*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
witam a mnie z rana taka informacja przywitała
TWOJA
CIĄŻA
Jesteś w 18 tygodniu ciąży
(17 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 5
Trymestr: 2
Wiek płodu: 15 tydzień
Data porodu:
6 stycznia 2015
(pozostało 161 dni)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 08:23
Kawa, bluegirl89, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość
-
jonka91 wrote:na ten nowy ząbkowski, tylko już nigdy nie pójdziemy wieczorem! tłum ludzi! najlepiej tak o 8-9 w niedziele w tedy to jak królowa mam swój tor
Witam się Dziewuszki!
Dziś rzadziej, bo mam troszkę roboty, ale wieczorkiem będzie luźniejTasiaF lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry styczniówki:)
Ja już po II śniadaniu hehehehe...pierwsze było po 5rano....mężu wyjeżdżał wcześnie i obudził, a jak obudził to ból głowy się odezwał grrrr....więc musiałam wstać i wypić kawę, ale żeby nie pić na pusty żołądek to trzeba było coś zjeść hehehe......
bella no właśnie, jak tam wizyta????
miłego dnia:) -
tak, mamy oboje kartę. Jesteśmy zwolennikami płacenia podatków tam, gdzie się mieszka, żeby potem nie narzekać, że drogi marne, że władza kiepska, że coś tam coś tam. Jak można czegoś żądać, jak się na to nie łoży? Więc jako lojalni mieszkańcy Ząbek - mamy karty i płacimy podatki w Ząbkach, a co! Słyszałam, że godzina z kartą kosztuje coś ok. 10.50 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 08:31
jonka91, nix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia ja też wstałam o 6 wyspana a teraz nie umie wylezc spod kołdry. Ale u mnie leje od wczoraj okropnie wiec pogoda też nie pomaga wstac:) alee śniadanie się samo nie zrobi:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 09:09
renia83 lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Ewelina ja sobie kupiłam taką, czekałam 3 dni na przesyłkę, jest mega przewiewna
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/sukienki-i-spodnice/sukienka-ciazowa-119113-1.html
Dzięki za linka:) nie wiedziałam,że c&a ma ciuszki ciążowe. Ja póki co kupiłam na razie tylko legginsy z H&M. Nie będąc w ciąży nie nosiłam bardzo obcisłych ubrań,więc większość nadal pasuje. Oprócz dopasowanych w pasie spodni:)
Jak U was dziewczyny, jak ktoś nie wie,że jesteście w ciąży to zauwaza już? u mnie tak średnio jeszcze. -
isabelle wrote:A ja tak zupełnie z innej beczki. Kupowała któraś z Was ostatnio pralkę? Musimy kupić nową, a nie wiem, jaki model wybrać, co będzie najwygodniejsze przy dziecku?
http://www.electro.pl/Pralka_LG_F_14A8TDS-sE031174.html?gclid=CM_Kvun76b8CFbPJtAodPVwAdA
coś takiego.
Jednak teraz wszystkie pralki sa dobre, oczywiście podziałają tyle ile maja gwarancji.
No i gdybym wówczas mogła pewnie bym wolała Mielewww.styczniowki2015.phorum.pl -
olka25 wrote:Paula, tak się cieszę, że wszystko dobrze
Oszczędzaj się, dziewczyno, toć to my prawie ciążowe rówieśniczki...
Mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy.
To jakiś full-opcja? Do tej pory chodziłam do dwóch ginów i żaden nie miał ruszającego się fotela... ;P
U mojego tez jest ruszajacy się fotel, faktycznie chwilkę trwa aż ustawi się do odpowiedniej pozycji,ale mój lekarz zawsze w tym momencie odwraca głowę,nie gapi się w krocze:) niejedno już widział pewnieMnie przed usg zawsze bada najpierw na fotelu.
-
U mnie już baaardzo widać że jestem w ciąży
brzucholka wydęło szybciutko, nie wiem czy to przez fakt że to moja 2 ciąża ale w ostatniej byłam 10 lat temu więc nie wiem w każdym razie brzusio mam już pokaźny i mój mężuś mówi że codziennie jest większy
-
zielarka wrote:No właśnie, może mając detektor wreszcie wizyty będą bezstresowe.
Przesyłka ma przyjść jutro.
Ja już zachwalałam swój detektor:) fajna rzecz, słychać naprawdę wyraźnie.coś jakby pociąg jechal,można odsłuchac na youtube jak to ma brzmieć. Dość nisko trzeba przyłożyć. -
renia83 wrote:U mnie już baaardzo widać że jestem w ciąży
brzucholka wydęło szybciutko, nie wiem czy to przez fakt że to moja 2 ciąża ale w ostatniej byłam 10 lat temu więc nie wiem w każdym razie brzusio mam już pokaźny i mój mężuś mówi że codziennie jest większy
Moja ciąża donoszona do tego momentu pierwsza,więc może dlatego aż tak nie widać.Właśnie mówią,że w kolejnych ciążach szybciej i więcej widać i że ruchy się wyczuwa wcześniej. -
witam Styczniówki
Nie odzywam sie ale wszystko nadrabiam
Paula na pewno bedzie wszystko ok! Duzo odpoczywaj!
a ja zakupilam moje piewsze spodnie ciazowejeansy z h&m. Tak jak pisalyscie sa super wygodne! nic nie cisnie! no i nawet wyglada sie super w takich spodniach
Poza tym czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte za niecale 2 tygodniemam nadzieje ze juz sie czegos dowiemy na temat plci
Miłego dnia