*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Któraś z Was pytała o witaminy ja biorę pregne plus lekarz zalecił, ale zastanawiam się czy nie skonsultować z nim branie kwasów DHA jem naprawdę mało produktów które one zawierają.
Wiki jesteś szczęściarą że Ci wykryto ten konflikt, że dostałaś informacje na temat takich badań, możesz dziękować sobie że zdecydowałaś się pójść na badanie masz ,,łeb na karku'' Teraz pozostało mieć nadzieje że wszystko będzie dobrze, i na pewno będzie
Ja jem fasolkę szparagową)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:56
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do apetytu roznie, czasem jem jak szalona, czasem nie mam wogole apetytu. zalezy od dnia, ale coraz czesciej mam ssanie w srodku nocy w żołądku i ponziej nie umiem zasnac bo mi burczy w brzuchu:D
a co do witamin mi na pocz lekarz powiedzial ze mam brac ale zostawia mi dowolnosc co do wyboru. Biore Solgar witaminy i mineraly prenatalne.
a tymczasem odmeldowuje sie na dzis, dobranoc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 21:59
Gwiazdeczka27, Sarnaa lubią tę wiadomość
-
ja jem właśnie rzodkiewki i chwilę wcześniej zjadłam dwie marchewy bo też tak mam, że nie zasnę jak głodna jestem, ale i tak wiem, że o 23 znowu poczuje się głodna .
Ja biorę nadal kwas foliowy i raczej będę go brała jak najdłużej, i biorę Prenatal dla 2 trymestru ale będę chciała je zmienić, bo płacę za nie 52 zł! A na pewno są suplementy witaminowe o wiele tańsze a skład mają ten sam.
Lecę , bo mąż woła żeby mu plecki umyć
Dobranoc dziewczyny , spokojnej nocy i samych miłych snów -
Hej. Ja wpadłam na chwilę, bo się pakuję. Rano wyjeżdżam na lotnisko i lecę z Mężem do UK.
Mam nadzieję, że dobrze zniosę podróż.
Zazdroszczę Wam takiego apetytu. Ja jem cały czas tylko ziemniaki i chleb z masłem.Mam już dosyć.
Aaa i z moim gardłem już o wiele lepiej. Pomógł tantum verde. Dziękuję za porady.
Jak znajdę jutro czas to postaram się nadrobić zaległości na forum. -
Dziewczyny, mi jeszcze dobrze mdłości nie minęły, a juz zgaga się zaczęła. Nigdy wcześniej zgagi nie miałam, nieprzyjemne uczucie:/ ja tez wiecznie głodna chodzę, muszę cały czas coś podjadać, najczęściej wybieram nektarynki, albo migdały. Dziś na obiad upiekłam sobie frytki w piekarniku. ups...
-
Ja wlasnie zakonczylam Pamietniki film piekny, nastrojowy, choc dla mnie za duzo scen erotycznych po dwoch miesiacach posuchy nie bardzo mi sluzyly
, nawet malż obejrzal choc rzucal sie ze romansidla ogladac nie bedzie!
Gwiazdeczka27, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak patrzę, że Wy już zakupy zaczęłyście, a my jeszcze dosłownie nic nie mamy :p Może zrobimy teraz małe malowanie w mieszkaniu i pomyślimy o nowej szafce, bo gdzieś trzeba się zmieścić jak maleństwo się pojawi
Choć już nie mogę się doczekać zakupów wyprawkowych
A co do witamin, ja do tej pory brałam Vitaminer Prenatal, a teraz mam Doppelherz Mama z kwasem DHA.