*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,2068,name,body-niemowlece-5-pak!!!
nowa oferta w biedrzeod 28, wyglądają ładnie, ciekawe jak z jakością
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:jejku, a ja dalej wałkuję wózki. Im więcej oglądam i czytam opinii tym mniej wiem. Byłam prawie zdecydowana na XLandera, ale opinie troszkę słabe, że kiepska amortyzacja, że trzeszczy i się telepie no i mała gondola (75cm). Teraz myślę nad Tako Laret lub Camarelo Carera...
Z wyglądu najbardziej mi XL odpowiadał jeśli chodzi o spacerówkę.
Ja ostatio wynalazłam własnie te Camarelo Carera i straszie nam sie spodobał ale znalazłam też boski Tako Extreme i teraz mam zgryzAz dizs w nocy mi się śniły. Jak bedziemy w PL to musze je zobaczyć na żywo
Wcześniej brałam od uwagę ABC Design Turbo6s, albo Hartan RacerS. Teraz juz chcę je wszystkoe widzieć na żywo
-
Cześć Dziewczyny, to i ja się przywitam po dłuższej przerwie, nie miałam dostępu do int. ale już wszystko nadrobiłam i Was przeczytałam:) U mnie dziś 15t2d, czyli zielarka identycznie jak u Ciebie. Powoli kończą się mdłości, chociaż dalej dopadają, wieczorami. Głowa mnie ''ćmi''. Ja również w pakiecie ciążowym dostałam ból głowy. Wstręt do jedzenia niektórych potraw, a na inne meeega ochota, np. na pierogi babcine ze śmietaną. Kolejna wizyta dopiero 11 sierpnia, jak ja to wytrzymam! Nie wiem czy dalej brać folik, zapomniałam zapytać się lekarza. Jak to jest z tymi suplementami? Ja dalej biorę, tylko folik, ale zastanawiam się nad innymi suplementnami dla kobiet w ciąży. Jak myślicie?
-
witam kobitki
A ja dziś przywitałam dzień pawiem nad pawie...Wypiłam herbatę i wziełam kilka tabletek które muszę brac i chyba bez sniadania się nie przyjeło bo wróciło po 5 min a posmak taki jakbym żelazo lizała blech
Wkurzona jestem bo małż na ten weekend nie wraca choc obiecał że będzie i znowu dupa a cały tydz tak na niego czekam
Dziś piątunio więc od razu miłego weekendu -
Piątunio, więc na wagę pora stanąć: 50,9 kg, czyli znowu + 300. Od początku przytyłam 1,2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 21:15
Wiki81, jonka91, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Witam,
Belldandy ale Ci fajnie, że tyle przytyłaś ja juz 4 kg. Fajne zdjęcie.
Dziewczyny co to może być, że mam ciemne (nawet zielone) stolce? Już 2 dni
Jadłam 2 dni borówkę amerykańską, ale to od tego? Czytałam że może być to anemia, niedokrwistość? Braki żelaza? Sama nie wiem. Zadzwonię po 10 do przychodni gdzie jeżdze do dr.
Macie tak?
Krwi dawno nie robiłam - miesiąc temu i było idealnie. Teraz mam wizytę za tydzień więc miałabym robioną, ale chyba muszę wcześniej robić.
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Witam,
Jadłam 2 dni borówkę amerykańską, ale to od tego? Czytałam że może być to anemia, niedokrwistość? Braki żelaza? Sama nie wiem. Zadzwonię po 10 do przychodni gdzie jeżdze do dr.
Macie tak?
Krwi dawno nie robiłam - miesiąc temu i było idealnie. Teraz mam wizytę za tydzień więc miałabym robioną, ale chyba muszę wcześniej robić.
Powiem Ci, że mi też często się zdarzały zielone, luźne stolce, ale na początku ciąży. Lekarz mówił, że może to być niestrawność, zaburzenia wchłaniania jakiś pokarmów, zatrucie pokarmowe czy wyjałowienie organizmu antybiotykami, wymiotami itpWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 10:02
Wiki81 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Wiki81 wrote:Witam,
Macie tak?
Ja takie ostatnio miałamWiki81 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Ale też jadłaś jagody, albo borówkę?
Może to u mnie przez Prenatal który niedawno zaczęłam brać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 10:50
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Ja dziś wyjątkowo dobrze się czuję. Na śniadanie nasmażyłam naleśników. I teraz siedzę w pracy i myślę nad szybkim i łatwym obiadem na wieczór.
Wczoraj zadzwoniła do mnie teściowa z którą od 1 dnia po ślubie nie rozmawiałam, myślałam, że chce przeprosić a ta jakby nigdy nic zaprasza mnie na imieniny. Dobrze, że chociaż zapytała jak się czuje itp. Doszłam do wniosku, że wiecznie nie można się obrażać ale na imieniny nie idę. Dowiedziałam się też, że siostra męża w ciąży 8 tc ale ciąża zagrożona, chciałam do niej zadzwonić ale nie mamy nr bo ona ani z nami ani z 2 bratem nie utrzymuje kontaktu bo uważa, że nic nie znaczymy. Dla niej liczy się tylko koleżanka i nie wiem nawet jak doszło do tego, że jest w ciąży bo z mężem się nie układa. Dziwna ogólnie sytuacja ale strasznie mi przykro, że ciąża zagrożona. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuskaw wrote:Dokładnie. Ja do szkoły rodzenia w szpitalu, w którym chcę rodzić nie miałam już szans się zapisać, bo jak dzwoniłam będąc w 8 tc to wszystko do końca roku było zajęte. Zatem chętnie taką Panią zaproszę do siebie, żeby mi pokazała jak nie utopić lalki w wanience i wyczyścić jej buzinkę.
A poza tym liczę na to KTG robione w domu
Nuskaw, a mogę wiedzieć w którym to szpitalu? Bo rozumiem że w Krakowie?
Ja nie mam pojęcia jeszcze gdzie i jak rodzić, ani o szkole rodzenia nie myślałam... -
nick nieaktualnyKawa wrote:jonka dzięki za info napewno kupię paczkę bodziaków i pajaców w 74r "na zaś"
) tam pisze 100% bawełna więc powinny być fajne jakościowo
z biedronki już na samym początku ciąży były dziecięce kocyki z mikrofibry po 14 zł i też wyhaczyłam
Kawa to Ty! Zmieniłaś obrazeczek
A ja się właśnie ostatnio zastanawiałam po czyim cynku na forum kupiłam ten kocyk z Biedronki
Kupiłam wtedy taki zielonkawy, żeby był uniwersalny