*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję
oj ja też dlugo nie moglam.ja mam schizy, wszędzie szukam złych rzeczy, piszę czarne scenariusze, brzuch wydaje mi się za mały.Nawet jak miałam mdłosci i wymioty,twierdziłam,ze ma małe:( tak mam po poronieniach, już co prawda lepiej z dnia na dzień,ale na przykład dlugo jeszcze nie zrobię zakupów dla dziecka, myslę,że październik/listopad.
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Witajcie po ciężkim dniu! Zanim nadrobię zaległości mam pytanie, czy jest na sali ktoś, kto zna się na sprawach kadrowych? Mam problem, chodzi o formę zatrudnienia i niuanse mogące zaważyć na świadczeniach w ciąży i po porodzie...
isabelle lubi tę wiadomość
-
Matko co za dzien:/ padam na leb. caly dzien bez komorki i z jezorem na wierzchu:/
Obiecuje kochane ze jutro was nadrobie z samego rana:)
Ale dzien zakonczyl sie wspaniale:)
otóż mój brzdąc wazy 296,5 grama, wg USG 19+3.
A teraz zapis z rozmowy z lekarzem podczas USG:)
G: mowilem co bedzie?
JA: Nie.
G: A chcesz wiedziec?
JA: Pewnie!
G: A jak ci sie wydaje?
JA: No mowie do niego Kostek:)
G: No to zostanie Kostek:)
JA: Wiedzialam, laska by mnie tak nie skopala:D
Tak więc mam brzuszku synka:) mąż z przyjacielem juz mowia o nim K2 ( nazwisko mam na K tez:)
polowkowe USG 19 sierpnia, nast wizyta 1.09ania_29, Kawa, MartaKD, Wiki81, szpilka, Paula44, renia83, Agus89, K_niecierpliwaMama, olka25, jonka91, lwuska55592, MonikaDM, Bietka, szczesliwa89, Maud11, Ewelina88, Sarnaa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
olka25 wrote:Ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które już robiły badanie na te przeciwciała (małopłytkowość). Trzeba się jakoś umawiać na pobranie krwi, czy po prostu się jedzie jak normalnie na badania i pobierają? Jak można tak wpaść z dokumentami, to się przejadę jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 20:54
olka25 lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Ag... tak czułam że u Ciebie będzie chłopak
Gratuluję
A Twój mały jest już sporyNic dziwnego że tak dobrze go czujesz
Dziekuje:) ciesze sie bardzo:) no kawał drania malego.
ide cos zjesc i spac bo doslownie padam:)Kawa lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które już robiły badanie na te przeciwciała (małopłytkowość). Trzeba się jakoś umawiać na pobranie krwi, czy po prostu się jedzie jak normalnie na badania i pobierają? Jak można tak wpaść z dokumentami, to się przejadę jutro.
olka25 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Hello dziewczynki, zabiegana dziś byłam ale ale
kupiliśmy ten wózio który wczoraj wam prezentowalam, stan praktycznie idealny, dzidzio tej pani był w gondoli dwa razy bo korzystali z fotelika wpinanego w stelaż a w spacerówce wcale bo kupiła nową lżejszą
super
bo teraz nie będzie mi żal zużyć wózka na maksa bo odsprzedawać nie będziemy
a nie będzie mi szkoda wydanego hajsu
dwa najważniejsze zakupy za nami to teraz można szykować powoli wyprawkę
ale się cieszę
A ponieważ nie było mnie pol dnia to nadrabiam co tam u wasjonka91, MonikaDM, agnesik, M4DZI4 lubią tę wiadomość