*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
aniafk wrote:W wielkiej brytanii nie istnieje coś takiego jak rożek. Jak położna zobaczyła co ja mam dla dziecka to takie oczy zrobiła, że do dzisiaj je widzę przed sobą
A jak dla mnie to rzecz akurat niezastąpiona. -
isabelle wrote:Ag, Ty masz poofi, prawda? A rozważałaś zakup kojca Motherhood? Jest nieco tańszy i zastanawiam się, czy ma to wpływ ja jakość?
Wyglada ona tak, ze spokojnie moze sluzyc po porodzie i wogole przez caly czas jako poprostu cos fajnego do poczytania i zrelaksowania się, a kojec jest jednak taki poscielowo- sypialniany.
patrzac na ceny na allegro to faktycznie ta jest 2 drozsza, ale kojec w smyku kosztuje 170zl bodajze i tu juz ta roznica az taka duza nie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 13:49
-
Ag... wrote:tak, rozwazalam, wlasciwie to myslalam ze to jedyne takie poduchy. dopoki kolezanka nie powiedziala mi o poofi, poczytalam troche w necie i w smyku widzialam te kojce ( one maja taka tkanine jak posciel, bawelna to chyba jest)a poofi jest taka jak maskotki misiowa. pozatym na 2 strony ( ja mam kremowo szarą i szara jest twardsza np do czytania czy ogladania tv, a kremowa mieciutka do spania- dziwne ze jak dotykasz to nie czuc roznic dopiero jak sie polozysz) generalnie poofi ma same dobre opinie( jedyna wada to faktycznie cena)i maz mi powiedzial ze na moje problemy z kregoslupem zebym kupila to co uwazam za lepsze wiec wzielam tą. nie wiem jak kojec- nie uzywalam ale tej moge wystawic 5 z duzym +.
Wyglada ona tak, ze spokojnie moze sluzyc po porodzie i wogole przez caly czas jako poprostu cos fajnego do poczytania i zrelaksowania się, a kojec jest jednak taki poscielowo- sypialniany.
A Twoja poofi ma zdejmowany pokrowiec?
-
isabelle wrote:No to mam dylemat, którą wziąć (mąż powiedział, żebym koniecznie sobie kupiła skoro to takie cudo jest
najbardziej obiektywna ocena bylaby przez kogos kto spal na obu:) jak chcesz ewentualnie fotki takie jak wyglada naprawde nie katalogowe to moge ci wkleic:)aczkolwiek w sumie wyglada tak samo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 13:54
-
to jest na łożku- strona do spania- wczoraj probowalam ją na szer 140 i zmiescilismy sie z mezem spokojnie:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7a61fe6cd9f.jpg
wszycie zamka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88821af427c0.jpg
a to na kanapie z 2 stron
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46858b3dfb2a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/811e71c713f9.jpg
moze troche niewyrazne ale mam slaby aparat w komWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:01
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:OD razu wiedziałam, że będziesz mieć synka;) jesteś taka szczuplutka, a z dziewczynkami podobno idzie w uda i biodra, a Ty tylko zgrabny brzuszek;))
Ja mam mieć synka i póki co brzuch jakby na boki cały poszedł i nie rośnie taka mała piłeczka tylko taki jakby już od piersi rośnie. Ja nie myśle, ze na chłopca jest inny brzuch niż na dziewczynkę tylko ze wszystko zalezy od naszych sylwetek. U mnie na kursie sa jeszcze 2 dziewczyny w ciąży - 1 bedzie mieć dziewczynke i ma bardzo ładny zgrabny brzuszek, taka piłeczkę na środku, a ta 2-ga ma podobnie jak ja taki rozlany brzuch po całym tułowiu i będzie miec chłopczyka. To o kształtach brzuchów tak samo jak jedzeniu kwasnego i słodkiego to zabobony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 17:38
M4DZI4, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:mam takie pytanie,kiedy macie zamiar kupić wózek?
Grudzień lub stycznień nawet...nie chcę zeby stał w domu i gwarancja mi leciała. Oczywiscie wcześniej bedziemy oglądac w sklepie i wybierzemy konkretnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:13
-
Ag... wrote:to jest na łożku- strona do spania- wczoraj probowalam ją na szer 140 i zmiescilismy sie z mezem spokojnie:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7a61fe6cd9f.jpg
wszycie zamka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88821af427c0.jpg
a to na kanapie z 2 stron
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46858b3dfb2a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/811e71c713f9.jpg
moze troche niewyrazne ale mam slaby aparat w kom
Dzięki :* Widać, że ma nieco inny kształt niż kojec Motherhood, który jest bardziej literką C, a poofi wygląda na 9 i może przez to być wygodniejsza pod głowę.
-
nick nieaktualnya tam sraty gadaty, ja jem słodycze na dziewczynkę, wyglądam sexy na chłopaka, brzuch mi się ciągnie od samej góry na chłopaka, aczkolwiek włosy na nogach rosną tak samo na dziewczynkę i kto mi prawdę powie ?
)
Mam kumpele co nosi chłopca wszyscy jej wróżyli że dziewczynkę bo wygląda paskudnie... a moja przyjaciółka z chłopcem też wyglądała okropnie, trądzik na całej buzi/plecach, zimna na ustach, włosy przetłuszczały się i leciały z głowy że szok. Nie ma co wierzyć w te dyrdymały!
A jeśli chodzi o brzuch to zdarza się tak że któregoś dnia poprostu sie "rozlewa" przykład dziewczyny nick Fipsik z forum co wrzucają zdjęcia temat "Nasze brzuszki i dzieciaczki"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:17
Gwiazdeczka27, isabelle, Ag..., Ewelina88, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Witamy:* miałam sen, że byłam dziś u gina i powiedział, że to córcia:) ciekawe na ile okaże się proroczym, a na ile pokazuje moje pragnienie:)) Może dowiemy się dzisiaj o 17:30 na wizycie
Hihi...mnie sie cały czas snił chłopczyk i właśnie na 90% synek mi rośnie w brzuszkuChoć jak zwykle szanse sa 50/50
Dziewczyny mam dziś wizytę u ginkaChoć pewnie bedzie bez usg bo było tydzień temu. Zaraz musze wychodzić, a nie zdążę juz Was nadrobić, choć staram się codziennie czytać. Jak bedzie cos nowego to sie pochwalę a jak nic to zniknę w książkach i będę się tylko uczyć...wiecie jak mi się nie chce. Juz nie mogę sie doczekać tego egzaminu, zeby było już po, i żebym mogła spokojnie sobie "siedzieć" z Wami bez wyrzutów sumienia, ze powinnam sie uczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:15
-
Ja już po wizycie!
Dowiedziałam się, że to dziewczynka!!a więc Hania
martwiłam się, bo mój brzuch wygląda jakbym nawet nie była w ciąży a za tydzień zaczynam 5 miesiąc. Lekarz mnie uspokoił, że wszystko jest ok, dzidzia w brzuszku ma dużo miejsca, po prostu idzie mi w boki - w biodra. Przytyłam 4 kg od początku ciąży czyli ciało się zmienia.szpilka, isabelle, Kawa, Ag..., bluegirl89, Agus89, ania_29, kejti91, Gwiazdeczka27, Ewelina88, Paula44, jonka91, M4DZI4, MonikaDM, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Tez średnio wierzę w te rzeczy choć fajnie sobie porobić te bzdurki ja w płeć uwierzę jak sama bedę wstanie dojrzeć cos na usg, czyli w późniejszym terminie,bo teraz nawet jakby mi lekarz powiedział to bym się nie przywiązywała za bardzo, bo tyle pomyłek było wśród znajomych, że na wszelki wypadek i tak wybierzemy imię dla drugiej płci, u mnie aż trzy osoby się przy porodzie dowiedziały, że będzie co innego niż mówił lekarz i to chodząc na usg w różnych miastach, a nie że wszystkie do jednego lekarza co ma problemy z obsługą usg
-
Selene wrote:Ja już po wizycie!
Dowiedziałam się, że to dziewczynka!!a więc Hania
martwiłam się, bo mój brzuch wygląda jakbym nawet nie była w ciąży a za tydzień zaczynam 5 miesiąc. Lekarz mnie uspokoił, że wszystko jest ok, dzidzia w brzuszku ma dużo miejsca, po prostu idzie mi w boki - w biodra. Przytyłam 4 kg od początku ciąży czyli ciało się zmienia.
Selene gratulacje, tez mam Hanke na liscie imion dziewczynkowych:) ja tez mam brzuch taki ze tylko ja i M mozemy powiedziec ze jest ciążowy. tez przytylam ok 3kg wiec nie jest zle. kurcze to juz faktycznie 5 mc prawie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:31
-
isabelle wrote:Dzięki :* Widać, że ma nieco inny kształt niż kojec Motherhood, który jest bardziej literką C, a poofi wygląda na 9 i może przez to być wygodniejsza pod głowę.
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:no tak, to taka 9. wlasnie sobie na niej leze:) smialam sie rano jak maz wychodzil do pracy, ze spokojnie ma mnie kto przytulic bo czuje sie w niej taka " objęta"
ZamówionaTrzeba kuć żelazo póki gorące, czyt. póki mąż nie zmienił zdania
Aż mnie kusiło, żeby do koszyka zakupów dorzucić prześliczny kocyk do wózka z chmurką...ale się powstrzymałam
Ewelina88, Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość