WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesik wrote:
    Ja właśnie też zastanawiałam się co kupić :) Tym bardziej, że jestem kompletnie niezaznajomiona z tematem dzieci i nie wiem co jest potrzebne, a co nie :P

To mamy ten sam problem :)

agnesik lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerażacie mnie z tymi zakupami...ja planowałam dopiero zabrać się za to w październiku jak już będę na L4 w domku siedzieć. Ale przynajmniej będę miała już dzięki Wam rozeznanie :D

agnesik, szpilka lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślicie o rzeczach z polaru Minky? Wczoraj wpadły mi w oko. :)

2i2535.jpg
    nvxv9i.jpg
    2s1q7g3.jpg
    2gskimh.jpg

kejti91, Becia81 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy wrote:
    Ag jaki kolorek?
    schodze z miedzio-blondu coraz bardziej w kierunku blondu i dzis wlasnie taki miodowy blond mi pani zaproponowala:) wlasciwie to co zostalo po 2 mcach z rudosci odswiezylysmy:) faajny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:15

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ale nr, powiedzialam mezowi ze jak chce to niech zamowi wozek ale ja nie chce wiedziec o tym bo zeby nie zapeszac:) ( bo ja po tym jak mi wykupili granatowe stwierdzilam ze moze to jakis znak i zeby moze zaczekac) i sie pajac nie wylogowal na moim profilu ze swojego gmaila- wozek w drodze:D
    no niby o tym wiedzialam ale chcialam nie wiedziec;)
    reszta zakupow po polowkowym:D

Maud ja dzis kolejnosc odwrotna fryzjer a gin wieczorem.
    A teraz jade do Sis do szpitala bo ma bidulka z jajknikami przeboje. robią jej sie cysty i nikt jej nie potrafi zdiagnozowac tego od dluzszego czasu a ma takie bole ze masakra pod koniec cyklu. a ze niby nie są to policystyczne jajniki- nie wiadomo:/
    a 10 lat mlodsza ode mnie:(

dzien wariata dzis generalnie( chyba znow nie przeczytam dzis moich zaleglych stron bo wieczorem padne)

łóżeczko pierwsze ladniejsze wiec zamawiaj:)

aaa odebralam wyniki siurów i są OK:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 14:16

Ewelina88, agnesik lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    haha ale nr, powiedzialam mezowi ze jak chce to niech zamowi wozek ale ja nie chce wiedziec o tym bo zeby nie zapeszac:) ( bo ja po tym jak mi wykupili granatowe stwierdzilam ze moze to jakis znak i zeby moze zaczekac) i sie pajac nie wylogowal na moim profilu ze swojego gmaila- wozek w drodze:D
    no niby o tym wiedzialam ale chcialam nie wiedziec;)
    reszta zakupow po polowkowym:D

Maud ja dzis kolejnosc odwrotna fryzjer a gin wieczorem.
    A teraz jade do Sis do szpitala bo ma bidulka z jajknikami przeboje. robią jej sie cysty i nikt jej nie potrafi zdiagnozowac tego a ma takie bole ze masakra pod koniec cyklu. a ze niby nie są to policystyczne jajniki- nie wiadomo:/
    a 10 lat mlodsza ode mnie:(

dzien wariata dzis generalnie( chyba znow nie przeczytam dzis moich zaleglych stron bo wieczorem padne)

łóżeczko pierwsze ladniejsze wiec zamawiaj:)

aaa odebralam wyniki siurów i są OK:)
    no to Ci mężuś zrobił niespodziewaną, niespodziankę :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Wy tu o farbowaniu.. Wczoraj, ja, tleniona blondynka odwiedziałam fryzjera i się uparłam na bakłażan hahah i mam różowo fioletowo czerwone włosy! :) Nie pozostało mi nic innego jak włożyć na siebie czarną bluzkę i pasek z czachą III NIECH ŻYJE PUNK hahah :))

Kawa dawaj jakąs fotę! Przynajmniej kawałek włosów bo tak straaaasznie chcę to zobaczyć :P

Ag..., szpilka lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wariatko- przeciez pamietam twoją brzusiastą fote z tym wlasnie blondem.
    matko- niesamowita zmiana to musi byc. Wrzucaj fotke PUNKU:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Agus łóżeczko pierwsze ładniejsze, a rzeczy z Minky są ciekawe wizualnie i przyjemne w dotyku, tylko mi osobiście przeszkadzają te metki :)
    Ja mam wizytę dzisiaj i zobaczę ile przytyłam, bo domowa waga mówi że stoję w miejscu.
    Ciśnienie tez mam mierzone co wizytę i wtedy mam zawsze w normie, a jak mierzę codziennie w domu to mam bardzo niskie ok. 85/50 i tak codziennie.

relg8iikn5mn7s8i.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaaa_88 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Agus łóżeczko pierwsze ładniejsze, a rzeczy z Minky są ciekawe wizualnie i przyjemne w dotyku, tylko mi osobiście przeszkadzają te metki :)
    Ja mam wizytę dzisiaj i zobaczę ile przytyłam, bo domowa waga mówi że stoję w miejscu.
    Ciśnienie tez mam mierzone co wizytę i wtedy mam zawsze w normie, a jak mierzę codziennie w domu to mam bardzo niskie ok. 85/50 i tak codziennie.
    ja jak się denerwuje i mi ciśnienie skoczy to też mam wreszcie normalne
    ale powiedz lekarzowi, że mierzysz w domu i masz niskie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj doktorek też mierzy mi ciśnienie co wizytę i na wagę każe wskakiwać
    tyle że wizyty w ciągu dnia lub wręcz wieczorem i w ubraniu a w domu sobotnie ważenie na czczo i bez ciuchów, ale ogólne trendy i tak zostają zachowane, bo i tak widać czy tyję czy chudnę

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,wiem powiem mu, bo niepokoi mnie to. Są dni że chodzę po ścianach dosłownie, nie mam siły wstać z łóżka :/

relg8iikn5mn7s8i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny lece po auto ;) jak wrócę to pokaże te włochy... jak nie zapomnę :P

szpilka, agnesik lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaaa_88 wrote:
    Wiem,wiem powiem mu, bo niepokoi mnie to. Są dni że chodzę po ścianach dosłownie, nie mam siły wstać z łóżka :/
    pewnie zaleci jakąś poranna kawę bo leków raczej nie będzie dawał, ale najważniejsze mu powiedzieć

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa przypomnimy, przypomnimy. :)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa czekam na Twoje zdjęcie :D :D :D Miałam włosy buraczkowe, ale nie różowe :D hehe
    Ufff... pojadłam okrutnie. Makaron z kurczakiem, brokułami i serowym sosem posypany prażonym słonecznikiem. Pycha, tylko teraz czuję się jak beczułka :D

szpilka, Maud11 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kawy nie piję, przed ciążą piłam codziennie 2 lub 3 a ciśnienie zawsze miałam nieco niższe, ale teraz to już meksyk totatlny.

relg8iikn5mn7s8i.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w młodzińczych szalonych latach miałam ciemną wiśnię szmponetką i miedź a ta miedź przy moich czarnych brwiach i rzęsach i bladej twarzy dopoki się nie sprała to była trochę za jasnym odcieniem rudości, potem mialam jeszcze kiedyś pasemka czarne i czerwone, ale czerwone szybko zeszły

no i teraz od jakichś 10 lat się nie farbuję, ale ostatnio siwe i się pojedyncze pojawiły i niedługo nie bedzie wyjścia :( a tak lubię moje ciemno brązowe włosy

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamilaaa_88 wrote:
    No właśnie kawy nie piję, przed ciążą piłam codziennie 2 lub 3 a ciśnienie zawsze miałam nieco niższe, ale teraz to już meksyk totatlny.
    właśnie niskie ciśnienie jest często wskazaniem do picia kawy w ciąży ale to lekarz Ci powie czy w Twoim przypadku pić czy nie pić, bo jak gdzieś zemdlejesz to też nie będzie dobre ani dla Ciebie ani dla dzidziusia

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem :/
    Ja narazie nie farbuję włosów, mam już mega odrosty, ale zapach farby jest dla mnie nie do wytrzymania i nie dam rady wysiedzieć z farbą na włosach. Siedzę w domu i na Miss nie startuję, więc daje radę, chociaż mój naturalny mysi blond jest tragicznie byle-jaki

relg8iikn5mn7s8i.png
‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ