*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Ja dziś poleguje. Nie plamię już - Bogu dzięki - podbrzusze też mniej spiete.
Tylko ciśnienie dalej niskie bardzo. Mała i baaaaaardzo słaba kawa z mlekiem nic nie pomaga.
Witam nowe dziewczyny.
MARTA - w szkole? To ile my tu mamy nauczycielek? -
Paula44 wrote:Hej.
Ja dziś poleguje. Nie plamię już - Bogu dzięki - podbrzusze też mniej spiete.
Tylko ciśnienie dalej niskie bardzo. Mała i baaaaaardzo słaba kawa z mlekiem nic nie pomaga.
Witam nowe dziewczyny.
MARTA - w szkole? To ile my tu mamy nauczycielek?
Ja sie melduję jako nauczycielka:) Angielskiego glównie,ale przyrody też uczę od 3 lat:)szpilka lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:melduje się po wyjezdzie na zakupy, jak słońce za chmurami i wieje to nawet da sie żyć, ale jak wyszło to myśłałam, że te 5 min drogi autem sie rozpłynę mimo otwartych okien
co do l4 ciążowego to w listopadzie miałąm z kodem b (zarówno za szpital jak i tydzień po) no i kazali mi donieść zaświadczenie o ciąży, a że już było po ciąży to się zastanawiałam co ten mój dr wymyśli i napisał na zaświadczeniu, że "zwolnienie lekarskie zostało wystawione w związku z ciążą" w kadrach wystarczyło, ale to chyba od kadrowej zależy czy mimo kodu b będą chcieli jeszcze zaśwaidczenie czy samo l4 wystarczy
co do pracy to mam w planach wrócić 22 sierpnia i do konca listopada wytrwać ale co się każe i co na to dr to zobaczymy w sierpniu na wizycie na razie mam urlop a umowę mam na zastępstwo teoretycznie do przełomu listopada/grudnia, ale czy pani za którą jestem wróci tego nie wie nikt, więc potem będę musiała znależć coś na umowę zlecenie do dnia porodu, bo kilku latach parcy na umowe o prace to ja zusowi mojego macierzyńskiego nie podarujePaula44 lubi tę wiadomość
-
umowa na zastepstwo sie nie przedłuża niestety, ale jesli pani nie wroci do mojego powrotu to nie bedzie problemu dla mojego macierzynskiego nawet gdybym byla na l4 i musieli kogos zatrudnic na zastepstwo za zastepstwo
i tez jestem nauczycielką angielskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:34
MartaKD, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Witam świeżynki na styczniówkach
A ja chciałam zameldować, że przypuszczalnie grono maluchów powiększy się o kolejnego chłopaka
Ponoś trivagin mogę sobie do kosza wrzucić, przepisał mi pimafucin żebym się tydzień smarowała, chociaż nic na infekcję nie wskazuje. Może płyn do płukania zaczął mnie podrażniać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:42
jonka91, M4DZI4, Agus89, Ewelina88, Paula44, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Witam świeżynki na styczniówkach
A ja chciałam zameldować, że przypuszczalnie grono maluchów powiększy się o kolejnego chłopaka
Ponoś trivagin mogę sobie do kosza wrzucić, przepisał mi pimafucin żebym się tydzień smarowała, chociaż nic na infekcję nie wskazuje. Może płyn do płukania zaczął mnie podrażniać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fucina wrote:A ja dziewczyny w czwartek mam wizytę i już się boje! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mdłości mam nadal, cały czas muszę zajadać to dziwne uczucie. Przez to mam już 4 kg do przodu...
Mam tak samo. 4 kg na plus. Zaczynałam z 55 kg, schudłam na 54 kg, obecnie prawie 58 kg. Plus taki, że u mnie wszystko w cycki i brzuch idzie. Nie da się ukryć ciąży.
A cycki robią się podobne do murzyńskich.
Parę dni temu wstaję, patrze w lustro i coś mi się nie podoba. Nakładam stanik, który specjalnie miał zapas a tu idealny, i to wszystko w ciągu paru godz, potem się smaruję kremem a tu linia bardziej brązowa. Czary mary.
Ania gratuluję synusia. Na razie są w przewadze.Fucina, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Nie martw się.
Mam tak samo. 4 kg na plus. Zaczynałam z 55 kg, schudłam na 54 kg, obecnie prawie 58 kg. Plus taki, że u mnie wszystko w cycki i brzuch idzie. Nie da się ukryć ciąży.
Parę dni temu wstaję, patrze w lustro i coś mi się nie podoba. Nakładam stanik, który specjalnie miał zapas a tu idealny, i to wszystko w ciągu paru godz, potem się smaruję kremem a tu linia bardziej brązowa. Czary mary.
Ania gratuluję synusia. Na razie są w przewadze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Nie martw się.
Ania gratuluję synusia. Na razie są w przewadze.
u mnie też już 4kg na plusie, startowałam z 53kg mam 57kg heheheh, ale mam podobnie, wszystko w brzuch i cyce...a staniki które kupiłam z zapasem teraz są w sam raz.....
mówicie przewaga chłopców???? jejku ja dowiem się dopiero na początku września.....niech szybciej ten czas zleci....Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
renia83 wrote:A ja zalegam na kanapie odkurzylam 1 pokój i koniec
brzuchol boli z prawej strony
wzięłam nospe i czekam aż puści
masakra człowiek myśli że dobrze się czuje to może góry przenosić a tu dupa
Paula jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 16:33
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny