*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wogole czytalam w poprzednich postach ze bola was janiki i czasami cos kolo pepka itp... powiem wam ze jak ja sobie pojem to czasami tak mnie boli kolo pepka ze musze sobie delikatnie polozyc 2palce i poczekac az ustapi , czasami klocie jajnikow tez mam - a najgorsze jest to ze jak zjem to czuje sie jakbym balona polknela , nawet jezeli sa to malutkie ilosci jedzenia...
Wiem wiem nazekam jak KOBITA W CIAZY)
-
Wogole dzis Moja kolezanka napisala do Mnie czy nie moglabym w sieprniu przyjsc ok 19godz do niej i popilnowac 4-ke jej dzieci(roczek, 4lata, 6lat i 11lat) -zeby zjadly kolacje i polozyly sie spac a oni by wrocili kolo 2-RAZ JAK PILNOWALAM MIALO BYC ZE IDA TYLKO DO 22 -I BYLA 2 W NOCY JAK SIE ZDENERWOWALAM I ZADZONILAM ZE JA MAM DOSC ZE IDE DO PRACY I MAJA WROCIC) z imprezy ...masakra ja ktora w weekendy musze wstac przed 6zeby do pracy sie wyrobic mam pilnowac 4dzieci -xdenerwujac sie .
Dodam ze kolezanka ma tutaj w UK tesciow , i swoich 4braci -z zonami - i mowie jej dlaczego ich nie poprosi tych braci a ona ze oni ida z Nia na impreze -polski dancing , to mowie jej a dziadkowie-tesciowie? a ona do Mnie ze wolalabym zebym to ja byla bo tesciowie sa dzwini i wulgarni...
no rece opadaja poprostu ...JESZCZE OBIECYWALI ZE MI ZAPLACA ZA mOJ CENNY CZAS I do tej pory nic ani slowem nie odezwali sie ;/....
a wczesniej ta kolezanka chciala zebym ja kryla ze "niby jest ona u mnie"- a tak naprawde chodzila spotykac sie z kolega -z czasow szkolnych ...
Dziewczyna jest w zwiazku od 20lat -a po slubie dokladnie....3miesiac
jak to sie mowi "Umiesz liczyc....licz na siebie"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam
mój malec wg usg ma 16tg1d czyli dalej tydzień do przodu. Nie mieścił się już na monitorze więc nie była mierzona długość ciałka
zdjęcie z usg jest jakieś rozmazane więc nie wklejam.
iii mojej córeczce urósł SIUSIAK! (na 90%)MigoTtTka, Ewelina88, Maud11, Martaaa, isabelle, Paula44, szpilka, waszka88, jonka91, marrtka, rastafanka, kejti91, Gwiazdeczka27, szczesliwa89, MonikaDM, nix, M4DZI4, Ag..., agnb6 lubią tę wiadomość
-
No widzisz jaki ten swiat jest maly
))
ja nawet poznalam dziewczyne w pracy ktorej -co sie okazalo szwagier chodzil ze Mna do liceum -Moj ulubiony kolega z ktorym mielismy maly romansik hihi;) czasy licealne....
Powiem Ci Wiki ze mi zawsze sie trafiaja jakies historie ;p powinnam isc do programu "nieprawdopodone a jedak" badz "dlaczego ja?" hahaha
ale mam dzs dobry humorek od rana
wlasnie sie objadam rorzynkami w czekoladzie- czasami boje sie ze bede w ciazy wygladac jak slon -ale potem sobie uswiadamiam ze od poczatku nie zgrublam nawet 1kg wiec postanowilam jesc jak mam tylko ochote- bo po tych wczesniejszych meczarniach jak nie moglam patrzec na jedzienie-a co dopiero jesc teraz z usmiechem na twarzy wcinam
) i cieszy mnie ze mam smaki ;p
a kochana co dzis gotujecie na obiadek????
bo ja od rana glowkuje i nie mam zielonego pojecia co ugotowac- dodam ze tylko dla siebie obiad-bo MOJ R w pracy zje. -
Kawa wrote:Wróciłam
mój malec wg usg ma 16tg1d czyli dalej tydzień do przodu. Nie mieścił się już na monitorze więc nie była mierzona długość ciałka
iii mojej córeczce urósł SIUSIAK! (na 90%)
Super wiadomosc;))) ale musisz byc teraz szczesliwa
-
Kawa wrote:Wróciłam
iii mojej córeczce urósł SIUSIAK! (na 90%)
Gratuluję synka!nix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Kawa, gratulacje! Ja nie poznałam płci, ale może to i lepiej, bo szybko się napalam i jeszcze zaczęłabym kupować ubranka w niewłaściwym kolorze
Quote:Wykrzyczałam mu, że mam dość tych monologów, jego nieangażowania się w nic, braku zainteresowania (tylko przytakuje), na co on mi powiedział, że nie obchodzi go blisko 80% tego, co ja mówię! Trzasnęłam drzwiami, poszłam na spacer, ale wcale mnie to nie uspokoiło, cały czas się we mnie gotuje!
-
nick nieaktualny
-
isabelle nie tylko Ty tak masz. Ja wczoraj usłyszałam podobne słowa, więc stwierdziłam, że ja się przejmować nie będę. Podzieliłam nasz przygotowania dla maluszka na te co on może zrobić bo się zna i na to co ja bo już kolejny raz nie chce mi się słuchać, że jego nie interesuję lub się nie zna. Mężczyźni ogólnie są jacyś dziwni. Kiedyś był fajny program o tym (w DDTVN), że faceci maja swojej głowie pudełko, które się nazywa "nic" i najbardziej lubią do niego zaglądać, natomiast kobiety mają pełno takich pudełek do których zaglądają na raz. Wynika z tego, że jesteśmy mądrzejsze. Potrafimy skupić się na różnych rzeczach, problemach, mężczyźni wolą się odciąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 15:45
-
nick nieaktualnyIsabellka. Za taki tekst to ja bym mu kupia dziecioła!
We mnie się zagotowało, a to nie mój mąż!
- Mąż mówi do żony:
- Wiesz kochanie ja to bym chciał mieć takiego wk****nego Pitbulla. Chodziłbym z nim na spacery, wszyscy by zazdrościli i w ogóle bym go kochał jak syna.
Żona pomyślała, że skoro mąż tak bardzo go chce to go mu kupi. Poszła do zoo i mówi:
- Chciałabym kupić wkur****go pitbulla.
Właściciel zoo po chwili zastanowienia odpowiada:
- Niestety nie mamy takiego pitbulla ale mogę Pani zaoferować wkur*****go dzięcioła.
Poszedł i po chwili wraca z dzięciołem i demonstruje:
- Na stół mi dzięcioł!
Rach ciach ciach i nie ma stołu.
- Na krzesło mi dzięcioł!
Ciach ciach i nie ma krzesła.
Żona zafascynowana kupuje dzięcioła i wraca z nim przez park i mówi:
- Na park mi dzięcioł!
Ciach ciach parku nie ma.
Wraca do domu i mówi mężowi:
- kochanie kupiłam Ci wkur****go dzięcioła
- Na c**j mi dzięcioł!
Przepraszam za ********