*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:Kupiłam używany detektor za 60 zł, stan idealny. Przestanie być potrzebny to go sprzedam dalej
Mi sie po dha nie odbijatylko mnie mdli
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
neharika wrote:Nadrabiam i na biezaco odpisuję, tez kupilam uzywany za 60<zł i dziala bez zarzutu, baby sound typ A, Wiki polecam, raz na jakis czas poslucham i dzis bezstresowo poszlam na wizyte
Mi sie po dha nie odbijatylko mnie mdli
A teraz czekam, jutro może będzie.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyPaula44 wrote:Dziewczyny, jak to jest z ta luteina? Ja mam 1 opakowanie 50.
W środku 30 tabletek. Ile tego brałyscie? Ja mam co 12 h. Ale nie zapytałam ze stresu jak potem z tej dawki schodzić - bo tak widnieje w ulotce.
Ja miałam końskie dawki 100mg rano i wieczorem i poprostu odłożyłam z dnia na dzień tak jak kazała mi gina. Obawiałam się tego, bo się naczytałam że trzeba stopniowo schodzić, ale nic się nie stało. Najlepiej zadzwoń i zapytaj dla świętego spokoju.
co do rozbieżności rozmiarów, to ponoć normalne bo mój ma bardzo długie nóżki w stosunku do reszty, to się zniweluje przez całą ciązę. Tak jak np tułów w pewnym okresie ciąży jest mniejszy niż główkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 19:13
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Ag.. wybrałam z moich próbek - testerów wodę perfumowaną Ralph Lauren Romance. Nuty zapachowe: róża, imbir, żółta frezja, biały fiołek, kwiat lotosu, lilia, mech dębowy, piżmo, nagietek. Delikatne, ale dosyć trwałe na mnie. Na lato idealne.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Ag... wrote:moj detektor dopiero w srode dojdzie:/ zamawialam w czwartek i pisalo natychmiastowa wysylka, widac sie tu nie spieszą za bardzo:/
Zobaczymy co wysłuchamy...Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
jonka91 wrote:Ewelina ja sobie kupiłam taką, czekałam 3 dni na przesyłkę, jest mega przewiewna
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-119113-1.html
Mam taką samą z H&M mama, ale tu zdecydowanie lepsza cena!
-
nick nieaktualnyWiki nie chciałam. . . ; (
Dziękuję za info odnośnie lutki.
Nasza dzidzia waży 110, 33 g.
Crl już nie mierzy. .obwód główki 10, 30 cm, brzuszka 8, 26 a nóżki krótkie, bo kość udowa 1, 18 cm.
Może po mnie taka kaczka mała będzie - kaczorek raczej. .
Czuje ta prawa str cały czas. Nawet boje się wstać do wc. ..
Można uda mi się wkleić zdjęcie jak machał rączka. Widać cała dłoń, potem kciuk wsadził do Buzi a potem "patrzcie ! Trzyma się za uszy! "
Wiki81, jonka91 lubią tę wiadomość
-
U nas pada deszcz! Jak cudownie, szkoda tylko, że dopiero teraz. Powrót z pracy był koszmarny - tłok, brak klimatyzacji 10 minut przed wysiadką byłam już prawie zielona. Mdłości jednak szybko przerodziły się w dziki napad głodu - chyba wraca mi apetyt!
@Paula44 - tak się cieszę, że wszystko jest ok! Forum na chwilę wstrzymało oddech, bo chyba wszystkie poczułyśmy się już pewnie. Takie sytuacje nie pozwolą nam jednak zapomnieć, że będziemy o nasze dzieci drżeć już chyba zawszeTymczasem dbajcie o siebie dziewczynki, upały nam nie sprzyjają
@Belldandy - nawiążę do Twojej sukienki ślubnej, wybrałaś bardzo ładny model. Na twoim miejscu jednak poprosiłabym krawcową o zmianę zapięcia z suwaka na wiązanie. Sukienka jest dopasowana, a nie jesteś w stanie teraz przewidzieć, ile cm przytyjesz, albo czy w ogóle przytyjesz. Zostawianie kilku cm zapasu może nie okazać się dobrym pomysłem - sukienka będzie za luźna albo zbyt ciasna - w żadnej z tych sytuacji nie będziesz czuła się dobrze, a chwilę przed ślubem nie będziesz w stanie dokonać już żadnych korekt. Wiązanie da Ci dużo możliwości regulacji i unikniesz stresu po odbiorze sukienki (oczami wyobraźni widzę posty na forum w stylu "Ratunku! Nie mieszczę się w sukienkę a ślub za 5 dni!"
Dziewczyny, kusicie tymi detektorami. Wzbraniałam się rękami i nogami, a teraz zaczynam się wahać i coraz częściej rozmyślam o zakupie. Na najbliższej wizycie nie będę miała badania USG i zaczynam się zastanawiać, co tam pod pępkiem słychać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zauważyłam że mój Bąbelek szaleje o tej samej porze co wczoraj
więc kupując detektor zmarnowałabym tylko pieniądze
Wspaniałe uczucie..
może to przez czekoladę taki aktywny? Zjadłam całą tabliczkę z ryżem preparowanym na raz.. wstyd miWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 20:21
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny