*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Matko co za dzien:/ padam na leb. caly dzien bez komorki i z jezorem na wierzchu:/
Obiecuje kochane ze jutro was nadrobie z samego rana:)
Ale dzien zakonczyl sie wspaniale:)
otóż mój brzdąc wazy 296,5 grama, wg USG 19+3.
A teraz zapis z rozmowy z lekarzem podczas USG:)
G: mowilem co bedzie?
JA: Nie.
G: A chcesz wiedziec?
JA: Pewnie!
G: A jak ci sie wydaje?
JA: No mowie do niego Kostek:)
G: No to zostanie Kostek:)
JA: Wiedzialam, laska by mnie tak nie skopala:D
Tak więc mam brzuszku synka:) mąż z przyjacielem juz mowia o nim K2 ( nazwisko mam na K tez:)
polowkowe USG 19 sierpnia, nast wizyta 1.09
Ag wieeeeeeeeeeeelkie gratulacje !!))
-
Hello!
godz. 5:30, a ja spać już nie mogę
Ag... wrote:Ale dzien zakonczyl sie wspaniale:)
otóż mój brzdąc wazy 296,5 grama, wg USG 19+3.
A teraz zapis z rozmowy z lekarzem podczas USG:)
G: mowilem co bedzie?
JA: Nie.
G: A chcesz wiedziec?
JA: Pewnie!
G: A jak ci sie wydaje?
JA: No mowie do niego Kostek:)
G: No to zostanie Kostek:)
JA: Wiedzialam, laska by mnie tak nie skopala:D
Tak więc mam brzuszku synka:) mąż z przyjacielem juz mowia o nim K2 ( nazwisko mam na K tez:)
polowkowe USG 19 sierpnia, nast wizyta 1.09
Ag Gratuluje Synka! Cudowne wiadomości!
Ja z poznaniem płci muszę jeszcze czekać miesiąc.. Achh jak mi się marzy mały Książechociaż jak będzie Księżniczka też będę się bardzo cieszyć!
tylko mąż już teraz zapowiada selekcje przy furtce i poważne męskie rozmowy z każdym z "fagasów", który do córci przyjdzie.. Faceci..
A właśnie i samych pozytywnych wiadomości na wizytach!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 06:40
lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
isabelle napisała:Witajcie po ciężkim dniu! Zanim nadrobię zaległości mam pytanie, czy jest na sali ktoś, kto zna się na sprawach kadrowych? Mam problem, chodzi o formę zatrudnienia i niuanse mogące zaważyć na świadczeniach w ciąży i po porodzi
Prosze napisz mi o co chodzi sprobuje pomoc, wczoraj mialam slaby dzien calynczas cos mnie gniotlo w podbrzuszu i chcialam to przespac;-) dzisiaj za to nadrabiam wiesci od Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 07:51
isabelle lubi tę wiadomość
-
i my się witamy z rana. U nas słoneczko zaczyna grzać i po woli robi się gorąco.
Ag gratuluje synka i koniecznie pokaż zdjęcia w realu jak wózek przyjdzie.
dziewczyny jak robicie pogrubienie czcionki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:55
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Dziewczęta w ten jakże piękny poranek
Ag... gratuluję Kostka
Ja 100% pewnoście też nie mam, ale taką będziemy chyba wszystkie miały po porodzie. U mnie póki co jest 90% chłopak i zobaczymy w przyszły czwartek czy nadal jest synkiem
Mnie cały czas męczy katarprawdopobodnie do końca ciąży będę go mieć, bo ja mam zatokowe problemy i katar towarzyszy mi praktycznie zawsze, szkoda tylko że teraz potęguje się w nocy i budzi mnie zatkany nochal. A z super nowin...dziś zaczęłam 5 MIESIĄC - hurrrrraaaaa!!!!!
Cezkam na relacje dzisiejszych wizytAg..., K_niecierpliwaMama, bluegirl89, Ewelina88 lubią tę wiadomość