*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja widziałam na fox albo foxs life tam większość takich durnych seriali które wciągają, (polecam dawno dawno temu, kod leonarda da vinci i terranowe,) Kochanki oglądałam dwa odcinki jeżeli myślimy o tym samym serialu ale raczej tak i nawet fajne były ale teraz jakoś nie udało trafić mi się w porę emisji;)
Właśnie z włosami mam taki sam problem co więcej z głowy to wypadają garściamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 16:29
-
nick nieaktualnyIwuskaa mi kiedyś włosy leciały garściami i kupiłam w aptece odżywkę do skóry głowy i włosów Jantar "odżywka bursztynowa" ok 12zł. Naciera się skórę głowy po umyciu włosów, nie przetłuszcza ich wcale, jest rewelacyjna, no i stosując systematycznie widać coraz mniej włosów na szczotce..
Ewelina88, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Ja mam maraton siedząc na laptopie o 16 włączam tv i lecą Rozmowy w toku, o 17 lekarze na tvn7, 18 masterchef australia na tlc a póżniej czas dla męża lub domu
Będąc u Męża w Anglii najbardziej brakuje mi australijskiego Masterchefa. Uwielbiam ten program, szkoda że nie mogę być na bieżąco.Ilu ich tam zostało w programie? Jak ostatnio oglądałam to 3 drużyny gotowały w obcych domach
-
nick nieaktualny
-
A ja po pracy jadę na zakupy!! Hura! Hura!! Mąż dostał ładną premię w pracy i taki o to prezent mi zrobił.
Koniecznie muszę spodnie kupić bo od jakiś 3-4 dni obserwuję ciągłe powiększanie się brzuchola. Wstawię dziś zdjęcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 17:18
Agus89, jonka91, Wiki81, zielarka, Paula44, K_niecierpliwaMama lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:A ja po pracy jadę na zakupy!! Hura! Hura!! Mąż dostał ładną premię w pracy i taki o to prezent mi zrobił.
Koniecznie muszę spodnie kupić bo od jakiś 3-4 dni obserwuję ciągłe powiększanie się brzuchola. Wstawię dziś zdjęcie.
A myślałam że tylko mój brzuch z dnia na dzień rośnie.
Ja w sobotę na zakupy jadę, Mąż zaproponował.
Mamy dobrych Mężów.
Ewelina88, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:A myślałam że tylko mój brzuch z dnia na dzień rośnie.
Ja w sobotę na zakupy jadę, Mąż zaproponował.
Mamy dobrych Mężów.
Ja już nie widzę stóp tylko sam brzuch. Chociaż dziwi mnie to, że jak siedzę to trochę tak jakby mniej widoczny jest. Ale zauważyłam, że jak chodzę, zaczynam nogi na bok stawiać, bardziej jak kaczka i garbie się. Takie oto uroki ciąży.
A mężów mamy naprawdę fajnych. Mój chyba chce mi wynagrodzić to, że powiedział mi ostatnio, że nie będzie głaskał brzucha bo się mu mały wydaję. A wczoraj cały wieczór trzymał łapy na nim. -
Wiki81 wrote:Olka ja już wyczerpałam normę styczniówek także jest małe prawdopodobieństwo ale moim zdaniem warto zrobić.
Ile czekałyście na wynik? ja pobierałam tydzień temu i jeszcze nic nie mam na mailu...
W tym badaniu jest dobre to że jak wyjdą poprawnie to w kolejnych ciążach już nie trzeba ich powtarzać: "Kobiety, które okażą się HPA-1a dodatnie (98% kobiet) nie są narażone na ryzyko wystąpienia konfliktu płytkowego w HPA-1a w obecnej i w kolejnych ciążach."Wiki81 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Ja już nie widzę stóp tylko sam brzuch. Chociaż dziwi mnie to, że jak siedzę to trochę tak jakby mniej widoczny jest. Ale zauważyłam, że jak chodzę, zaczynam nogi na bok stawiać, bardziej jak kaczka i garbie się. Takie oto uroki ciąży.
A mężów mamy naprawdę fajnych. Mój chyba chce mi wynagrodzić to, że powiedział mi ostatnio, że nie będzie głaskał brzucha bo się mu mały wydaję. A wczoraj cały wieczór trzymał łapy na nim.
No ja przed ciążą też nie widziałam swoich stóp tylko cycki.
Teraz zza cycków wystaje jeszcze brzuch.
Teraz jak napisałaś o tym chodzeniu to tak sobie pomyślałam że ja też nieco inaczej chodzę. Jakoś staram się tak stabilniej i ostrożniej poruszać.
Mój Mąż od kiedy zauważył rosnący brzuch to co wieczór z nim rozmawia. Nawet przez sen trzyma rękę na moim brzuchu i głaszcze.Wiki81, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
A oto moje pierwsze 4 ubrania ciążowe:
- legginsy długie ciążowe, jeszcze trochę luźne w pasie, ale już nie długo
- tunika ciążowa z lekkiego, przewiewnego materiału ze ściągaczami po bokach
- jeansy z elastycznym pasem
- bluza ciążowa, taka luźniejsza i cieplejsza na zimę
lwuska55592, Malenq, jonka91, MonikaDM, M4DZI4, Becia81 lubią tę wiadomość