*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMigoTtTka serdeczne życzenia urodzinowe, spelnienia każdego marzenia, szczęście i przede wszystkim zdrowego ślicznego bobasa w styczniu i szybkiego i bezproblemowego porodu
Dziewczyny my dzis byliśmy na jeździe i sie zakochaliśmyCo prawda autko bedziemy zmieniać dopieor w kwietniu przyszłego roku, ale w zeszłą sobotę z nudów pojechaliśmy do salony zobaczyc autko i mimo, zeod razu powiedzieliśmy ze kupimy je dopiero w kwietniu 2015 to Pan nam zaproponował jazdę próbną. Dostalismy dizs auto na godzinę do dyspozycji i jest cudne!! Ja powiedziałam, ze chce je dziś
A póxniej znajomi wyciągnęli nas nad jezioro choc miałam sie uczyć...weszłam tylko na chwilkę do wody do kolan i czułąm jak praży słońce i wróciłam do cienia...cały czas tam przesiedziałam; teraz czuję sie fatalnie, ale chyba tak samo bym sę czuła jakbym w tym upale siedziała nad ksiązkamiDziś było u nas 36 st. jutro powtórka
MigoTtTka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Ahaaa...dziewczyny tąmagiczną poduszkę Poofi można później używac dla malucha? Bo ona ma taki kształt "9" więc chyba nie bardzo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 21:24
-
Gwiazdeczka27 wrote:a czy może zapamiętałaś z postów czy to normalne czy nie? Kurcze teraz ciężko mi będzie pewnie odszukać taki wątek na forum grudniówek
-
Gwiazdeczka27 wrote:a czy może zapamiętałaś z postów czy to normalne czy nie? Kurcze teraz ciężko mi będzie pewnie odszukać taki wątek na forum grudniówek
-
Chanela no na debili nie ma rady. Wspolczuje Ci ale co masz zrobić, zagryzc zęby i zapomnieć. Pewnie nie pierwszy i nie ostatni niestety:/Nie martw się bo szkoa zdrowia, a jeśli ma to na ciebie wpływać tak ze z nerwów się będziesz zle czuć to faktycznie pomysl o zwolenieniu. A pewnie babka się nagadala, pokazała co potrafi i do pon jej minie.
Chanela lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, już sprawdzałam i sama nie wiem co sądzić, w sumie dużo tego nie było. Jak na razie pojawiło się to tylko raz, mam nadzieję że jednak to upławy. Mąż pojechał do apteki całodobowej ale nie mieli takich testów ( są testy, które wykrywają czy to płyn owodniowy czy nie), jutro przejdę się do apteki po takie paski ph ( podobno wody płodowe mają odczyn typowo zasadowy)
Teraz pewnie będę w nocy non stop wstawała i sprawdzała ehhh.
-
Gwiazdeczka27 wrote:dzięki dziewczyny, już sprawdzałam i sama nie wiem co sądzić, w sumie dużo tego nie było. Jak na razie pojawiło się to tylko raz, mam nadzieję że jednak to upławy. Mąż pojechał do apteki całodobowej ale nie mieli takich testów ( są testy, które wykrywają czy to płyn owodniowy czy nie), jutro przejdę się do apteki po takie paski ph ( podobno wody płodowe mają odczyn typowo zasadowy)
Teraz pewnie będę w nocy non stop wstawała i sprawdzała ehhh.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam dużo takiego wodnistego śluzu i co chwilę mnie gdzieś coś kłuje i ciągnie. Przyzwyczajam się, że tsk musi być bo rosnę.
Niedawno wróciłam z nad jeziora. Wykąpałam się pierwszy raz od 5 lat.Była tam też taka lina,do skoków do wody. Huśtnęłam się na niej i skoczyłam "na bombę" do wody.
Czyste wariactwo.
Gwiazdeczka27, Kawa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
szpilka wrote:Agnb6 umknęło mi gdzieś czy u dzidziusia Twojego sytuacja się poprawiła?
Dziękuję, że zapytałaśAniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
nick nieaktualnyFoto:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b21a93afeb8.jpg
Gwiazdeczka-
ja juz miałam takie wodniste uprawy, az po udach mi poleciało. Też się zdziwiłam, więc myślę, że to normalne. Też czytałam, że śluzu przybywa i jest różnej konsystencji. Od wodnistego po gęsty biały. Zmienia się ukrwienie, hormony szaleją i to normalne. Co to testów na php pochwy to ja polecam!
Teraz narażone jesteśmy na te infekcje różne - grzybicze, bakteryjne i mieszane - więc testy sprawdzają warunki- czy są- dla rozwoju tych swinstewek.
Sa bezpieczene w ciąży - jest napisane, ze moża stosować. Nie martw się proszę!
Idę dalej spać. Do zaś!
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gwiazdeczko no widzisz, nie ma się czym przejmować :*
A ja już nie śpię od godziny przez skrzeczącego pod oknem kota. Kot wlazł, pożarł i poszedł spać. Mąż też smacznie sobie śpi. Tylko ja w niedzielny poranek jestem już na nogachGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka ja też mam wodniste wycieki czasem, raz się nawet zastanawiałam czy to nie wody jak mi kapneło ale lekarz mówił że w wodami wszystko ok, a nie raz popłynłęło po nodze, ty chyba normalne.
Chanela przykro mi z powodu interesantki, niestety pełno takich ludzi, nigdy nie wiadomo czego sie spodziewać. mam nadzieje że do poniedziałku jej przejdzie.
Selene niektóre kobiety właśnie tak się zachowują, mnie to strasznie denerwujemi też nie zależy na pierwszeństwie w kolejce, obym tylko czuła się na tyle ok żeby czekać na swoją kolej
agnb6 ja trzymam kciuki żeby wszystko było ok! nie pamiętam już ale chyba jeszcze GabiKor miała jakiś podobny problem, mam nadzieję że się wszystko wyjaśniło. jak czytałam Wasze wpisy to nawet się zastanawiałam czy to ma jakiś związek z clexane, bo obie stosujecie i ja też stosujęGwiazdeczka27, agnb6 lubią tę wiadomość