*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:Na takie cisnienie spróbuj może kawę lub odgazowaną cole jeśli Ci wejdzie, a zmniejszającym brzuchem się nie przejmuj, to pewnie przez wymioty, mój przez jakiś czas optycznie się powiększał a wg miarki krawieckiej zmniejszał, ale to pewnie tłuszcz z bioder trochę zszedł jak mało co jadłam przez mdłości, jutro sprawdzę czy mój dalej się zmniejsza, bo u mnie sobota to dzień ważenia i mierzenia
-
ewentualnie może coś słodkiego, bo czasami jak cukier w żyłach krąży to się cisnienie poprawia nieznacznie, ja też mam często niskie ciśnienie i normalnie to cos slodkiego pomaga nawet kilka małych kryształków cukru, ale w ciąży wszystko jest inne i nigdy nie wiadomo czy po kostce czekolady nie będzie zwrot po kilku sekundach
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:udało mi się wreszcie strzelić jakąś w miarę fotkę brzusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58ea4692d294.jpg
Szpilka ładny brzuszek
A sypialnię jakbym swoją widziała!To jest turkusowy? Chyba że zdjęcie jakoś przeinaczyło kolory...
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:kurcze ja brzucha nie mierze, ale na wage to wskakuje kilka razy dziennie:)
Ag... lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:początkowo to było po to, żeby nie oszaleć między usg czy wszystko ok, no bo skoro rosnie brzuch to i dzidzia rośnie (zdrowo rozsądkowo to czasem i tłuszcz jak się je za dwoje, ale tej wersji wtedy nie brałam pod uwagę :)a teraz się przyzwyczaiłam, ale robię to raz w tygodniu przed śniadaniem bez ciuchów
metr krawiecki mam ze sobą więc zastosuje mierzenie 1x w tyg. Tak więc wypada ze bedzie to tez sobota:)
w ktorym miejscu mierzysz? tak jak pępek? -
Maud11 wrote:Szpilka ładny brzuszek
A sypialnię jakbym swoją widziała!To jest turkusowy? Chyba że zdjęcie jakoś przeinaczyło kolory...
jedyne pomieszczenie w domu które jest w miare ogarnięte kolorystycznie i meblowo, bo wiadomo jak to małżeństwo na dorobku wciąż full rzeczy w darze co do siebie nijak nie pasująWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 13:51
Maud11 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:metr krawiecki mam ze sobą więc zastosuje mierzenie 1x w tyg. Tak więc wypada ze bedzie to tez sobota:)
w ktorym miejscu mierzysz? tak jak pępek?Ag... lubi tę wiadomość
-
bluegirl89 wrote:Ja też mierzę obwód, tydzień temu było 90cm, a w tym już 92cm
Ale oczywiście różnica może wynikać z minimalnych błędów w mierzeniu
Ale to chyba możliwe, te 2 cm na tydz? Co sądzicie?
-
Paula44 wrote:A ja zdycham. Spałam rano trochę, ale migrena nie przeszla. Ciśnienie 80/50!
Na siłę zjadłam suchego rogala i teraz trochę rosołu z grysikiem.
Ble. Okropnie sie czuje.
Szpika - fajny brzuch. Ja mam wrażenie że mój się zmniejsza. Może przez to rzyganie.
Oby.
Zielone kacze kupy- pokarm za szybko przeleciał przez jelita, może być od szpinaku lub borówki albo po żelazie.
Co do witamin - od tygodnia łykam elevit. Nic więcej. Gin kazał odstawic folik ale w elevicie on tez jest. Ide spać. Pa.
Paula, może rzeczywiście napij się kawy... taką jak lubisz i jak masz ochotę. Ostatnio jak bolała mnie głowa, to pomyślałam o kokosowym latte i małż pojechał mi kupić wieelki kubek kawy w KFCPomogło
Kiedyś miałam migrenę i leżałam plackiem w ciemnościach dwa dni, o jedzeniu nie było mowy. W końcu zapragnęłam batona mars i żadnego innego. Zjadłam i poczułam się lepiej. Cukier krzepi
Odpoczywaj.
-
nick nieaktualny
-
marrtka wrote:Paula, może rzeczywiście napij się kawy... taką jak lubisz i jak masz ochotę. Ostatnio jak bolała mnie głowa, to pomyślałam o kokosowym latte i małż pojechał mi kupić wieelki kubek kawy w KFC
Pomogło
Kiedyś miałam migrenę i leżałam plackiem w ciemnościach dwa dni, o jedzeniu nie było mowy. W końcu zapragnęłam batona mars i żadnego innego. Zjadłam i poczułam się lepiej. Cukier krzepi
Odpoczywaj.
-
Malenq wrote:Dziewczyny a ja nie w temacie, a o co chodzi z tym mierzeniem?
dziękuję za odpowiedź.bluegirl89, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dziewczyny a ja nie w temacie, a o co chodzi z tym mierzeniem?
dziękuję za odpowiedź.szpilka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a jaki przyrost to prawidłowy?
heheh fajne, te fanaberie:)u mnie był już nawet spadek, no ale jak się dziwić skoro najpierw prawie 2 kg na plus a potem ataki mdlościo-wymiotów i jadłowstrętu i waga w dół, znów czuję kości biodrowe
-
Czesc dziewczyny. Jestem z lutowek,ale widze ze tu temat dla mnie. Niskie cisnienie. Czytalam co piszecie i poprubuje. Przeciez nie moge tyle pic kawy. Taka jestem slaba iciagle mi duszno. Staram sie cos cwiczyc aby pobudzic krazenie.
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Aha wrote:Czesc dziewczyny. Jestem z lutowek,ale widze ze tu temat dla mnie. Niskie cisnienie. Czytalam co piszecie i poprubuje. Przeciez nie moge tyle pic kawy. Taka jestem slaba iciagle mi duszno. Staram sie cos cwiczyc aby pobudzic krazenie.
Aha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny...wracałam dzis ze szkoły i co poczułam na klatce? - RACUCHY - oj co ja bym dała zeby takie cieplutkie z cukrem pudrem na mnie w domu czekały...ale niestety, w domu akurat tylko pies an mnie czekał i to jeszcze z wyraźną prośbą "weź mnie na spacer". A w szkole jak mnie wkur*** jedna laska to myslałam ze wstanę i natrzaskam jej po r... - buzi w sensie. Ale wzięłam głeboki wdech i wydech i olałam babsztyla, ale nawet jak sobie teraz przypomnę to jestem zła
jak to dobrze, że został jeszcze tydzień!
A widziałyście ze już kwietniówki się wpisująWyobrażacie to sobie? A dopiero my tworzyłysmy nasze forum
Ag..., Malenq, Ewelina88, waszka88, jonka91, Gwiazdeczka27, M4DZI4 lubią tę wiadomość