Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesik wrote:
    Ja właśnie też zastanawiałam się co kupić :) Tym bardziej, że jestem kompletnie niezaznajomiona z tematem dzieci i nie wiem co jest potrzebne, a co nie :P

To mamy ten sam problem :)

agnesik lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerażacie mnie z tymi zakupami...ja planowałam dopiero zabrać się za to w październiku jak już będę na L4 w domku siedzieć. Ale przynajmniej będę miała już dzięki Wam rozeznanie :D

agnesik, szpilka lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślicie o rzeczach z polaru Minky? Wczoraj wpadły mi w oko. :)

2i2535.jpg
    nvxv9i.jpg
    2s1q7g3.jpg
    2gskimh.jpg

kejti91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy wrote:
    Ag jaki kolorek?
    schodze z miedzio-blondu coraz bardziej w kierunku blondu i dzis wlasnie taki miodowy blond mi pani zaproponowala:) wlasciwie to co zostalo po 2 mcach z rudosci odswiezylysmy:) faajny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:15

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ale nr, powiedzialam mezowi ze jak chce to niech zamowi wozek ale ja nie chce wiedziec o tym bo zeby nie zapeszac:) ( bo ja po tym jak mi wykupili granatowe stwierdzilam ze moze to jakis znak i zeby moze zaczekac) i sie pajac nie wylogowal na moim profilu ze swojego gmaila- wozek w drodze:D
    no niby o tym wiedzialam ale chcialam nie wiedziec;)
    reszta zakupow po polowkowym:D

Maud ja dzis kolejnosc odwrotna fryzjer a gin wieczorem.
    A teraz jade do Sis do szpitala bo ma bidulka z jajknikami przeboje. robią jej sie cysty i nikt jej nie potrafi zdiagnozowac tego od dluzszego czasu a ma takie bole ze masakra pod koniec cyklu. a ze niby nie są to policystyczne jajniki- nie wiadomo:/
    a 10 lat mlodsza ode mnie:(

dzien wariata dzis generalnie( chyba znow nie przeczytam dzis moich zaleglych stron bo wieczorem padne)

łóżeczko pierwsze ladniejsze wiec zamawiaj:)

aaa odebralam wyniki siurów i są OK:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:16

Ewelina88, agnesik lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    haha ale nr, powiedzialam mezowi ze jak chce to niech zamowi wozek ale ja nie chce wiedziec o tym bo zeby nie zapeszac:) ( bo ja po tym jak mi wykupili granatowe stwierdzilam ze moze to jakis znak i zeby moze zaczekac) i sie pajac nie wylogowal na moim profilu ze swojego gmaila- wozek w drodze:D
    no niby o tym wiedzialam ale chcialam nie wiedziec;)
    reszta zakupow po polowkowym:D

Maud ja dzis kolejnosc odwrotna fryzjer a gin wieczorem.
    A teraz jade do Sis do szpitala bo ma bidulka z jajknikami przeboje. robią jej sie cysty i nikt jej nie potrafi zdiagnozowac tego a ma takie bole ze masakra pod koniec cyklu. a ze niby nie są to policystyczne jajniki- nie wiadomo:/
    a 10 lat mlodsza ode mnie:(

dzien wariata dzis generalnie( chyba znow nie przeczytam dzis moich zaleglych stron bo wieczorem padne)

łóżeczko pierwsze ladniejsze wiec zamawiaj:)

aaa odebralam wyniki siurów i są OK:)
    no to Ci mężuś zrobił niespodziewaną, niespodziankę :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Wy tu o farbowaniu.. Wczoraj, ja, tleniona blondynka odwiedziałam fryzjera i się uparłam na bakłażan hahah i mam różowo fioletowo czerwone włosy! :) Nie pozostało mi nic innego jak włożyć na siebie czarną bluzkę i pasek z czachą III NIECH ŻYJE PUNK hahah :))

Kawa dawaj jakąs fotę! Przynajmniej kawałek włosów bo tak straaaasznie chcę to zobaczyć :P

Ag..., szpilka lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wariatko- przeciez pamietam twoją brzusiastą fote z tym wlasnie blondem.
    matko- niesamowita zmiana to musi byc. Wrzucaj fotke PUNKU:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Agus łóżeczko pierwsze ładniejsze, a rzeczy z Minky są ciekawe wizualnie i przyjemne w dotyku, tylko mi osobiście przeszkadzają te metki :)
    Ja mam wizytę dzisiaj i zobaczę ile przytyłam, bo domowa waga mówi że stoję w miejscu.
    Ciśnienie tez mam mierzone co wizytę i wtedy mam zawsze w normie, a jak mierzę codziennie w domu to mam bardzo niskie ok. 85/50 i tak codziennie.

relg8iikn5mn7s8i.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaaa_88 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Agus łóżeczko pierwsze ładniejsze, a rzeczy z Minky są ciekawe wizualnie i przyjemne w dotyku, tylko mi osobiście przeszkadzają te metki :)
    Ja mam wizytę dzisiaj i zobaczę ile przytyłam, bo domowa waga mówi że stoję w miejscu.
    Ciśnienie tez mam mierzone co wizytę i wtedy mam zawsze w normie, a jak mierzę codziennie w domu to mam bardzo niskie ok. 85/50 i tak codziennie.
    ja jak się denerwuje i mi ciśnienie skoczy to też mam wreszcie normalne
    ale powiedz lekarzowi, że mierzysz w domu i masz niskie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj doktorek też mierzy mi ciśnienie co wizytę i na wagę każe wskakiwać
    tyle że wizyty w ciągu dnia lub wręcz wieczorem i w ubraniu a w domu sobotnie ważenie na czczo i bez ciuchów, ale ogólne trendy i tak zostają zachowane, bo i tak widać czy tyję czy chudnę

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,wiem powiem mu, bo niepokoi mnie to. Są dni że chodzę po ścianach dosłownie, nie mam siły wstać z łóżka :/

relg8iikn5mn7s8i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny lece po auto ;) jak wrócę to pokaże te włochy... jak nie zapomnę :P

szpilka, agnesik lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaaa_88 wrote:
    Wiem,wiem powiem mu, bo niepokoi mnie to. Są dni że chodzę po ścianach dosłownie, nie mam siły wstać z łóżka :/
    pewnie zaleci jakąś poranna kawę bo leków raczej nie będzie dawał, ale najważniejsze mu powiedzieć

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa przypomnimy, przypomnimy. :)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa czekam na Twoje zdjęcie :D :D :D Miałam włosy buraczkowe, ale nie różowe :D hehe
    Ufff... pojadłam okrutnie. Makaron z kurczakiem, brokułami i serowym sosem posypany prażonym słonecznikiem. Pycha, tylko teraz czuję się jak beczułka :D

szpilka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kawy nie piję, przed ciążą piłam codziennie 2 lub 3 a ciśnienie zawsze miałam nieco niższe, ale teraz to już meksyk totatlny.

relg8iikn5mn7s8i.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w młodzińczych szalonych latach miałam ciemną wiśnię szmponetką i miedź a ta miedź przy moich czarnych brwiach i rzęsach i bladej twarzy dopoki się nie sprała to była trochę za jasnym odcieniem rudości, potem mialam jeszcze kiedyś pasemka czarne i czerwone, ale czerwone szybko zeszły

no i teraz od jakichś 10 lat się nie farbuję, ale ostatnio siwe i się pojedyncze pojawiły i niedługo nie bedzie wyjścia :( a tak lubię moje ciemno brązowe włosy

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaaa_88 wrote:
    No właśnie kawy nie piję, przed ciążą piłam codziennie 2 lub 3 a ciśnienie zawsze miałam nieco niższe, ale teraz to już meksyk totatlny.
    właśnie niskie ciśnienie jest często wskazaniem do picia kawy w ciąży ale to lekarz Ci powie czy w Twoim przypadku pić czy nie pić, bo jak gdzieś zemdlejesz to też nie będzie dobre ani dla Ciebie ani dla dzidziusia

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem :/
    Ja narazie nie farbuję włosów, mam już mega odrosty, ale zapach farby jest dla mnie nie do wytrzymania i nie dam rady wysiedzieć z farbą na włosach. Siedzę w domu i na Miss nie startuję, więc daje radę, chociaż mój naturalny mysi blond jest tragicznie byle-jaki

relg8iikn5mn7s8i.png
‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ