*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Cath gratulacje jednak proszę Cię nie nastawiaj się mi w 12 tyg5d na usg prenat. lekarz powiedział dziewczynka, a obecnie spodziewam się chłopca na 90%
Moja kuzynka do ostatniego usg miała być chłopcem a pare dni potem okazało się że jednak dziewczynka
Jeśli będzie chłopczyk też cudownie
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Cieszę się że masz takie podejście :* z ubrankami lepiej też poczekaj, z mojego doświadczenia wole poczekać i wiedzieć na 100 %
Na dzień dzisiejszy się rozglądam
-
Widzę, ze dzisiaj mowa o racuszkach;) I u mnie gościły na obiad w towarzystwie jagód z sosem jagodowym;))) mniam;)
A teraz naszło mnie na ostre i zrobiłam sałatkę kebabową, właśnie idę próbować)
Pisałyście też o obwodach brzuszka na wysokości pępka. Mój wynosi 70,5 cm.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Kurde przeczytałam Was i jestem GŁODNA! Tylko na co mam chęć... tu gorzej
Selene - z tymi miesiącami Dziewczyny mają rację, ale nie które stronki liczą od 18 skończonego tygodnia. Ja OM miałam 26 marca więc w sumie jutro powinien się zacząć kalendarzowo 5 miesiąc hihi
Ale ten czas leci! Kobiety już niedługo będziemy torby do szpitala szykować i pytać się czy któraś czegoś nie zapomniała !!!!jonka91, Gwiazdeczka27, Maud11, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Witam, pół dnia m nie nie było i 5 stron musiałam nadrabiać. Ale dajecie !!!
Ewelinko widzę że nie tylko ja mam takie kontakty z rodziną męża. Ja się widziałam dzisiaj z teściową i jak zwykle nie spytała jak się czuję - niewiele ją to obchodzi. Przykro. A siostrą męża też nie rozmawiam. Ale nie o tym chce pisać.
Jestem dzisiaj totalnie wku.... i pip pip pip. Okazało się, że nie mam tych przeciwciał i dzwonili do mnie ze szpitala z Warszawy, że tam mogę być leczona w instytucie hematologii i transfuzjologii. Najpierw byłam w 2% kobiet w ciązy a teraz w 10% z tych 2% co maja konflikt płytkowy. Chodzi o to że płytki krwi matki nie tolerują płytek krwi dziecka i powodują wylewy krwi do narządów u dziecka. To tak w skrócie. Tak jest mi smutno. Będę musiała teraz to kontrolować, a do Warszawy nie mam blisko niestety. Oby dzidziusiowi nic nie było.
Dlaczego tak musze mieć?www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki no czasem pech byc wyjątkowym:/ ale nie ma co sie wkurzac nic nie poradzisz, to niczyja wina. Najwazniejsze, ze Cie zdiagnozowali!
Teraz juz bedzie tylko dobrze bo bedziesz pod odpowiednią opieką. To tylko w Warszawie leczą? nie ma mozliwosci na innch oddzialach hematologicznych?
Głowa do gory bedzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 16:32
Wiki81, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka skonczylam notebook- nie plakalam ale bylam bliska, bardzo fajny film.
a mnie cos okropnie kluje jak wstaje wiec nie wstaje juz. a jak leze na boku to mi macice widac jak jakąś pilke ktora jest jakos dziwnie twarda zalezy chyba od ulozenia. wiec szukam dogodnej pozycji i mam wieczor w lozku:/Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Ale jesteście wredne! Siedzę w pracy i całe dokumenty dla szefa zaśliniłam! Też chcę racuchy a mąż codziennie obiad robi bo wcześniej kończy pracę więc raczej nie namówię go, żeby mi zrobił jeszcze racuchy. ;P
Ojj... Strasznie mam ochotę. -
Wiki współczuje bardzo, ale najważniejsze, że wiesz i da się leczyć. Dzidziuś na pewno będzie zdrowy. Wiara czyni cuda więc głowa do góry. Tylko właśnie dziwne, że tylko w Warszawie. Posprawdzaj dokładnie, może gdzieś bliżej też się da.
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Wiki a mozna jeszcze powtorzyc to badanie? Czy to juz 100% pewny wynik?
Nadrabialam zaleglosci, agnb6 przytulam Cie mocno, bede sie modlila za Was, zeby wszystko bylo dobrze, nie wiem skad wziac sily w takich trudnych chwilach, mam nadzieje ze odczujesz nasze wsparcie i bedzie Ci chociaz troche lzej. Moze na wszelki wypadek idz jeszcze do jednego lekarza, moze on dojrzy kosc nosowa, u mnie byla niewidoczna przez brzuch, lekarz zrobil usg doppchwOwe i okazalo sie ze jest ok! Trzymam kciuki mocno!Wiki81, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Wiem, że macie rację, że dobrze że to zdjagnozowali. Z tego co wiem, to te wszystkie wyniki, które robiłam i tych dziewczyn które robiły np w Diagnostyce wysyłane sa do Warszawy do tego instytutu. Od nich dostałam wyniki i moja dr rozmawiała już z lekarzami ze szpitala bielańskiego i tam będe miała dobrą opiekę. O dziwo wszytsko będzie bezpłatnie (do czego nie jestem przyzwyczajona, bo teraz każą mi za wszystko płacić). Jak trzeba było oddac krew to pewnie jak poprzednim razem pójdę do punktu krwiodawstwa w moim mieście i oni wysyłają do Warszawy. A 26 sierpnia mam jechać na USG tam.
Moja dr dzwoniła do mnie dzisiaj sama i powiedziała że jeszcze rok temu by mnie nawet nie zmuszała do robienia tych badań bo sa strasznie drogi a teraz w ramach projektu norweskiego można je robić. Nawet nie miałam ich w I ciązy proponowanych.www.styczniowki2015.phorum.pl