Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Witamy na naszym uzależniającym forum. :)
    Sympatyczna i ładna na pewno będzie po rodzicach. :P
    Dokładnie tak!

Agus89 lubi tę wiadomość

rar0a9a.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo nieźle:) a kiedys byla chyba jeszcze jedna dziewczyna z blizniakami ale jakos zniknela z forum.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super;-)dwa;-)bąbelki

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaniosłam zaświadczenie o ciąży do pracodawcy, bo jak powiedziałam o moim stanie to powiedziano mi, że potrzebują takiego zaświadczenia.
    Jestem na L4, lekarz mi wypisał tak, że jak zobaczyłam ten druczek to zgłupiałam, bo w kratce na kod jest napisane niby B, ale bez tej kreseczki z przodu i wygląda jak 3. Jeszcze nie dostałam pensji, ale w końcu moje zaświadczenie o ciąży jest u pracodawcy, więc nie powinnam się martwić, że nie dostanę 100% prawda?

polaola lubi tę wiadomość

c7hyim7.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama bliźniaków faktycznie częściej udziela się w lutówkach:)

c7hyim7.png
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka wrote:
    Ja zaniosłam zaświadczenie o ciąży do pracodawcy, bo jak powiedziałam o moim stanie to powiedziano mi, że potrzebują takiego zaświadczenia.
    Jestem na L4, lekarz mi wypisał tak, że jak zobaczyłam ten druczek to zgłupiałam, bo w kratce na kod jest napisane niby B, ale bez tej kreseczki z przodu i wygląda jak 3. Jeszcze nie dostałam pensji, ale w końcu moje zaświadczenie o ciąży jest u pracodawcy, więc nie powinnam się martwić, że nie dostanę 100% prawda?
    Nic się nie martw, skoro zaświadczenie jest to na pewno będzie 100%.

rar0a9a.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Uch jak gorąco!! witam się w ten kolejny upalny dzień...chyba dziś z domu nie wychodzę bo u mnie o 8 rano było już prawie 30 st :p
    Paula i Malenq cieszę się że na wizytach wszystko ok!!! :)
    Ja ciągle czekam na wyniki PAPPA, minęły już 2 tyg ale nie dzwonią hmm..A wy co już robiłyście te badanko to długo czekałyście na wyniki?
    Miłego dzionka <3

Ja robiłam u swojego lekarza, czekalam tydzień tylko.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    noo nieźle:) a kiedys byla chyba jeszcze jedna dziewczyna z blizniakami ale jakos zniknela z forum.

Dawno się u nas nie odzywała, ale patrząc po fotce chyba wszystko u niej ok, oby! :)

https://bellybestfriend.pl/forum-search/?forum_search_word=katarzynnn&forum_search_group_id=0&forum_search_topic=on&forum_search_post=on&str=1

Ag... lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswariatka wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was robiła już USG 3D/4D z nagraniem na płytkę? Spodziewam się, że jeśli tak, to prywatnie, ile płaciłyście? Kiedy najlepiej robić to USG z nagraniem na pamiątkę, strasznie mnie to kusi :D
    Ja za genetyczne z krwi płacilam 160zł,ale wiem,że podrożały do 220zł, plus usg genetyczne 200zł i łącznie wrzucaja wyniki w program komputerowy.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo... Fajnie, że są bliźniaki! ;) My z mężem jak się dowiedzieliśmy, że będzie bąbel mały, braliśmy pod uwagę bliźniaki bo zarówno u mnie jak u niego są w rodzinie. :)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswariatka wrote:
    Ja też chodzę do pracy, mimo mdłości od samego początku, bo wiem, że w domu nie było by mi lepiej, a jakoś się można przemęczyć... I opłaciło się, ostatnio szefowa wynagrodziła mój trud premią :) Mam zamiar chodzić do świąt w grudniu, zobaczymy, czy dam radę :)
    Fajnie że nie jestem sama. Mam plan pracować do połowy listopada. Tak rozpisałam sobie zajęcia. A czy będę mogła to się okaże.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Bietka i Fucina.

• MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Jonka niekoniecznie, ja nei dawalam zadnego zaswiadczenia a mam 100% płatne.
    wpisuje sie kod ciązy B na L4 i to wystarczy- wiadomo juz ze ciaza i ze 100.
    pracodawa nie musi wiedziec w ktorym jestes tyg:)
    Ja też tylko przynoszę zwolnienia na druku, żadnych karteczek nie przynosiłam. A zus wypłaca w zależności od tego jak dostarcza się zwolnienie.Najlepiej brać na miesiąć od razu, ja pierwsze miałam po 2 tygodnie,to dostawałam w ratach.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa mamy dokładnie w tym samym dniu i o tej samej godzinie wizytę! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Fajnie że nie jestem sama. Mam plan pracować do połowy listopada. Tak rozpisałam sobie zajęcia. A czy będę mogła to się okaże.

Ja pracuję w szkole,więc jestem już na zwolnieniu,a że to ciąża po poronieniach,wiec od razu gin dał mi L4.

Wiki81 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fucina wrote:
    Dzięki dziewczyny za pomoc, udało mi się z suwaczkiem. Niestety z listą mam problem bo ponoć mam złą wersje prograu explorera i nie da się nic wpisać w okienko. powalcze jeszcze z tym, ale nie wiem czy sie uda.
    Fucina daj dane to Cie dopiszę

• Ag... Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A glupie pytanie ale dostajesz normalnie na konto tak jak wyplate?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A glupie pytanie ale dostajesz normalnie na konto tak jak wyplate?
    Ja dostaje na konto. Kadrowa u nas podaje do zusu numer konta.

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice dziś wrócili ze Szwecji no i strasznie chcieli mi coś kupić i kupili - ekspres do kawy- gdzie jak kawy nie piję od początku ciąży.:)

zplX18SyZp.gif
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje się po wyjezdzie na zakupy, jak słońce za chmurami i wieje to nawet da sie żyć, ale jak wyszło to myśłałam, że te 5 min drogi autem sie rozpłynę mimo otwartych okien

co do l4 ciążowego to w listopadzie miałąm z kodem b (zarówno za szpital jak i tydzień po) no i kazali mi donieść zaświadczenie o ciąży, a że już było po ciąży to się zastanawiałam co ten mój dr wymyśli i napisał na zaświadczeniu, że "zwolnienie lekarskie zostało wystawione w związku z ciążą" w kadrach wystarczyło, ale to chyba od kadrowej zależy czy mimo kodu b będą chcieli jeszcze zaśwaidczenie czy samo l4 wystarczy

co do pracy to mam w planach wrócić 22 sierpnia i do konca listopada wytrwać ale co się każe i co na to dr to zobaczymy w sierpniu na wizycie na razie mam urlop a umowę mam na zastępstwo teoretycznie do przełomu listopada/grudnia, ale czy pani za którą jestem wróci tego nie wie nikt, więc potem będę musiała znależć coś na umowę zlecenie do dnia porodu, bo kilku latach parcy na umowe o prace to ja zusowi mojego macierzyńskiego nie podaruje

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ