*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWy wszystkie piszecie, że już 1kg na plusie, że 5kg do przodu a ja stoję w miejscu!
Koleżanka mi powiedziała, ze bolało Ja serce w 6 miesięcu, no i poszła do kardiologa na ekg i pyta czemu taka młoda kobieta do niego przychodzi a ona ze w 6 miesięcu jest.
Nic nie było widać. Zato potem nagle w 2 miesiące 20 kg!!!! -
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Czytałam dziś, że tydzień 17-19 najbardziej rozciąga się wszystko i wiązadła oraz podbrzusze mogą boleć. Mi np nospa nie pomaga i zawsze wieczorem jak się położę dopada mnie ból. Trochę mnie to martwi ( nawet bardzo ) ale chyba takie już są uroki ciąży.
a co do ruchów, ja się doczekałam "motylków" i WIEM, że to nie jelita, to się czuje, że to jest TO:) i TO jest niesamowite, taki alfabet morsa w brzuchu hehehehe -
Ewelina88 wrote:Czytałam dziś, że tydzień 17-19 najbardziej rozciąga się wszystko i wiązadła oraz podbrzusze mogą boleć. Mi np nospa nie pomaga i zawsze wieczorem jak się położę dopada mnie ból. Trochę mnie to martwi ( nawet bardzo ) ale chyba takie już są uroki ciąży.
Paula jak się czujesz? -
ja dzis nie mam kompletnie apetytu. nawet obiadu nie jadlam jeszcze bo nie potrafie sie zmusic do zjedzenia ryby ktorą mam na dzis przygotowaną. Mam za to nieziemska ochote na mc donalda i nie wiem czy nie skoncze zaraz na mc chickenie bo to chyba jedyna rzecz na ktora mam ochote ( mysle ze pierwszy raz w ciazy i oby jednyny nie zaszkodzi)
-
Ja jeszcze nic, nie czuję, ale jak mąż wczoraj przyłożył głowę do brzucha, to mówił, słyszał jakby bulgotanie w brzuchu, bąbelki i to wg niego nie było z jelit, więc pewnie to mój mały Ktoś się wiercił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:01
Malenq, jonka91, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jonka kariera nauczyciela przereklamowana
ale wiadomo każdy musi zobaczyć sam i się przekonać
jakkolwiek czesto lubię swoją pracę to jest tyle sytuacji na które sie nie ma wplywu a potrafią zabić każdą radośc danego dnia i najgorsze, że nic nie można z tym zrobić, więc jak po macierzyńskim znajdę gdzie indziej pracę w zawodzie to się ucieszę a jak nie znajdę tylko jakąś inna gdzieś w firmie to też będę cała happyjonka91, Paula44 lubią tę wiadomość
-
moj mąz czuje ruchy, ja jakos srednio ( nawet jesli mi sie zdaje ze czuje, to napewno nie wtedy kiedy on je czuje)
ale nie przegadam mu, slysze tylko" cicho nie gadamy z tobą i nie przeszkadzaj"
wczoraj nawet uslyszalam " mow co chcesz ja chyba wiem co czuje"
hmmm dziwne- jak moga pomijac moje powloki brzuszne:/ juz nie wnikam:)
dzieki za rozgrzeszenie- na MC chickena zatem:) jutro robie krem brokulowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:01
Bietka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:moj mąz czuje ruchy, ja jakos srednio ( nawet jesli mi sie zdaje ze czuje, to napewno nie wtedy kiedy on je czuje)
ale nie przegadam mu, slysze tylko" cicho nie gadamy z tobą i nie przeszkadzaj"
wczoraj nawet uslyszalam " mow co chcesz ja chyba wiem co czuje"
hmmm dziwne- jak moga pomijac moje powloki brzuszne:/ juz nie wnikam:)
dzieki za rozgrzeszenie- na MC chickena zatem:)a tak myśłałabyś o tym długo
Ag... lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:a ja jednak zjadłam tego śmierdzącego faceta (czyt. cukinia z mięsem mielonym) i muszę Wam powiedzieć, że było dobre! Chyba w końcu mięsowstręt minął!
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Buuuuu....weźcie mnie pocieszcie. Przyszedł dziś detektor i.....nic! Nic nie słychać, jakieś puknięcia, stuknięcia, serduszka nie....a czuję ruchy maleństwa!
Nie będę tego używała do czasu kolejnej wizyty! Już dosyć strachu mam w tej ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:10
-
zielarka wrote:Buuuuu....weźcie mnie pocieszcie. Przyszedł dziś detektor i.....nic! Nic nie słychać, jakieś puknięcia, stuknięcia, serduszka nie....
Nie będę tego używała do czasu kolejnej wizyty! Już dosyć strachu mam w tej ciąży!
Zielarka a czy Ciebie nie kopie przypadkiem maluch non stop? skoro czujesz ruchy to nie martw sie detektorem:) a jaki masz tak przy okazji- ten angelsounds?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:13