*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff...po prawie 2 h nadrobiłam zaległości weekendowe
Paula trzymamy kciuki, musi być dobrze
Ja z kolei dziś byłam oddać krew i mocz, niektóre wyniki będą dopiero za tydzień, ale na spokojnie zdążę je odebrać przed kolejną wizytą u gina. Ciekawa jestem co tam z moimi bakteriami w moczu...oby już się wypłukały ;p No i zrobiłam w końcu toksoplazmozę i HCV.
A tak z innej beczki, strasznie się cieszę, bo coraz więcej przypadkowych osób zaczyna dostrzegać moją ciążę, na razie nieśmiało pytając i gratulując, ale jednak już widaćJUPI
Powodzenia na wizytach i czekamy na dobre wieści
-
nick nieaktualnyPaula trzymam kciuki :*
Dziewczyny tych body z biedronki nie polecam...
żadnych nie było otwartych, kupiłam w ciemno i widzę że ta 100%bawełna jest tak cienka że dwa-trzy prania i do wyrzucenia będą...lepsze w lumpku kupiłam...Becia81 lubi tę wiadomość
-
Paula44 Trzymaj się! Wierze, że będzie dobrze! Mogę chyba śmiało powiedzieć, że jesteśmy tutaj wszystkie z Tobą! Nie skarżyłaś się na żadne niepokojące bóle czy objawy więc powinno być wszystko ok! Pewnie to tylko naczynko, ale bardzo dobrze, że pojechałaś to sprawdzić, odezwij się jak już wrócisz.
Ja słuchajcie zanim poszłam się zdrzemnąć, zjadłam chłodnik z ziemniakami i normalnie jestem w 7 niebie.
Kurcze aż w sumie nie chcę się pisać bo tak się tą Paulą przejęłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:41
-
nick nieaktualnyCześć kochane. Jestem po wizycie. Źródła krwawienia nie ustalono.
W pochwie przy badaniu było czysto. Szyjka zamknięta.
Na usg z małym ok. Łożysko się nie odkleja i Krwiaka też nie ma.
Macica bolesna. Maly jest bardzo duży spofi dni do przodu.
Dostałam nospe mg i luteine pod język. Gdyby nie daj Boże się powtórzyło mam natychmiast przyjechać. Bardzo niskie ciśnienie mam. Mam leżeć w chłodnym.
Maly ssal kciuk!
BOJE się dalej... Dziękujemy za modlitwę i wsparcie.Chanela, Ewelina88, Ag..., Gwiazdeczka27, renia83, jonka91, Martaaa, Kawa, szpilka, Maud11, zielarka, Viv78, M4DZI4, polaola, Agus89, olka25, Wiki81, MonikaDM, Cookie, Izabelka88, szczesliwa89, agnb6 lubią tę wiadomość
-
ojej , na szczęście nic złego się nie stało. Pewnie to właśnie naczynko było. Najważniejsze, że z dzidzia wszystko jest ok
Odpoczywaj sobie i leż i nie przemęczaj się.
Chanela trzymam kciuki masz wrócić z samymi dobrymi wieściami innej opcji nie może być -
nick nieaktualny