*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:witajcie, ja wróciłam z zakupów kupiłam sobie przy okazji dwa staniki bo już w tych co mam cycochy się wylewały. Matko jaki skwar ja nie wiem jak te stare babcie mogą tak siedzieć na tym słońcu na ławkach.. że się nie boją? Jak patrze na suwaczki niektórych z Was to na pewno lada dzień będziecie się chwalić płcią waszych dzieci, pewnie już coraz częściej będziemy słyszeć o pierwszych kopniaczkach
Idę wziąć chłodny prysznic bo już nie daje rady. Miłego dnia dziewczyny.
A... kurcze byłam już w dwóch aptekach i nie mają tego kremu na rozstępy MAMAMILzamówiłam w jednej i mają się skontaktować jak będzie w hurtowni...
Ja Mamamil kupiłam na allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=mamamil&bmatch=seng-v6-p-lic-moda-0710
myślę, że i z przesyłką opłaca się kupic na all...Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
lwuska55592 wrote:A tak odchodząc od tematyki wózków rozglądałyście się za łóżeczkami
http://archiwum.allegro.pl/oferta/roba-heartbreaker-kolyska-dostawka-4-w-1-z-posciel-i3816057374.html
te mi się podoba, choć znając życie wybiorę takie zwykłe z funkcją dostawki. Wszystko zależy od tego jakie mieszkanie sobie kupimy i jakiej wielkości będzie pokoik dla malucha i oczywiście od środków finansowych. Łóżeczka turystyczne jakoś mnie nie przekonują.
Mamy które mają maluchy jak wasze odczucia w temacie łóżeczek?
Ja kupię zwykłe białe łóżeczko w ikei. Dzidziuś będzie z nami w sypialni, która jest bardzo malutka.
-
nick nieaktualny
-
Martaaa wrote:Ja mam kłucia, uczucie ciągnięcia bardzoo często. Pytałam już gin 2 razy - mówi że to normalne. Moje są czasami bardzo bolesne (np. jak szybko wstanę to muszę na chwilę usiąść bo tak zaboli).
Ja też odczuwam takie bóle, raz słabsze, innym razem tak silne, że nie mogę się wyprostować. Lekarz mówi, że nie należy się tym niepokoić.
-
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Bellandy, śliczny sweterek
Ty jesteś z okolic Krakowa. Czy to w Krakowie ci się udało kupić??
Też bym chciała czegoś gdzieś poszukać, ale nie mam pojęcia gdzie w Krk są takie sklepy...
Niestety nie w Krakowie;)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ja mam łóżeczko po pierwszym dziecku, teraz tylko dokupię mebelki do tego.
Mam z tej serii
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eca382c062b5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:35
Kawa, Maud11, Ewelina88, cath, MigoTtTka, M4DZI4, jonka91, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeśli któraś chce poczytać, co sądzą inne kobitki starające się i ciężarne na temat prof. Chazana to jest temat założony
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/prof-b-chazan-klauzula-sumienia,3541,1.html
wrzucam tylko link i proszę o niekomentowanieMarianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualnymarrtka ja znalazłam to gdzieś na allegro nazywa się Artuś albo Aruś, moja bratowa mówiła że wie gdzie ten sklep się znajduje bo mieszka w tamtych stonach. W przyszłym miesiącu chcemy tam zajrzeć i jak rzeczywiscie będzie to fajne i porządne to bierzemy od razu;)
Te powyższe co wkleiła aniafk, też są tam w ofercie
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4423648607&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=92 tu są jego oferty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 13:10
olka25, marrtka lubią tę wiadomość
-
olka25 wpisz w google mebelki safari, albo na allegro. Ja zdaje się tam kupiłam. Nie pamiętam, żebym miała jakieś zastrzeżenie do tego łóżeczka a wygląda prawie jak nowe więc nie opłaca mi się zmieniać . Zresztą strasznie mi się podoba jako komplet.
olka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydo tych łóżeczek można dobrać komode z resztą mebelek nie wiem jak jest, ale ja chcę tylko Ł+K bo w sypialni postawię je
jak wyrośnie nieco to kupię całkiem inny duży zestaw który posłuży na dłużej
zresztą pełną oferte zobaczę na "żywo" może uda mi się jakiś rabacik dostać jeśli znajdę jeszcze jakieś ciekawe/przydatne rzeczy -
nick nieaktualny
-
Witam Was w ten pochmurny-deszczowy szkocki dzien
od godziny próbowalam wszystkie zalegle posty poczytac , sporo sie uzbieralo od wczoraj
Tak patrze na te wasze pokoiki i łozeczka powiem Wam szczerze ze marzylabym o takim pokoiku -gdybym miala wieksze mieszkanie
niesety my bedziemy mieli malenkie łozeczko rtakie chyba do 3miesiaca a potem z Moim bedziemy sie zastanawiac czy kupowac turystyczne ktore jest tez fajne jako potem "kojec"-dziwne slowo... czy kupowac łozeczko ktore potem jest normalnie łozkiem-choc z tego co wiem to jest okropnie wieeeelkie....
Ja dzis leniuchuje caly dzien bo Moj w pracy do 21;/ a do siostry nie wybieram sie -bo nie chce jej robic zamieszania bo wrocila ze szpitala wczoraj a u nich w mieszkaniu 2bedroom i tak juz jest 5doroslych i 3dzieci wiec gdzie ja jeszcze tam)
Dzis dowiedzialam sie ze Moja mam zrobila mi prezent na urodziny-i wyslala 2wielkie paczki - czesc to jakies lekarstwa pewnie , jakies ciuszki -dla Malutkiego siostrzenca co sie urodzil a reszta podobno dla Mnie az jestem ciekawa co ona tam wymyslila) -bo zawsze robi dziwne paczki
)
a jak WY spedzacie dzis czas ??