*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:Ag jaki kolorek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:15
-
haha ale nr, powiedzialam mezowi ze jak chce to niech zamowi wozek ale ja nie chce wiedziec o tym bo zeby nie zapeszac:) ( bo ja po tym jak mi wykupili granatowe stwierdzilam ze moze to jakis znak i zeby moze zaczekac) i sie pajac nie wylogowal na moim profilu ze swojego gmaila- wozek w drodze:D
no niby o tym wiedzialam ale chcialam nie wiedziec;)
reszta zakupow po polowkowym:D
Maud ja dzis kolejnosc odwrotna fryzjer a gin wieczorem.
A teraz jade do Sis do szpitala bo ma bidulka z jajknikami przeboje. robią jej sie cysty i nikt jej nie potrafi zdiagnozowac tego od dluzszego czasu a ma takie bole ze masakra pod koniec cyklu. a ze niby nie są to policystyczne jajniki- nie wiadomo:/
a 10 lat mlodsza ode mnie:(
dzien wariata dzis generalnie( chyba znow nie przeczytam dzis moich zaleglych stron bo wieczorem padne)
łóżeczko pierwsze ladniejsze wiec zamawiaj:)
aaa odebralam wyniki siurów i są OK:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:16
Ewelina88, agnesik lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:haha ale nr, powiedzialam mezowi ze jak chce to niech zamowi wozek ale ja nie chce wiedziec o tym bo zeby nie zapeszac:) ( bo ja po tym jak mi wykupili granatowe stwierdzilam ze moze to jakis znak i zeby moze zaczekac) i sie pajac nie wylogowal na moim profilu ze swojego gmaila- wozek w drodze:D
no niby o tym wiedzialam ale chcialam nie wiedziec;)
reszta zakupow po polowkowym:D
Maud ja dzis kolejnosc odwrotna fryzjer a gin wieczorem.
A teraz jade do Sis do szpitala bo ma bidulka z jajknikami przeboje. robią jej sie cysty i nikt jej nie potrafi zdiagnozowac tego a ma takie bole ze masakra pod koniec cyklu. a ze niby nie są to policystyczne jajniki- nie wiadomo:/
a 10 lat mlodsza ode mnie:(
dzien wariata dzis generalnie( chyba znow nie przeczytam dzis moich zaleglych stron bo wieczorem padne)
łóżeczko pierwsze ladniejsze wiec zamawiaj:)
aaa odebralam wyniki siurów i są OK:) -
nick nieaktualnyKawa wrote:Wy tu o farbowaniu.. Wczoraj, ja, tleniona blondynka odwiedziałam fryzjera i się uparłam na bakłażan hahah i mam różowo fioletowo czerwone włosy!
Nie pozostało mi nic innego jak włożyć na siebie czarną bluzkę i pasek z czachą III NIECH ŻYJE PUNK hahah
)
Kawa dawaj jakąs fotę! Przynajmniej kawałek włosów bo tak straaaasznie chcę to zobaczyćAg..., szpilka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Agus łóżeczko pierwsze ładniejsze, a rzeczy z Minky są ciekawe wizualnie i przyjemne w dotyku, tylko mi osobiście przeszkadzają te metki
Ja mam wizytę dzisiaj i zobaczę ile przytyłam, bo domowa waga mówi że stoję w miejscu.
Ciśnienie tez mam mierzone co wizytę i wtedy mam zawsze w normie, a jak mierzę codziennie w domu to mam bardzo niskie ok. 85/50 i tak codziennie. -
kamilaaa_88 wrote:Hej dziewczyny
Agus łóżeczko pierwsze ładniejsze, a rzeczy z Minky są ciekawe wizualnie i przyjemne w dotyku, tylko mi osobiście przeszkadzają te metki
Ja mam wizytę dzisiaj i zobaczę ile przytyłam, bo domowa waga mówi że stoję w miejscu.
Ciśnienie tez mam mierzone co wizytę i wtedy mam zawsze w normie, a jak mierzę codziennie w domu to mam bardzo niskie ok. 85/50 i tak codziennie.
ale powiedz lekarzowi, że mierzysz w domu i masz niskie -
moj doktorek też mierzy mi ciśnienie co wizytę i na wagę każe wskakiwać
tyle że wizyty w ciągu dnia lub wręcz wieczorem i w ubraniu a w domu sobotnie ważenie na czczo i bez ciuchów, ale ogólne trendy i tak zostają zachowane, bo i tak widać czy tyję czy chudnę -
nick nieaktualny
-
kamilaaa_88 wrote:Wiem,wiem powiem mu, bo niepokoi mnie to. Są dni że chodzę po ścianach dosłownie, nie mam siły wstać z łóżka
-
Kawa czekam na Twoje zdjęcie
Miałam włosy buraczkowe, ale nie różowe
hehe
Ufff... pojadłam okrutnie. Makaron z kurczakiem, brokułami i serowym sosem posypany prażonym słonecznikiem. Pycha, tylko teraz czuję się jak beczułkaszpilka, Maud11 lubią tę wiadomość
-
w młodzińczych szalonych latach miałam ciemną wiśnię szmponetką i miedź a ta miedź przy moich czarnych brwiach i rzęsach i bladej twarzy dopoki się nie sprała to była trochę za jasnym odcieniem rudości, potem mialam jeszcze kiedyś pasemka czarne i czerwone, ale czerwone szybko zeszły
no i teraz od jakichś 10 lat się nie farbuję, ale ostatnio siwe i się pojedyncze pojawiły i niedługo nie bedzie wyjściaa tak lubię moje ciemno brązowe włosy
-
kamilaaa_88 wrote:No właśnie kawy nie piję, przed ciążą piłam codziennie 2 lub 3 a ciśnienie zawsze miałam nieco niższe, ale teraz to już meksyk totatlny.
-
Wiem
Ja narazie nie farbuję włosów, mam już mega odrosty, ale zapach farby jest dla mnie nie do wytrzymania i nie dam rady wysiedzieć z farbą na włosach. Siedzę w domu i na Miss nie startuję, więc daje radę, chociaż mój naturalny mysi blond jest tragicznie byle-jaki