo podkreslaja, no ale nie bylo rozmiaru wiec tez lipa:/ kupilam lemoniade, ktorą wylalam bo byla tak niedobra ze nie dalo sie jej wypic...no jakas istna porazka z dzisiejszego dnia:(
Ta wyprzedaż w H&M nie jest typowo na ciążowym dziale...tylko normalnie pośród wyprzedażowych ciuchów są też wciśnięte ciążowe -
bluegirl89 wrote:Ta wyprzedaż w H&M nie jest typowo na ciążowym dziale...tylko normalnie pośród wyprzedażowych ciuchów są też wciśnięte ciążowe
-
Szpilka a wiec widzisz ze nie masz sie czym martwić , powinno robic sie przed wzięciem tabletki , wyobraź sobie ja biorę 100 , tsh na czczo przed wzięciem tabletki miałam 2,56 a po 0,3 wiec to ogromna różnica , moj endo mówi ze najważniejsze to jak czuje sie kobieta ja np czuje sie lepiej jak mam bardzo nisko tsh , wystarczy np ze weźmiesz tabletkę po śniadaniu a nie na czczo i wynik bedzie wyższy wiec wiesz .... Paula ja bym brała lek i słuchała lekarza
-
Tymi wrote:Szpilka a wiec widzisz ze nie masz sie czym martwić , powinno robic sie przed wzięciem tabletki , wyobraź sobie ja biorę 100 , tsh na czczo przed wzięciem tabletki miałam 2,56 a po 0,3 wiec to ogromna różnica , moj endo mówi ze najważniejsze to jak czuje sie kobieta ja np czuje sie lepiej jak mam bardzo nisko tsh , wystarczy np ze weźmiesz tabletkę po śniadaniu a nie na czczo i wynik bedzie wyższy wiec wiesz .... Paula ja bym brała lek i słuchała lekarza
-
nick nieaktualnyJONKA mega zapasy! ja póki co czekam z określeniem płci na 100% ale też już smoczki, pieluszki tetrowe, grzechotki zakupuję
Czekam na zimowe ubrania w lumpku i będę polować na zimowy kombinezon w końcu rodziny w zimęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 19:00
-
nick nieaktualny
-
ja mogę Wam kochane styczniówki polecić bluzki i leginsy z allegro.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eff4495cd1e4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32f3376090bc.jpg
bardzo ładnie podkreślają brzuszek, bardzo wygodne i fajny jakościowo materiał
i leginsy z kieszonkami bardzo ale to bardzo wygodne
http://allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-z-kieszeniami-ciazowe-m-38-i4369258296.htmlPaula44, kejti91, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za kciuki. Ja już po wizycie. Wszystko jest w porządku, dzidzia ma tyle i le powinna. Waży 88 gram Śmiałam się, że prawie tyle co paczuszka drożdży . Serduszko bije, żołądek pełny więc pracuje, kręgosłup też taki jaki powinien być. W ogóle to strasznie się kręciło to moje maleństwo. I pani doktor powiedziała, że nie widzi chłopca tylko raczej dziewczynkę ale, że to za wcześnie na postawienie pewniejszej diagnozy.
Więc mam nadzieję, że już przy dziewczynce zostanie bo oboje tak chcemy z mężem
Ag..., szpilka, Paula44, kejti91, Gwiazdeczka27, Kawa, Izabelka88, jonka91, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czuje cos dziwnego czego nigdy jeszcze nie czulam, laskocze mnie brzuch tak w polowie miedzy pepkiem a wzgorkiem lonowym 2 cm na prawo od linii pepka ( czyli w granicy macicy:) )od srodka takie jakby musniecia. wiem ze to wczesnie tymbardziej ze to pierwsza ciaza ale niby belly mowi ze moge juz czuc ruchy. hmm zobaczymy jak sie to rozwinie, czulam najpierw ok 15, przed chwilą zobaczymy czy sie powtorzy jeszcze. Narazie oglądam z maluszkiem harego pottera:) mielgo wieczoru:)
Aniafk- super wiadomosci, ciesze sie ze jest OK:)
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-damska-koszulka-rozne-kolory-xs-i4387307833.html
co sądzicie o takich koszulkach? jest milion roznych nadruków. fajne czy raczej obciachowe? ja uwazam ze są slodkie ale pewnie rozne są zdania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 20:39
-
Chanela wrote:hej dziewczyny, ale się dzisiaj w pracy zdenerwowałam. Przechodząc obok "kolezanki" zwróciła mi uwagę "weź się tak nie wypinaj bo na pewno nie masz takiego brzucha i jeszcze nic nie widać". A że byłam świeżo po jedzeniu to faktycznie brzuch był większy, czego normalnie i tak nie widać bo to jeszcze zbyt wcześnie, ale już coś tam jest. Przykro mi się zrobiło, odwróciłam się i sobie po prostu poszłam. Ale jak można być takim wrednym człowiekiem, obawiam się, że pewnego dnia jej coś powiem i jej w pięty pójdzie.Ehh wygadałam się.
Chanela doskonale Cie rozumiem. O dziwo moje 2 najlepsze kolezanki w pracy powiedzialy mi w pon po 2 tyg zwolnieniu" Aga nic nie masz brzucha" ja mowie ze mam ale nie widac przez szeroka koszulke i spodnie. we wtorek ubralam obcisle spodnie +koszulke a one ze tez nie musze tak ubierac bo nic nie widac, przykro mi sie zrobilo bo wiem ze jestem mega chuda i dla mnie widac brzuszek, wiem ze moj ciazowy to normalny brzuch 80% kobiet ale nie poradze nic na to. ja sie ciesze ze go widac, ja go widze i moj maz i jestesmy szczesliwi, on narazie tylko przez skypa mnie komplementuje ale juz od srody bedzie to robil na zywo i cieszyl sie brzuszkiem razem ze mną
Chanela olej ją bo pewno zazdrosci:) a my bedziemy z dnia na dzien wygladac coraz piekniej:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 20:56
-
Chanela wrote:hej dziewczyny, ale się dzisiaj w pracy zdenerwowałam. Przechodząc obok "kolezanki" zwróciła mi uwagę "weź się tak nie wypinaj bo na pewno nie masz takiego brzucha i jeszcze nic nie widać". A że byłam świeżo po jedzeniu to faktycznie brzuch był większy, czego normalnie i tak nie widać bo to jeszcze zbyt wcześnie, ale już coś tam jest. Przykro mi się zrobiło, odwróciłam się i sobie po prostu poszłam. Ale jak można być takim wrednym człowiekiem, obawiam się, że pewnego dnia jej coś powiem i jej w pięty pójdzie.Ehh wygadałam się.