*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawa wrote:Witam
Martaa u mnie niedaleko widziałam NOWY wózek Tako jumper light za 1350zł 3w1 bo mieli promocję, też bardzo ładny i skrętny, no ale wiadomo jak kto woli
Mam dziś wizytę u gina o 14.30 więc trzymać kciuki! :* Jakoś się już nie nastawiam że poznam płeć, tyle już nad tym rozmyślałam...
PowodzeniaKawa lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Udało mi się też znaleźć buty do ślubu. Może nie są one najpiękniejsze, ale wygodne. Rozmiar obcasa także mi odpowiada 8,5 cm.
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001211436/sanda%C5%82ki*damskie.prod?r=5&c=3&filter_color=1&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-sandalyMonikaDM lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Zielarka, ja właśnie wyciągnęłam z piekarnika bułeczki pszenne razowe na drożdżach. Chyba się wciągnęłam w temat
Poprzedni chleb razowy wyszedł boski. Największy smakosz chleba, czyli jedna z moich papug, nie mogła się oderwać, a to najlepsza rekomendacja
Wiki, to teraz pozbawili Cię chyba 20 ml krwi, prawda? Ja przypuszczam, że będę jak większość, czyli HPA-1a dodatnia. Wyniki dopiero za 2 tygodnie. -
Ewelina88 wrote:Cześć dziewczynki.
Mam pytanie, miała któraś z was kłucia w lewym boku w okolicach jajnika? Ja dziś obudziłam się z okropnym bólem po lewej stronie pępka. Wzięłam nospe, poleżałam pół godz i przeszło, a teraz siedzę w pracy i co parę minut mam takie kłucia. Gin ma wyłączony telefon, a wizytę mam w poniedziałek. Trochę mnie to martwi. Możliwe, że to wiązadła? -
Ewelina88 wrote:Cześć dziewczynki.
Mam pytanie, miała któraś z was kłucia w lewym boku w okolicach jajnika? Ja dziś obudziłam się z okropnym bólem po lewej stronie pępka. Wzięłam nospe, poleżałam pół godz i przeszło, a teraz siedzę w pracy i co parę minut mam takie kłucia. Gin ma wyłączony telefon, a wizytę mam w poniedziałek. Trochę mnie to martwi. Możliwe, że to wiązadła?
Ja mam tylko kłucia po prawej stronie w okolicy jajnika, jakby tylko prawe więzadło się naciągało;pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:14
[*] 2014 i 2016 -
Uważajcie Kochane na konflikt serologiczny krwi. Moja ciotka i wujek, to mają i dzieci rodzą się bardzo malutkie. Ostatnio drugi ich synek urodził się wcześniakiem 1500 gram ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:15
[*] 2014 i 2016 -
Kawa, trzymamy kciuki!
) Możliwe, że poznasz już dzisiaj płeć, jak coś to się chwal!
)
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
[*] 2014 i 2016 -
A.loth wrote:Zielarka, ja właśnie wyciągnęłam z piekarnika bułeczki pszenne razowe na drożdżach. Chyba się wciągnęłam w temat
Poprzedni chleb razowy wyszedł boski. Największy smakosz chleba, czyli jedna z moich papug, nie mogła się oderwać, a to najlepsza rekomendacja
Wiki, to teraz pozbawili Cię chyba 20 ml krwi, prawda? Ja przypuszczam, że będę jak większość, czyli HPA-1a dodatnia. Wyniki dopiero za 2 tygodnie.
No trochę mi zabrały tej krwi.
Tez czekałam 2 tyg na pierwszy wynik, a teraz nie wiem ile, nic się nie dowiedziałam. Oczywiście że będziesz mieć dobry wynik:)
A co do chleba, to ja mam już zakwas prawie gotowy. Fajniewww.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja najpierw muszę zużyć drożdże, które kupiłam, a akurat do tych przepisów mało potrzeba. I tak rośnie jak szalone
Potem czas na pieczywo na zakwasie, ale to już po powrocie z wyjazdu wakacyjnego. Wybieramy się pod namiot nad jezioro.
Powodzenia na wizytach i poznania płci życzę. Ja też może dowiem się czegoś więcej w poniedziałek.
M4DZI4, Gwiazdeczka27, Ag... lubią tę wiadomość
-
Witam stycznióweczki
Wczoraj się nie odzywałam bo miałam zalatany dzień a dziś pomimo wczesnej godziny jestem już zmęczona bo rano załatwiałam sprawy urzędowe-masakra :p Zaległości jeszcze nie nadrobiłam bo za dużo napisałyście a mnie oczka pieką więc innym razem hihi. Udało mi się jeszcze upolowac w biedronce krótkie szorty i klapki, zostało kilka par a reszta przebrana jak zwykle :p Dopiero zjadłam śniadanie i chyba lecę na drzemkę bo ledwo siedzę...
Miłego dzionka kochane -
Ktoras pisala o kluciu brzucha czy cos. Od kilku dni mam to samo, jakby ktos mi wbijal male igielki w kazdej czesci brzucha. Rozciaganie? Rosniecie malucha?
Zoladek tez mi dokucza, cokolwiek zjem i w dodatku malo to zaraz wypchana jestem, czuje sie strasznie objedzona i ten zoladek tak czuje jakby byl wyzej niz zwykle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:58
MigoTtTka lubi tę wiadomość
-
Zielarka o której Ty wstajesz jak 7:20 już po śniadaniu jesteś ze świeżo upieczonego chleba ?
Ja gdyby nie to, że rok szkolny trwa to bym spała i spała a muszę o 8 wstawać synusia do szkoły zaprowadzić.
Też piekłam chleby kiedyś, zanim na dietę poszłam bo u mnie taki chlebek to znikał jak był ciepły i ja zjadałam cały ;/
Tyle, że leń jestem i używałam automatu chociaż zawsze mówiłam, że kiedyś upiekę normalny. Automat schowany a Ty mi takiego smaka narobiłaś , że chyba nie odpuszczę.
Za to wczoraj gofry robiłam pycha i oczywiście zjadłam prawie wszystkie sama ;/
Ewelina ja też mam czasami jakieś kłucia ale rzadko. -
witajcie, ja wróciłam z zakupów kupiłam sobie przy okazji dwa staniki bo już w tych co mam cycochy się wylewały. Matko jaki skwar ja nie wiem jak te stare babcie mogą tak siedzieć na tym słońcu na ławkach.. że się nie boją? Jak patrze na suwaczki niektórych z Was to na pewno lada dzień będziecie się chwalić płcią waszych dzieci, pewnie już coraz częściej będziemy słyszeć o pierwszych kopniaczkach
Idę wziąć chłodny prysznic bo już nie daje rady. Miłego dnia dziewczyny.
A... kurcze byłam już w dwóch aptekach i nie mają tego kremu na rozstępy MAMAMILzamówiłam w jednej i mają się skontaktować jak będzie w hurtowni...
te kłucia w okolicy jajników to na pewno rozciągające się wiązadła. ( zobaczcie ile z nas ma takie nieprzyjemne dolegliwości z kłuciem , ciągnięciem - tak więc wszystko powinno być ok)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:59
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Udało mi się też upolować coś dla dzidziusia :
Cieplutki sweterek z sówką- 2 zł
Bellandy, śliczny sweterek
Ty jesteś z okolic Krakowa. Czy to w Krakowie ci się udało kupić??
Też bym chciała czegoś gdzieś poszukać, ale nie mam pojęcia gdzie w Krk są takie sklepy... -
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Cześć dziewczynki.
Mam pytanie, miała któraś z was kłucia w lewym boku w okolicach jajnika? Ja dziś obudziłam się z okropnym bólem po lewej stronie pępka. Wzięłam nospe, poleżałam pół godz i przeszło, a teraz siedzę w pracy i co parę minut mam takie kłucia. Gin ma wyłączony telefon, a wizytę mam w poniedziałek. Trochę mnie to martwi. Możliwe, że to wiązadła?
Jana mialam tak kilka razy klucia ostatni raz wczoraj wieczorem ale polozylam się i przeszlo