X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogole czytalam w poprzednich postach ze bola was janiki i czasami cos kolo pepka itp... powiem wam ze jak ja sobie pojem to czasami tak mnie boli kolo pepka ze musze sobie delikatnie polozyc 2palce i poczekac az ustapi , czasami klocie jajnikow tez mam - a najgorsze jest to ze jak zjem to czuje sie jakbym balona polknela , nawet jezeli sa to malutkie ilosci jedzenia...

Wiem wiem nazekam jak KOBITA W CIAZY ;))

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole dzis Moja kolezanka napisala do Mnie czy nie moglabym w sieprniu przyjsc ok 19godz do niej i popilnowac 4-ke jej dzieci(roczek, 4lata, 6lat i 11lat) -zeby zjadly kolacje i polozyly sie spac a oni by wrocili kolo 2-RAZ JAK PILNOWALAM MIALO BYC ZE IDA TYLKO DO 22 -I BYLA 2 W NOCY JAK SIE ZDENERWOWALAM I ZADZONILAM ZE JA MAM DOSC ZE IDE DO PRACY I MAJA WROCIC) z imprezy ...masakra ja ktora w weekendy musze wstac przed 6zeby do pracy sie wyrobic mam pilnowac 4dzieci -xdenerwujac sie .
    Dodam ze kolezanka ma tutaj w UK tesciow , i swoich 4braci -z zonami - i mowie jej dlaczego ich nie poprosi tych braci a ona ze oni ida z Nia na impreze -polski dancing , to mowie jej a dziadkowie-tesciowie? a ona do Mnie ze wolalabym zebym to ja byla bo tesciowie sa dzwini i wulgarni...

no rece opadaja poprostu ...JESZCZE OBIECYWALI ZE MI ZAPLACA ZA mOJ CENNY CZAS I do tej pory nic ani slowem nie odezwali sie ;/....

a wczesniej ta kolezanka chciala zebym ja kryla ze "niby jest ona u mnie"- a tak naprawde chodzila spotykac sie z kolega -z czasow szkolnych ...

Dziewczyna jest w zwiazku od 20lat -a po slubie dokladnie....3miesiac ;)

jak to sie mowi "Umiesz liczyc....licz na siebie"

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka - HeHeee dobra historia!! Jak ze śmiesznej komedii.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa !

Trzymam mocno!

Migotka - nasz świadek tez mieszka z żoną i synem tam, gdzie Ty ;)

Mnie też boli. I ciągnie tak aż do pachwin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :) mój malec wg usg ma 16tg1d czyli dalej tydzień do przodu. Nie mieścił się już na monitorze więc nie była mierzona długość ciałka :) zdjęcie z usg jest jakieś rozmazane więc nie wklejam.

iii mojej córeczce urósł SIUSIAK! (na 90%)

MigoTtTka, Ewelina88, Maud11, Martaaa, isabelle, Paula44, szpilka, waszka88, jonka91, marrtka, rastafanka, kejti91, Gwiazdeczka27, szczesliwa89, MonikaDM, nix, M4DZI4, Ag..., agnb6 lubią tę wiadomość

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz jaki ten swiat jest maly ;)))
    ja nawet poznalam dziewczyne w pracy ktorej -co sie okazalo szwagier chodzil ze Mna do liceum -Moj ulubiony kolega z ktorym mielismy maly romansik hihi;) czasy licealne....;)

Powiem Ci Wiki ze mi zawsze sie trafiaja jakies historie ;p powinnam isc do programu "nieprawdopodone a jedak" badz "dlaczego ja?" hahaha ;)
    ale mam dzs dobry humorek od rana ;)
    wlasnie sie objadam rorzynkami w czekoladzie- czasami boje sie ze bede w ciazy wygladac jak slon -ale potem sobie uswiadamiam ze od poczatku nie zgrublam nawet 1kg wiec postanowilam jesc jak mam tylko ochote ;) - bo po tych wczesniejszych meczarniach jak nie moglam patrzec na jedzienie-a co dopiero jesc teraz z usmiechem na twarzy wcinam ;)) i cieszy mnie ze mam smaki ;p

a kochana co dzis gotujecie na obiadek????
    bo ja od rana glowkuje i nie mam zielonego pojecia co ugotowac- dodam ze tylko dla siebie obiad-bo MOJ R w pracy zje.

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Wróciłam :) mój malec wg usg ma 16tg1d czyli dalej tydzień do przodu. Nie mieścił się już na monitorze więc nie była mierzona długość ciałka :) zdjęcie z usg jest jakieś rozmazane więc nie wklejam.

Super wiadomosc;))) ale musisz byc teraz szczesliwa <3

ug37p07wh10wkqyc.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:

O widzisz! A to nie Tobie pisałam że dziewczynki lubią w chłopczyków się zmieniać?
    Gratuluję synka! :)

nix lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Dziękuję ;)) za miesiąc dowiem się na 100%, już przyzwyczaiłam się do myśli że będzie dziewczynka a tu jednak zmiana! :) i ta radość męża haha od razu "URÓSŁ" :P

jonka91, Paula44, Gwiazdeczka27, nix lubią tę wiadomość

• aniafk Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa gratuluję :) Mam nadzieję, że moja dziewczynka takiej metamorfozy nie przejdzie

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Kawa!!! Mam nadzieję, że ja też w poniedziałek dowiem się co tam się chowa u mnie w brzuchu. Na początku nie chciałam wiedzieć, ale zmieniłam zdanie.

MonikaDM lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa - gratulacje :)
    Hehe ale nam niespodzianki wyprawiają :P I u mnie miała być dziewczynka a obecnie wygląda na to że chłopak hihi

relgh371rphwpz6l.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, gratulacje! Ja nie poznałam płci, ale może to i lepiej, bo szybko się napalam i jeszcze zaczęłabym kupować ubranka w niewłaściwym kolorze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:06

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Kawa, gratulacje! Ja nie poznałam płci, ale może to i lepiej, bo szybko się napalam i jeszcze zaczęłabym kupować ubranka w niewłaściwym kolorze :)
    Ja tak samo ;)
    Quote:
    Wykrzyczałam mu, że mam dość tych monologów, jego nieangażowania się w nic, braku zainteresowania (tylko przytakuje), na co on mi powiedział, że nie obchodzi go blisko 80% tego, co ja mówię! Trzasnęłam drzwiami, poszłam na spacer, ale wcale mnie to nie uspokoiło, cały czas się we mnie gotuje!
    Mocne słowa, nie dziwię się że się w Tobie zagotowało. Zostaw panicza samego i zajmij się sobą. Nie zwracaj na niego uwagi, może oprzytomnieje :*

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak w Sexmisji !!!!!! Dziewczynka z siusiakiem!

Najważniejsze, że zdrowe. Aniafk - nie mów Hop.... :)

Ewelina88, marrtka, aniafk lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle nie tylko Ty tak masz. Ja wczoraj usłyszałam podobne słowa, więc stwierdziłam, że ja się przejmować nie będę. Podzieliłam nasz przygotowania dla maluszka na te co on może zrobić bo się zna i na to co ja bo już kolejny raz nie chce mi się słuchać, że jego nie interesuję lub się nie zna. Mężczyźni ogólnie są jacyś dziwni. Kiedyś był fajny program o tym (w DDTVN), że faceci maja swojej głowie pudełko, które się nazywa "nic" i najbardziej lubią do niego zaglądać, natomiast kobiety mają pełno takich pudełek do których zaglądają na raz. Wynika z tego, że jesteśmy mądrzejsze. Potrafimy skupić się na różnych rzeczach, problemach, mężczyźni wolą się odciąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 15:45

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:06

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie gotujesz mu czasem? ;) Nie wierzę, żeby nie było sposobu, żeby w końcu za Tobą zatęsknił :)

201501145565.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:07

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabellka. Za taki tekst to ja bym mu kupia dziecioła!

We mnie się zagotowało, a to nie mój mąż!

- Mąż mówi do żony:
    - Wiesz kochanie ja to bym chciał mieć takiego wk****nego Pitbulla. Chodziłbym z nim na spacery, wszyscy by zazdrościli i w ogóle bym go kochał jak syna.
    Żona pomyślała, że skoro mąż tak bardzo go chce to go mu kupi. Poszła do zoo i mówi:
    - Chciałabym kupić wkur****go pitbulla.
    Właściciel zoo po chwili zastanowienia odpowiada:
    - Niestety nie mamy takiego pitbulla ale mogę Pani zaoferować wkur*****go dzięcioła.
    Poszedł i po chwili wraca z dzięciołem i demonstruje:
    - Na stół mi dzięcioł!
    Rach ciach ciach i nie ma stołu.
    - Na krzesło mi dzięcioł!
    Ciach ciach i nie ma krzesła.
    Żona zafascynowana kupuje dzięcioła i wraca z nim przez park i mówi:
    - Na park mi dzięcioł!
    Ciach ciach parku nie ma.
    Wraca do domu i mówi mężowi:
    - kochanie kupiłam Ci wkur****go dzięcioła
    - Na c**j mi dzięcioł!

Przepraszam za ********

szpilka, isabelle, aniafk, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ