*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam za bardzo napadów głodu, ani nawet zachcianek. Już przytyłam 3 kg i niestety to widać, sama po sobie czuje. Tym bardziej że przed samiuską ciążą wzięłam się za siebie, zaczęłam chodzić na siłownie itp. Tak jak Ty Selene Selene jestem dość biuściasta i jeszcze one mi urosły mam nadzieje że już nie urosną do rozmiarów dyni;/
-
Heh dużo z Was zmieniło zdjęcie i tak nie mogę się przestawić
ale przynajmniej łatwo będzie Was rozpoznać patrząc na zdjątko
Gwiazdeczko aż się buzia śmieje, jak patrzę na tą gwiazdkę!
My już po śniadanku, teraz czas na odpoczynek, później jak pogoda się określi to zrobię pranie, może zmienię pościel i jak starczy mi sił to umyjemy z mężem okna, chociaż jest ich aż 8 podwójnych i jedne balkonowe.. no zobaczymy, na razie czas na ładowanie akumulatorów po nocybo jak zwykle się nie wyspałam
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
dzisiaj mój 9 letni Syn jedzie pierwszy raz sam na kolonie na tydzień. Ale się stresuję. A moje maleństwo w brzuchu nie odzywa sie do mnie i też mnie stresuje.
Moje piersi nie sa juz takie obrzmiałe i też mnie stresują. Kiedy będzie dzień że nie będzie mnie nic stresowało? Juz nigdy?Paula44, bluegirl89, M4DZI4, Maud11 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyHej.
Noc ujdze. Mdlilam się żeby spać i nie czyc bólu głowy i karku, i oka. Trzy razy się przebudziłam. Dzwonilam do endo. Powiedziałam, że podniosłam dawkę o 12, 5 w konstrukcji z ginekologiem jak byl na urlopie, bo źle się bardzo czułam. Powiedziałam objawy teraz, ze sa takie same ale dużo silniejsze. Kazał dołożyć od razu 12, 5. Więc biorę 75. Poszło już o 50% w gore względem tego, co przed ciąża! Ciekawe ile nasze małe szczęście będzie potrzebowało?
Wizyte u gina mam 4 sierpnia u endokrynologa 22 sierpnia.
16ego kończę wiek Jezusowy - 33 lata! !!!!!!!!Aaaaaaaaa!
Wredoty jesteście i tyle ! Człowiek lezy z bólem głowy, karku i oka , a te sobie tu piszą!
No i jaka tu empatia! Jak miałam nadrobić te wszystkie str widząc na 1 oko! Wrrr..... kiedyś Was uduszę!
Co do widocznej ciąży. Hmmm... wg mnie brzuch jest mały. Wczoraj w laboratorium jedna pani mnie przepuscila w kolejce! Też grzecznie podziękowałam. Czyżby było widać? Hmmm....
Wkleje zdjęcie brzucha sprzed tygodnia za chwilę.
Co do cycochow - teraz nie rosną. Zato mama się śmiała, że mam cyce jak murzynka - prawie czarne brodawki
Wiki81, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki nie jesteś sama z tymi lękami. Za dużo wiem, za dużo słyszałam historii. Tęsknię za słodką nieświadomością w pierwszej ciąży.
Damy radę! Cholera, wszystkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 09:34
Wiki81, Paula44, Ewelina88, szpilka, M4DZI4, olka25 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Paula44 - masz urodziny 16 sierpnia? Jeśli tak to tak jak jaTyle że moje 26.
A druga sprawa. Od 3 dni w nocy boli mnie podbrzusze po bokach - tak nisko jak by przy nogach już. Nie wiem jak to miejsce określić. W nocy jak się przekręcam z boku na bok to czasem tak zaboli że aż się łapię za to miejsce... A rano że tak powiem po wizycie w WC wszystko mija. Myślicie że ten ból to mogą być wzdęcia? Czy rozciąganie?Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Mam pewien problem, nie dają mi spać komary... kupiłam płytki z kontaktem z Rajd i nic! ok godziny 4 nad ranem już mnie budzi bzyczenie przy buzi;/ próbowałam robić tą pułapkę na komary (ciepła woda, drożdże, cukier) ale też nic nie dało, tylko muszki się w nią dały złapać, palenie kominka z olejkiem lawendowym, świece odstraszające NIC KOMPLETNIE NIE DZIAŁA. Proszę pomóżcie bo oszaleję... -
Paula no widać brzuszek
Sarnaa u Ciebie chudzinko również
Mój też rośnie. W końcu podbrzusze przegoniło nadbrzuszeMam nadzieję że dalej będzie rósł do przodu, bez rozlewania się na boki
Kawa u mnie odstraszacz do kontaktu się sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 09:53
Sarnaa, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:hm dobra kupię jeszcze ten płyn a z jakiej firmy go masz??
Mam moskitiery w oknie i tylko te okno zawsze jest otwarte, nie mam pojęcia jak się dostają. Może też nie wystarcza ten kontakt mi na sypialnie bo mam w rozmiarze 4x5m więc jest wielka..
Miałam taki pokój w poprzednim domu i jeden nam wystarczał. Tylko my go dawaliśmy do kontaktu blisko okna
Ja mam chyba środek z Brosa -
nick nieaktualnyMartaaa wrote:Hej,
Paula44 - masz urodziny 16 sierpnia? Jeśli tak to tak jak jaTyle że moje 26.
A druga sprawa. Od 3 dni w nocy boli mnie podbrzusze po bokach - tak nisko jak by przy nogach już. Nie wiem jak to miejsce określić. W nocy jak się przekręcam z boku na bok to czasem tak zaboli że aż się łapię za to miejsce... A rano że tak powiem po wizycie w WC wszystko mija. Myślicie że ten ból to mogą być wzdęcia? Czy rozciąganie?
No to robimy imprezę!
PS ale tego, ze masz dopiero! !!!!!!!!!!!!! 26 pisać już nie musiałaś Hihi hihii!szpilka, Martaaa lubią tę wiadomość